Maxicep İnternet Radyosu

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiCep İnternet Radyosu

• Evet, istiyorum.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, istemiyor

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep İnternet Radyosu
<span style="color:#FF0000">Evet arkadaşlar bu sitede internet radyosu eksik başka siteleri küçümsemek gibi olmasın ama eften püften diyebileceğim birçok sitenin internet radyosu bulunmakta. 50.000 i aşkın MaxiCep sitesininde bir radyosu olması gerektiğini düşünüyorum. Zira sabahlara kadar on-line üyeleri olan siteler çok az&#33; Bu görüşüme sizlerinde katılacağını umuyorum. Evet MaxiCep yönetimi MaxiCep İnternet Radyosu istiyorum + istiyoruz&#33;

Yönetimin bilgisine......</span>

padme

padme

Üye
Guzel bir fikir ama uygulamasi belki zor olabilir.Ayrica cizgisi ne ,nasil olmali bunu da belirlemek lazim.Tabii sonucta is yonetimde bitiyor.Cok talep olursa ki simdi baslamis bulunuyor,belki yonetim bu konuyu dusunur.Neden olmasin,aradigin hersey maxicep&#39;te.....Cok hos&#33;

VoLo

VoLo

Üye
evet evet kesinlikle olmasını istiyoruz.24 saat yayın yaparım benn

chuancey

chuancey

Üye
ewet radyo istiyoruz

irun

irun

Üye
fikir olarak güzel duruyo ama, teknik açıdan, yada başka açılardan bir takım sorunlara neden olur mu acaba...
ben bu konuda çekimserim

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ğüzel olur

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
olabilir benceeee

yitik savaşçı

Üye
İdeolojik şarkılar çalmayın&#33;

Olur; neden olmasın?

CooL'n'Quiet

Üye
heuehe istemeyen kişi sayısı 1 ya o benim :P
ben istemiom kardeşim durup dururken kota yedirmeyin zaten her ay 3gbyi aşıoz :D
PCyi de kastırmayın bağlantı hızıma elleştirmeyin.Kapatma seceneği olur belki ama her seferindede onu kapatmayla ugrastırmayın beni :D
ayrıca zaten herseyden bişey cıkaran (bu nasıl cümle lem:) bi milletiz.simdi kasıtlı yada kasıtsız memleketim çalar öbür taraf ayağa kalkar ey özgürlük çalar diğer taraf gs marşı çalar ben ayaklanırım :P
ben istemiom hocalar ille radyo istiosanız sevdiiniz radyonun sitesini açın bi kenarında çalıodur dinleyim ordan :)
ben rak sevmem bi arkadaş rep sevmez diğeri türkü sevmez öbürü pop sevmez ohooo aljshfljaghdjalghla
ayrıca yönetim böle bi anket acsa daha bişey olurdu.şimdi burdan evet kararı cıkarsa admin istemedikten sonra neye yarar (aynı konu daha önce mirc kanalı için çımıstı forum istemişti yönetim hayır demişti teee yazın hey gidi günler)

helper007

helper007

Üye
Bende 2. oyu kullandım.
Aslında farketmez ama kota sorunu var.Hem siteyi yavaşlatır diye düşünüyorum.
Olursa artık siteye hoparlör kapalı gireriz.
??

yitik savaşçı

Üye
Doğruya&#33; "IPB ERROR" çıkarsa önce sizi döverim ona göre...

CooL'n'Quiet

Üye
yaaaaaa bide siteye girememek var :)

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Walla yaw,ben vazgeçtim olmasın

yitik savaşçı

Üye
Şşşt&#33; Oyumu nasıl değiştirebilirim?

CooL'n'Quiet

Üye
he bide herkesin kendi dinlediği şarkı vardır.pc hoparloründen carlos santana&sean paul&joss stone-cry baby cry çalarken siteye girdiğimizde alişan:ikimize birden yükleniyorlar çalıyorsa mix olmasın :))

bi akım yarattım...

MiCoX

Üye
1.si tıkladığında radio ya girebiliyorsun öyle girince direk çalmıyor yada direk çalıyorsa durdurma tuşu kesin olur.
2.si Bence de olabilir yapması okadar zor 1 şey deiL..

gknky

gknky

Üye
eğer olursa dj lik yaparım seve seve
online radyo da dj lik çalışmıştım 2 ay kadar

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Radyosu yapmak zor bişey değil. Ben sadece olsa iyi olur diye düşünmüştüm. Sadece bir fikirdi&#33; Galiba olmaması daha iyi. Konunun silinmesini talep ediyorum yönetimden.

gknky

gknky

Üye
olsn bence ....

marsi

Üye
bence gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt