Yok ya takım değilde burda patch note'larını tartışabileceğimiz, rehber yazabiliceğimiz güzel bir ortam olsun benim istediğim.
Yoksa rank team yığınıyla var bana, malum support oynuyoz![]()

Yapmayın şunu, en son teemoyu 23 levelda oynadım supta. Ne gerek var ki Threshim , Sonam, Namim dururken böyle şeylere. Arada trollüğüne pickliyorum , skype'tan 4 kişinin küfürleri birbirine karışmaya başlayınca vazgeçiyorum mecburen.
Tabii karşıma gelirse bezdiririm o ayrı. bi oracle a bakar.

Mid'i ver bana anivia'yayla direkt feedliyemAyarım yoktur midde ya pis ezilirim ya pis ezerim. Top'ta farmıma bakar karşıdakini kaale bile almam. 0-0-0 oynadığım bi Singed oyunum var 45'inci dk' ya kadar.
Lee Sin' i de hiç sevmem bu arada . Beraber girersek oynama benle![]()
ben oynuyorum ama daha 15 lwlim![]()
dariyle aatrox aldım dün indirimdeydileryaİyidir iyi oyna

dariyle aatrox aldım dün indirimdeydilerya![]()

Lee sin niye sevmiyon la güzel hero. Tabi kullanabilene
Oyuna para yatrmanz bni ilgilndrmz ama yatrcksnz hero almk yerine rün sayfası yada boost alabilrsnz hem oyun anlaysnz gelisr

Şampiyon tamamlmk o kadr önmli değil bi oyunda 1 tanesi ile oynayabliosnŞu anda şampiyonları tamamlamaya çalışıyorum rün sayfaları için direk para biriktiricem![]()

Bak kullanabilene, tr serverında herkeste bir kostüm kendini pro sanıyo herkes. İnsec yapcam derken ölen mi dersin, tf başlatcam diye o kadar adamın arasından q'yla minyona gidip toteme geri dönen mi , var oğlu var. Geçen biri ganke geldi oraya buraya zıpladı, adama asist bile gitmedi düşün . O yüzden tüm lee'leri sevmiyom.Bi de "kekoov" diye bağırışı ve tipi. İyice soqudum şampiyondan.

Şampiyon tamamlmk o kadr önmli değil bi oyunda 1 tanesi ile oynayabliosn![]()

Kullanabilene dememi yanlış anlama
Dediklerin doğru ama mesela ben lee sin i rahat kullananlardanım taktik meselesi tabiki sevmeye bilirsin bende mesela gragas ı hiç sevmem. Tf nin ortasına ulti atıp kendi takım arkadaşının ultisini bozan gördüm daha dün.
Nunu tam ulti atyordu ultiyi bi attı bizim takımın bile içi acıdı düşün![]()