Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiCep Toolbar Alem Toolbar Görsün =)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aways
Üye
Konu Sahibi
konuyu sabitleyebilirmisiniz mümkünmü acaba?
Kobra_FighterTR
Üye
Bu Toolbar İndirildikçe Sen Para mı Kazanıyorsun ? Neden Bu Kadar İndirilmesi İçin Israr Ediyorsun ?
Güzeel Düşünmüşsün Emek Harcamışsında İnsanın Yinede Aklına Bazı Şeyler Geliyor
bu toolbardan kazanilicak para ile zengin mi olucam veya para gelmezse fakirmi olucam.? parayla alakasi yok eger isterlerse adminlere kullanici adi sifreyi veririm problem degil derdim foruma yararli olucak biseyin indirilmesi insanlara kolaylik saglamak dedigim gibi adminler isterse kullanici adi ile sifreyi veririm para kazanilirsa siteye o yönden de destek olurum ve buda beni mutlu eder...
--------------- Ekleme ---------------
ve actigim konunun üst siralarda olmasini istiyorum buda en dogal hakkim sanirim...
bu toolbardan kazanilicak para ile zengin mi olucam veya para gelmezse fakirmi olucam.? parayla alakasi yok eger isterlerse adminlere kullanici adi sifreyi veririm problem degil derdim foruma yararli olucak biseyin indirilmesi insanlara kolaylik saglamak dedigim gibi adminler isterse kullanici adi ile sifreyi veririm para kazanilirsa siteye o yönden de destek olurum ve buda beni mutlu eder...