MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bana kod verin laaa :züü:

yunus5498

yunus5498

Üye
bizede kod verin :'(

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
Ne 3 ü Ne 5 i Üst Üste 6 DERECELİ OYUN Kazanmak...

Borumu La ? :aha:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Pepsi kapakları altında 100 ip varmış :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
günde 21 tane pepsi içsem 3 günde bi hero 7 günde hastane :D

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
OPC

OPC

Üye

Bu Pantheon çok güzel ya :D Aynı ayakkabıdan alınca işe yaramıyormuş galiba macera olsun diye aldım belki uçarak giderim diye hayal etmiştim :D

Revengeful

Emekli Yönetici

Bu Pantheon çok güzel ya :D Aynı ayakkabıdan alınca işe yaramıyormuş galiba macera olsun diye aldım belki uçarak giderim diye hayal etmiştim :D
Aman tanrım :ah İyi ki düşük lvllar ile oynuyorsun yoksa trollediğin için anında şikayet ederlerdi seni Riot'a (3 çizme). Ben senin yerinde olsam(Pantheon benim düşük lvllarda ana karakterimdi) o aldığın ayakkabıdan (gezgin çizmesimi ne adı TR de..) alırım gene çünkü karakterleri yakalayıp stunlamak çok önemli onun için. Ama Merkür'ün adımlarını da alabilirsin eğer ap ağırlıklı ya da slow, stun gibi özelliklere sahip rakibe karşı oynuyorsan. kanasusamış, İnfinity(Tr ismi hatırlamıyorum), Frozen mallet(Donmuş balyoz) , Black cleaver(kara baltaydı sanırım TRde) ve son fısıltı ya da Malmortius'un Ağzı'nı alırdım. Pant için def kasmayı sevmiyorum. Senin yaptığın gibi Phantom (hayalet dansçı) alıp as kasmayı asla tercih etmem çünkü gereksiz. Sonuçta Ad Carry değil, AD sin.

OPC

OPC

Üye

İlk pentamı da yapmış oldum her ne kadar bozgun yemiş olsak da mutluyum :D

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Biri bana quinn alsın :D

iyavuzoz

iyavuzoz