Maxicep Teknoloji Portalı Yayında

Reşwan

Emekli Yönetici
bende yeni gördüm hayırlı olsun iyi maxicep ler

pek sewmwm arkadaşı ama katılıyorum

akro72

Üye
Portal güzel olmuş ellerinize sağlık. Forum bölümünün başına güncel konu ve mesajları ( Eski versiyonda sağ taraftaki bölüm gibi ) eklerseniz daha kullanışlı olacağını tahmin ediyorum, böylece ne var ne yok görebiliriz

'Davut

Üye
Bence Güzel olmuş Eskisi görüntü Şıklık açısından kötü duruyordu ona benzer Milyonlarca benzer anasayfa var bu bence çok iyi olmuş ama dahada iyi olabilirdi...

buroplus

Üye
Hayırlı Olsun güzel olmuş Acaba RSS desteği varmı?

--------------- Ekleme ---------------

Aynen Sana Katılıyorum Asla Eskisinin Yerini Tutmaz

Ya çok güzel olmuşda Bende biran şaşırdım yanlış siteyemi girdim diye...hayırlı olsun

EroL

Emekli Yönetici

Forum bölümünün başına güncel konu ve mesajları ( Eski versiyonda sağ taraftaki bölüm gibi ) eklerseniz daha kullanışlı olacağını tahmin ediyorum, böylece ne var ne yok görebiliriz

Arkadaşlar anasayfamız gayet güzel ve kullanışlı. Sizin dert yandığınız nokta, yeni mesajlar ve konuları rahat rahat görememek sanırım.

Bu butonlar o görevleri üstlenmişler.

Portalda ise

Cepten girildiğinde anasayfanın solunda, bölümlerin sıralanması rahatlık oluyordu. Bu bir gerçek. Ama sadece cepten girildiğinde.

Paranoya

Üye
Süper olmuş , cepten girdim bu sabah tanımadım vallahi diyorumki başka siteyemi girdim acaba , umarım kolayca alışabiliriz yeni anasayfaya .

djmatrix

Üye
hayırlı olsun,gerçekten çok güzel olmuş....

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Eski portaldan bahsediyorlar ...

Yalnızca teknolojiye adanmış bir ana sayfa olmuş...
Ben üyeliğimden bu yana hep Portalı kullanmışımdir ... Forum kısmını asla kullanmadım, hem karışık hem okuması takip etmesi zor ve sıkıcı hem de oldukça göz yoruyor ... Bu ihtiyacımı başka hiçbir forumda görmediğim çok kullanışlı bir portal ile karşılıyordum ki bu da eski portalımızdı ...

Onun teması ile oynanıp daha geliştirilebilirdi bana kalırsa, Maxicep Teknolojiler Bloğu olmuş ...

Portalımızın en güzel yanı da şüphesiz, çift taraflı login sistemi.
Yani foruma login olmuş herkes, aynı zamanda Portal da da login olmuş olacaktır... Tüm Üyelikler portala aktarıldığı gibi, forum-portal arası iliski de sorunsuz sağlanmıştır.

ama ben burda login iken portal anasayfa haberlerine yorum yapmak için ÜYEYİM diye tik atınca benden nick ve şifre istiyor girdiğimde de kabul etmiyor.

şimdi oldu

güzel Olmuş Elinize Saglık.

celibar

Üye
maxicep'e yakışır bi yenilik olmuş.

Burak

Üye
güzelmiş.elinize sağlık.

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Portalda sağda en alt blokda forumdan son konular/mesajlar sistemi var sanırım incelemeden yorum yapmışsınız ..

Hayırlı Olsun güzel olmuş Acaba RSS desteği varmı?
Var tabi ki; ayrıca forumda da açıcaz bu özelligi yakın zamanda...
MaxiCep Teknoloji Portalı

Sitenin Mobil sürümü, kısa zaman içerisinde yapılacak arkadaslar

Tarayıcınız safari mi ?

haltie

Üye
Her değişimde benzer eleştiriler oluyor buda alışkanlıktan ibaret.Bu kadar çabanın sonunda ortaya çıkan şey bence tek kelimeyle harika.Gerçekten profesyonel olmuş.Alışınca çok daha güzel gelecektir.Kendi adıma gurur duydum.Yayında yapımda emeği geçen herkese teşekkürler

Burak

Üye
Ozan abi forumun temasını değiştirme.Bu çok güzel.
renklerde düzenlemeye yapılabilir ama