MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
O kadar iddialisin :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

teemo olsa neyse diyecemde soraka ile zor :D Ama voliyi elimde oynatırım :ehe
oyun vs oyunu değil yalnız hatırlatırım :sirit:

takım toplayıp forumca maç yapalım mı

- - - Eklendi - - -

best riven NA turnuvası hariç

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Forumca mac yaparizda herkese uycak mi

OPC

OPC

Üye
Hadi yapalım :D mert abi ve yaviz bende ekli recep sen de nickini ver oyundayım ben ekleyeyim seni

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
TheGreatJohnWall

OPC

OPC

Üye

:hmmm

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Millet 20 levele az kaldı da, bana genel olarak AP ve AD diye 2 rün dizilimi söyleyebilir misiniz ? Zekilik yapıp, 4150 ye 2. aşama rün dizdim.Daha dogrusu dizdim, sonra 4150 harcadıgımı ve 2.aşama olduklarını anladım. Ama sonradan farkettim. Ben zamanla gelişir diyordum 3. aşama rünler 20 levelde açılıyormuş. 4150 büyük bir kayıp değil diyip devam ediyorum aynı hesapla. 20 olunca bana güzel AP ve AD diye rün sayfaları lazım. Sanırım bu sayfalar champ a göre oluyormuş . Öyleyse bi twisted fate sayfası da olur :D 450lik herolar , cho'gath ve tf var, 16 leveli yarıladım, 1350 ip var. Artık champ almıcam çünkü 3. aşama rünler pahali. Genel olarak ap master yi, tf ile mid oynuyorum, veya adc olarak bot/top oynuyorum . Tank kasmayı cho'gath dışı sevmedim o da büyüyor ve nerdeyse ölümsüz oluyor diye :D

Önerilerden başka bir de, ben dizersem Revengeful ' un rünler gibi dizecem, ama onun yerine bana seviyeye göre artan almak daha mantıklı geliyor .

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben kendi koridorumda karşı tarafı hemen mağlup etmek istediğim için seviyeye göre olan rünleri tercih etmiyorum. Ama her rüne sahibim. Fazla rün sayfası olmadığı için her oyuna uyum sağlaması için klasik olanı tercih ediyorum.

Bu arada neverwinter oynamaya başladım. Lol'den daha çok sardı beni. Max lvl 60 ve 4 günde 56 oldum :ehe işsizlik işte :D Türk guild de buldum. 60 olayım sürekli PvP yapacağım. Oyun Türkçe olacak bu arada lol gibi. Tavsiye ederim başlayın.

- - - Eklendi - - -

AD rünlerinde sadece cevherleri(3 büyük olan) ad olarak ya da 2 tanesini life steal olarak kullanıyorum. Sarılar armor maviler mr kırmızılar armor pen. Armor pen alırsan champlara karşı daha iyi vurursun

bolamanlee

Üye
Yarının free champları neler acaba? Bilen var mı?

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Aatrox un free olmasi lazim degil mi

Revengeful

Emekli Yönetici
Haftaya o

bolamanlee

Üye
-Hokage-

-Hokage-

Üye
genşler benide yazın :D

kadrem

Üye
Kuzenim oynardı açıkcası pek anlamam ama farkl bi oyun

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Kuzenim oynardı açıkcası pek anlamam ama farkl bi oyun

Açıkcası ben dota2 başlayacaktım, arkadaş başlattı lol daha basit kolay anlaşılır bir moba :) Baksan güzel oyun açıkcası Türkçe seslendirmeler komik olmuş, canın sıkılınca oyun beklerken falan da istersen şampiyon efsanesi falan okuyabiliyorsun güzel oluyor :D

Sabahları oyun bulmazsa ( 6-7 dk bulamıyor bazen bulmuyor kapa aç yapınca buluyor, client sorunu galiba ) ben şampiyonların skillerine baka baka hepsini öğreneceğim :) Çoğunu öğrendim sayılır .

Ah bir de yenilince para verse doğru düzgün :ağlarım:

Revengeful

Emekli Yönetici
Aram oyna. Hızlı IP kasarsın

Üst Alt