MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
Şöyle ayrı bir lol bölümü açılsada maxi de de takılabilsek. Ama sanırım kimse oynamıyor buralarda.

HighCore

HighCore

Üye
Dereceli takımı kuralım daha rahat

mstf_l

mstf_l

Üye
Yok ya takım değilde burda patch note'larını tartışabileceğimiz, rehber yazabiliceğimiz güzel bir ortam olsun benim istediğim.

Yoksa rank team yığınıyla var bana, malum support oynuyoz :bira:

HighCore

HighCore

Üye
Yok ya takım değilde burda patch note'larını tartışabileceğimiz, rehber yazabiliceğimiz güzel bir ortam olsun benim istediğim.

Yoksa rank team yığınıyla var bana, malum support oynuyoz :bira:

Hiç sup teemo oynadınmı :D:D:D

mstf_l

mstf_l

Üye
Yapmayın şunu, en son teemoyu 23 levelda oynadım supta. Ne gerek var ki Threshim , Sonam, Namim dururken böyle şeylere. Arada trollüğüne pickliyorum , skype'tan 4 kişinin küfürleri birbirine karışmaya başlayınca vazgeçiyorum mecburen. :ehe

Tabii karşıma gelirse bezdiririm o ayrı. bi oracle a bakar.

HighCore

HighCore

Üye
Yapmayın şunu, en son teemoyu 23 levelda oynadım supta. Ne gerek var ki Threshim , Sonam, Namim dururken böyle şeylere. Arada trollüğüne pickliyorum , skype'tan 4 kişinin küfürleri birbirine karışmaya başlayınca vazgeçiyorum mecburen. :ehe

Tabii karşıma gelirse bezdiririm o ayrı. bi oracle a bakar.

Ben sup sevmiyorum benim esas lane mid yada solo top midde kassadin ahri akar soloda lee sin pantheon diana felan. Ama diana oynaması ayrı bi zevk :)

mstf_l

mstf_l

Üye
Mid'i ver bana anivia'yayla direkt feedliyem :ehe Ayarım yoktur midde ya pis ezilirim ya pis ezerim. Top'ta farmıma bakar karşıdakini kaale bile almam. 0-0-0 oynadığım bi Singed oyunum var 45'inci dk' ya kadar.

Lee Sin' i de hiç sevmem bu arada . Beraber girersek oynama benle:ehe

tory1tory

tory1tory

Üye
ben oynuyorum ama daha 15 lwlim :)

HighCore

HighCore

Üye
Mid'i ver bana anivia'yayla direkt feedliyem :ehe Ayarım yoktur midde ya pis ezilirim ya pis ezerim. Top'ta farmıma bakar karşıdakini kaale bile almam. 0-0-0 oynadığım bi Singed oyunum var 45'inci dk' ya kadar.

Lee Sin' i de hiç sevmem bu arada . Beraber girersek oynama benle:ehe

Lee sin niye sevmiyon la güzel hero. Tabi kullanabilene

mstf_l

mstf_l

Üye
Lee sin niye sevmiyon la güzel hero. Tabi kullanabilene

Bak kullanabilene, tr serverında herkeste bir kostüm kendini pro sanıyo herkes. İnsec yapcam derken ölen mi dersin, tf başlatcam diye o kadar adamın arasından q'yla minyona gidip toteme geri dönen mi , var oğlu var. Geçen biri ganke geldi oraya buraya zıpladı, adama asist bile gitmedi düşün . O yüzden tüm lee'leri sevmiyom.Bi de "kekoov" diye bağırışı ve tipi. İyice soqudum şampiyondan.

Fatic

Fatic

Üye
Oyuna para yatrmanz bni ilgilndrmz ama yatrcksnz hero almk yerine rün sayfası yada boost alabilrsnz hem oyun anlaysnz gelisr

HighCore

HighCore

Üye
Oyuna para yatrmanz bni ilgilndrmz ama yatrcksnz hero almk yerine rün sayfası yada boost alabilrsnz hem oyun anlaysnz gelisr

Şu anda şampiyonları tamamlamaya çalışıyorum rün sayfaları için direk para biriktiricem :)

HighCore

HighCore

Üye
Bak kullanabilene, tr serverında herkeste bir kostüm kendini pro sanıyo herkes. İnsec yapcam derken ölen mi dersin, tf başlatcam diye o kadar adamın arasından q'yla minyona gidip toteme geri dönen mi , var oğlu var. Geçen biri ganke geldi oraya buraya zıpladı, adama asist bile gitmedi düşün . O yüzden tüm lee'leri sevmiyom.Bi de "kekoov" diye bağırışı ve tipi. İyice soqudum şampiyondan.

Kullanabilene dememi yanlış anlama

Dediklerin doğru ama mesela ben lee sin i rahat kullananlardanım taktik meselesi tabiki sevmeye bilirsin bende mesela gragas ı hiç sevmem. Tf nin ortasına ulti atıp kendi takım arkadaşının ultisini bozan gördüm daha dün.

Nunu tam ulti atyordu ultiyi bi attı bizim takımın bile içi acıdı düşün :D

mstf_l

mstf_l

Üye
Bence önce en azından bi 7'li alıp onları tamamla. İndirimsiz rp yle şampiyon mu alınır la. Hemde Harrowing gelirken.

• Beğen
Tepkiler: HighCore
HighCore

HighCore

Üye
Şampiyon tamamlmk o kadr önmli değil bi oyunda 1 tanesi ile oynayabliosn :)

Tamam ama benim 2 tane adc vardı ve onlarıda kullanamıyodum normal oyunda tr dekiler dinlemiyo adam insta lock yapıyo bırakıyo mecburen istemeye istemeye adc alıyodum en azından şimdi düzgün bi adc sahibiyim :D

mstf_l

mstf_l

Üye
Kullanabilene dememi yanlış anlama

Dediklerin doğru ama mesela ben lee sin i rahat kullananlardanım taktik meselesi tabiki sevmeye bilirsin bende mesela gragas ı hiç sevmem. Tf nin ortasına ulti atıp kendi takım arkadaşının ultisini bozan gördüm daha dün.

Nunu tam ulti atyordu ultiyi bi attı bizim takımın bile içi acıdı düşün :D

Yok zaten herkese laf etmiyom, ne yani İnsec abimizde mi beceriksiz. :)

Dediğim tr deki beceriksiz sihirdarlar yüzünden ben lee den soğudum.

• Beğen
Tepkiler: HighCore

Üst Alt