RecepBerkA
Üye
Ben daha hic dereceli girmedim
Benim de niyetim yok.
Gelin size masal anlatayım. Masal az önce geçmiştir, oyun da bize geçmiştir. 0/1/3 lee sin oynadım.
Bizim takım; xlout( nurse akali ), TeloMelo (Bilmemneskinli jax), Significant(o ben oluyorum), ForAssassins ( tris, bu premade girdiğim adam, arkadaş işte oyunda tanıştım. bunla beraber dota2 geçicez), Slimm34(xin zhao)
Şimdi masalımı anlatıyorum.
Oyuna başladık. Jungle dedim pickledim. Xin geldi solo dedi pickledi. xlout ve telomelo geldi, toplane pre dedi pickledi.
Oyun formasyonumuz = Toplane = Akali-Jax Mid = Boş Botlane = Tris, xin Jungle = lee sin.
1 kere ölürken kill alıyordum. Xin gıcıklıgına ölmemi bekledi sonra kill aldı. Hıyar herif . Bıraksa bendeydi zaten...
Toplane güya domine edeceklerdi bu 2si, sövmüşlerdi o kadar, jung gereksizdi. Karşıda aatrox solo nait jung. Neler oldu tahmin etmişsinizdir. Akali = 0/10/2 oynadı... Bir tek tris kastı oyunda. O da canı sıkıldı ap döndü falan. Quadra verdiler karşıdaki adama. Gıcıklıgına sag sol yapa yapa kaçtım. Sur verdik. Suru 3ü kabul etmediler...
Şimdi ben lol bırakacağım dota2 geçeceğim diyordum. Suratıma tükürüp küfrederek " lol bırak ! " deseler daha az etkili olurdu. Bu da bir gerçek.
Şimdi sorayım. Ben böyle pislik adamları ss alıp depoluyorum ( evet, piskopatım ). Klasör klasör bir sürü... Şimdi ben bunları ayrıntılı şikayet edemez miyim ? Edeceksem nerden etmeliyim ? Foruma açmak saçma olur bir kere sinirden açtım o ayrı... Da anlatın bileyim.
Ben yaklask 3 yldr oynuyrum gunde en az 2 kere byle adamlarla karsilasrsn bosa ugrasma oyunun bak sen
O zamn ranked gir biri illaha mid yazar
Bizim insanmz byle pickte counter ypmayi pek bilmiyorlar birde last picke sen supsun diyolar direk normlde mid alır last pick
bu hafta ucretsiz şampiyonlar cok iyi değil bence daha iyisi olabilirdi bayram haftası. 6300koynamslar liss haric. Kotu olmuş. Bi cait oynarm ben. Facebookta garene 3ay para brktırdm diyen cocuklara gıcim her hafta 450lik karakterlere aynı şeyi soylemekten bıkmadilar.
arkadaşlar lol pbe de elinde fazladan üyeliği olan verebilirmi lütfen çok aradım ama bulamadım
heawy yazdın be kardeş. Ama tr sv cidden komik. Ve adc karakterim sadece varus. Varusla proyum artık. Bana sup ve tank olck bi thresh olsun yanımda. 2kisi oyun alrz. Ultilermz sagolsun. En kral adc varus. Sonra urgot bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?