Maxicep İnternet Radyosu

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiCep İnternet Radyosu

• Evet, istiyorum.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, istemiyor

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gknky

gknky

Üye
bence güzel ve farklı olur
maxicep olarak ayrıcalığımız olur

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben şahsen istemiyorum..

CooL'n'Quiet

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 17 2006, 10&#58;07 PM) [post=336683]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İnternet Radyosu yapmak zor bişey değil. Ben sadece olsa iyi olur diye düşünmüştüm. Sadece bir fikirdi&#33; Galiba olmaması daha iyi. Konunun silinmesini talep ediyorum yönetimden.
[/b][/quote]

sinirlenme hoca.elbetteki fikrini sunacaksın görüşünü paylaşacaksın.
burdakilerde yorum yapacak :)

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Sinirlenen yok böyle basit konular için sinirlenmem. Ama konunun silinmesi daha yararlı olur diye düşünüyorum.

CooL'n'Quiet

Üye
yok yok silinmesin :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 17 2006, 10&#58;07 PM) [post=336683]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
&#304;nternet Radyosu yapmak zor bi&#351;ey de&#287;il. Ben sadece olsa iyi olur diye dü&#351;ünmü&#351;tüm. Sadece bir fikirdi&#33; Galiba olmamas&#305; daha iyi. Konunun silinmesini talep ediyorum yönetimden.
[/b][/quote]

Konuyu aç&#305;p ortaya bir fikir at&#305;yorsun, ve bizim fikrimizi soruyorsun. Buraya kadar her &#351;ey gayet güzel ve normal; ama &#351;imdi bu konunun silinmesi nereden ç&#305;kt&#305;, ben bunu anlamad&#305;m?

( Bu bir varsay&#305;m ) Yönetim cevap vermedi diye bozulduysan yönetim kendi kafas&#305;na göre bir i&#351; yapamaz. Üyeler burada konu hakk&#305;ndaki görü&#351;lerini belirtsin ki onlarda i&#351;in gere&#287;ini kendi aralar&#305;nda konu&#351;up yaps&#305;nlar.

Forumda düzeni bozmayan, kurallara ayk&#305;r&#305; olmayan, k&#305;r&#305;c&#305; tart&#305;&#351;malar&#305;n gerçekle&#351;medi&#287;i konular silinmez. &#304;ki de bir de açt&#305;&#287;&#305;n&#305;z konuyu silin diye mesajlar yazmay&#305;n. ( Genel için söylüyorum )

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
ben silinsin dedim diye silinecek diye bşey yok ama diyorumki SİLİNSİN&#33;

a21a

a21a

Emekli Yönetici
konu yönetim gündemine van_hoijdonk tarafından taşındı.. tabiiki görüşülecek.... site yapısı bunu kaldırıyorsa neden olmasın veya olsun tartışılacak...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yönetim bir sakınca görürse silinir zaten..

Shadowman07

Shadowman07

Üye
evet bence mantıklı...

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(a21a &#064; May 17 2006, 11&#58;13 PM) [post=336743]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
site yap&#305;s&#305; bunu kald&#305;r&#305;yorsa neden olmas&#305;n veya olsun tart&#305;&#351;&#305;lacak...
[/b][/quote]
&#351;u haliyle bile hata veriyo site radyoyu nas&#305;l kald&#305;rcak merak ediyorum gerçekten
ki&#351;isel tercihim olmamas&#305; yönünde,olursa da radyo özelli&#287;ini kullan&#305;p kullanmaman&#305;n ayarlar bölümünden ayarlanmas&#305;.Siteye her girdi&#287;imde aç kapa yapmak istemem...

perfectlover

Üye
Olmasını isterim. Oyumu da bu şekilde verdim. Ama bu, sitenin teknik sorunlar yaşamasına neden olcaksa hiç gereği yok.

yitik savaşçı

Üye
Şu radyo işini halledin; Maxicep İnternet Bankacılığı için de bir toplantı yapılsın...

jöly

Üye
eğer olursa bence güzel olur

CooL'n'Quiet

Üye
şöle sağ üst köşeye bide lig tv koysak güzel olur :P

gknky

gknky

Üye
ısrarla söylüyorum olsun radyosu ....

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(perfectlover &#064; May 18 2006, 02&#58;15 AM) [post=336868]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Olmasını isterim. Oyumu da bu şekilde verdim. Ama bu, sitenin teknik sorunlar yaşamasına neden olcaksa hiç gereği yok.
[/b][/quote]
sitede teknik sorun yaşatacak bişey olmaz winamp üzerinden shoutcas programı ile çok basitçe yapılabilir ayrıca yayıncı arkadas sorunuda yaşanmaz sabahlara kadar on-lin eolan arkadaslarımız var ayrıca msn üzerinden istekler alınır yayınlanır sitenin büyümesine katkısı olacağı inancındayım. neyse olur veya olmaz buna yönetim karar verecek ben sadece görüşlerimi söyledim. en basit sitelerin bile internet radyosu bulunmakta. ayrıca siteye + yük olacağı kanısında değilim.

gknky

gknky

Üye
çok haklısın batuhan radyo olsn ben 24 saat online olurum sorun deil

kurt bey

kurt bey

Üye
olursa çok iyi olur zaten dj arkadaşta çok pop ağırlıklı gençliğe hitap eden bi radyo acayip fiyakalı olur. bana kalsa sadece türkü çalınsın derim ama arda bi türkü programıda yaparsınız artık benim için

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
bir haftada 7 gün 7 günde 24 saat var tertürden programın saati ve günü ayarlanır bunlar zor şeyler değil herkese hitap eden bir radyo olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt