İlk sayfada lol bebe oyunu değildir demişsiniz yanlış . Velet dolu oyun. Öğlen gir bakayım ben gece oynuyorum mis gibi oynuyorum. Hatta ezik hissediyorum . Herkes pro sayılır geceleri . Bir de öğlen bak . Adam gelmiş " hadi hepimiz ortadan gidelim " diyor . Saçmalama dedim hiç mi oynamadın ana bacı küfretti . La havle diyip geçtik . İyi beni dinlemeyin kill vercem diyor gidiyor ölüyor . Hıyar fiona yı kastırdırdı fiona ebemize atladı desem yalan olmaz kasılınca feci karakter . Sivirle süper oynarım, sivir ile durduramıyorum zıkımı . Dota2 den sonra arkadaş isteğiyle geçtim . Dota2 den basit, dota2 daha karışıktı. Açıkcası şampiyonlar paralı bence strateji anlayışını bozuyor da, yeni çıkanlar pahali diyorlar ondan biraz içim rahat . Yeni şampiyon alıcam konu açtım bakarsanız sevinirim
Ha bu arada oyun kötü degil yanlış anlaşılmasın . Takım düzgün gelirse hile mile zaten yok . En azından ben görmedim. 15-20 el atmışımdır herhalde. Fazla kaybetmedim genelde birinci oldum .
Not : O kadar da iyi değilim ha
Rekor sivir ile 12/0/8 daha sivirle 5 el oynadım hiç maç kaybetmedim, ap falan terimleri bilmiyorum
Bir ara grup olarak oynama falan düzenlenirse gelebilirim oynarız .
Edit : Herhalde eskiden velet oyunu değildi, o zaman da benim moba ilgim yoktu .