Praetor
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
dondurmam gaymaktaki, meyhane sahnesi gibi, orda yapma, burda yapma, nerde yapacam ben bu siyaseti diyor ya. edebiyle tartışan tartışır arkadaşlar. açılsın bence, tartışırız iyi olur
Bırakalımda siyaseti siyasetçiler yapsın
Doğrudur,tarihimiz ve siyaset Bilgisi olmayan adamın siyaset yapması kadar aptalca bir şey yoktur.Cahil cahil konuşup sorunları bilgiyle değilde başka yollardan hallederlerSiyasetin bir yüzü fikir çatışmasıdır, hiçbir fikir de birbirinden üstün olmadığına göre bu iş sadece siyasetçilerin ya da akademisyenlerin harcı değildir. Önce burda anlaşmak lazım.
Siyaset akademik bilgi gerektirmeyen, herkesin fikir olarak öne çıkabileceği ve fikri olarak gruplaşabileceği bir alan. 12 yaşındaki çocuğun da 40 yaşındaki adamın da forumda siyaset yaptığını biliyorum, hatta birbirlerine sövercesine tartıştıklarını da..
Siyaseti severim amma bilimsel bilgiye sahip olunmadı mı işin rengi başka oluyor. Kendine Atatürk'çü diyen adam Uğur Mumcu'dan, Ahmet Taner Kışlalı'dan, M. İlmiye Çığ'dan bir haber.. Liberal'im diyen adam liberal politikaları eleştirir; demokratım diyen demokratik ortamda faşist olur... gibi gibi.
Ben de pek bilgili değilim henüz 17 yaşındayım,Ama bu demek olmuyorki cahil cahil konuşup ezdireyim kendi görüşümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?