Doğrumu Bu Yapılan ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Doğrumu Bu Yapılan ?
Olayı kısadan anlatacağım. Baştan söylüyorum, bu konunun ben101 arkadaşımızla en ufak ilgisi yoktur , beni yanlış anlamaması için baştan not düşüyorum. Sözüm yönetime.

2 gün önce Android Oyun bölümünde Modern Combat 4 sızdırılmış apk ları paylaşmak istedim. Ama kararlı olmadığı için (Linkler sağlam değil, devamlı yeni yöntem çıkıyor , internet sorunları var , sd'ler zor bulunuyor , beta sürümde vb.) olduğu için biraz daha beklemem gerektiğini düşündüm. Dün akşam ben101 arkadaşımız Modern Combat 4 ' ün konusunu açtı. Biliyordum sorunlu apk'lardı. Sd dosyaları mevcut değildi. Rootsuz , offline apk 'larda sorun vardı. Nasıl yükleneceğine dair bir açıklama yoktu. Zaten konudada kaç kişi yazdı çalışmıyor , atıyor diye.

Bende sabahleyin 1 saat boyunca uğraştım videolarını buldum titizlikle seçip ekledim. Versiyonunu paylaştım. SD Dosyaları verdim. Offline ve Rootsuz apk'ları verdim ve bukadar uğraşımın ardından konuyu 08.33'de paylaştım.

1) Normalde olması gereken (Bana şimdiye kadar yapılanlar ) : Konu 1 saat içinde onaylanması gerekir. Ha onaylanmadımı geciktimi , ozaman duruma bakarsın şöyle bi , adama pm atarsın anlaşılır ve gereken yapılır. Herneyse , konu onaylanır eski konu hatalı olduğu için kitlenir / çöp kutusuna alınır.

2)Bana yapılan : Konu 6 saat gecikmeli olarak onaylandı. Sabah 08.33 te açtım konuyu.Bugün öğlenleyin 14:00 sularında onaylandı konu .Hatta neden onaylanmıyor diye 4-5 tane android oyun bölümünde yetkili olan moderatörlere mesaj attım durumu ifade ederek, hiç kimseden en ufak bi ses gelmedi. Konudaki üyeler ,oyun apk'sının başarılı olduğunu açtıklarını belirttiler/belirtildi. Yapamayanlarda vardı ve hatayı kendileri yapıyorlardı yani , oyun bozuksa link kırıksa o adam nasıl açtı ? Veeee konu kilitlendi , beklediğim başıma geldi. Sebebe bakarmısınız :
Arkadaşın emekleri için tekrar teşekkür ediyorum ancak diğer konudan devam edilmesi gerekiyor zira arkadaşa haksızlık olmasın her iki konuda da sorunlar oluşmuş.
Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.0 Rootsuz+Offline (Grafikleri ile Muhte$em) diğer konuda düzenlemeler yapılıyor.


Benim söylemek istediğim şey ne biliyormusunuz ? Belli kurallar var ve bu kurallar moderatörlerin aktifliğine , kafasına esmesine göre genişliyor veya daralıyor oynuyor yani. Bi bakıyorsun başka zaman aynı versiyonu paylaştım diye konuyu açtıktan hemen 5-10 dk içinde kapatıyorlar , bi bakıyorsun 6 - 7 saat bekletiyorlar (Hem beni hem milleti ) sonrada kaç sat geçtikten sonra diğer konu düzeltiliyor bilmemne....

Ozaman sizin mantığınızla (yönetime sesleniyorum ) şuda doğru bir hareket: Ben bugün açtım konuyu konuda yanlışlıklar var beni 5 gün bekleyeceksiniz ben linkleri yenileyecem. O sıradada kim düzgün halinde o konuyu açarsa açsın onaylanmayacak veya bir şekilde yok edilecek.

Bir konu var yanlış apk'lar eksik materyaller ve anlatımsız bi şekilde , millet yükleyemiyor , anlamıyor , yüklesede açamıyor olmuyor diyor , sonra birisi geliyor (örn: ben ) akşam 2-3 saat araştırıyor , sabahın köründe 1 saat boyunca uğraşıyor konuyu açıyor (emeğinin karşılığında sabırsızlıkla onaylanmasını bekliyor tabi ) konu 10 dk değil 30 dk değil 1 saat değil 3 saat değil tam 6 saat sonra onaylanıyor, ozamana kadar millet yanlış dosyalar indiriyor başka sitelerden anlatım , apk , sd dosya arıyorlar , üstüne üstlük okadar uğraşan doğru apk veren anlatım yapan kişinin konu hoooop çöpe. Yanlış dosya (bozuk dosya ) anlatımsız konu , sd datasız konu paylaşan ben değilim. Bundada kesinlikle suçlu olan paylaşan kişi değildir insan hata yapar bende yaparım o yüzden kesinlikle ben101 kardeşimize laf çattırmıyorum, lafım esnek kurallı (esneklik ne derece bilmiyorum artık. KAfasını almış disko yapıyor sanırsam ) yönetimedir.

Bukadar yazdım anlattım. Sonuç ne olacak biliyor musunuz ? İlla bi bahane, illa bi kurallar çerçevesi kurulacak , yönetim bana cevabı bi şekilde yapıştıracak , ben haksız çıkacam (çoğu kişiye oldu bu gözlerimle gördüm ) ve yine üye haksız ve yine üye susacak.

Şimdiye kadar yönetimle kavga eden ,tartışan çok gördüm. Her seferinde dedim bunlar neden kavga ediyor yönetimin ne suçu var ? diye. Kendimi yönetimin hatasız , haklı olduğuna inandırmaya çalışıyordum. Ama özellikle son 2 ay içinde güvenim sarsıldıkça sarsıldı , ve evet , bir çok kişiden sonra sanırım sıra bana geldi. Şimdi bu yazımı görecek olan bir üye aynı benim yaptığım gibi yönetim tarafında durup bir önyargıyla yönetimin haklı olduğunu zannedecek belkide. Aynı benim öncelerdende yaptığım gibi.

Şimdi bana diyebilirsiniz altı üstü bi oyun konusu ne olacak diye. Öncelerdende bir çok sefer haksızlığa uğradım veya yönetimde çok gevşeklikler gördüm ama azımı kapalı tuttum. Ayrıca ortada ne olursa olsun bir emek var. Bu emeğe hiçbişey demeden çat diye konuyu kapatarak veya silerek (defalarca oldu ) cevap veren yöneticilerde var. Kaçtane konum var okadar uğraşmışım etmişim çat çöpe. Hep sustum , fazla tartışmaya girmedim. Ama herkesin bir sınırı var.

Eğer burada ben haksız isem şimdi bir oyun paylaşacağım ve o oyunun yeni versiyonunu paylaşan bir adam olursa veya benim konum hatalıysa o hatasızını paylaştıysa hemen kendi konumu güncelleyeceğim/düzelteceğim ve benden sonra açılan yeni konu kitlenecek. Çünkü bana yapılanda bu.

Ha eğer haklıysam (ki bariz haklıyım) gereken yapılacaktır diye umuyorum.

Saygılarımla....

 
  • Beğen
Tepkiler: yokmu_varmı, Never_Back_Down ve Süleyman


DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Modlara gore onlar her zaman haklilar.
 
  • Beğen
Tepkiler: yokmu_varmı

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Modlara gore onlar her zaman haklilar.
Ceza'nında dediği gibi :

Dik gitmeyin her zaman haksız susmayı bilmeli
haklı isen konuş haklı olan kouşsun haklı olan konuşsun hakkı olan konuşsun eğer haklı değilse bırak yanlış olan bi sussun hakkı olan konuşsun doğru olan konuşsun


- - - Eklendi - - -

Ve hala hiç bi moddan (Pmden veya buradan ) cevap yok. Bakalım daha kaç gün bekleyeceğiz cevabı ...
 
  • Beğen
Tepkiler: yokmu_varmı
Süleyman

Süleyman

Üye
benim bildiğim aynı konudan 2 veya daha fazla açılırsa ilk açılan konu haricinde diğer konular kilitlenir. Fakat ilk konudaki linkler bozuk ise yani seninde söylediğin gibi uygulama çalışmıyor 2. Açılan konuda çalışıyor ise ilk konu kapatılmalıdır.
Ya da sen uygulamanın sağlam olanını paylaştın diyelim. Sen paylaştıktan sonra ilk konudaki linkler sağlam linklerle değişirse yine ilk konu kilitlemelidir. Çünkü sağlam olanı ilk sen paylaşmışsındır.
Konuyu kilitleyen Reşwan adlı admin. Eminim gerekli açıklamayı ve gerekeni kendisi yapacaktır. Isterseniz bu konu linkini pm ile ona atın. En azında girdiğinde konuyu daha çabuk görür.
 
  • Beğen
Tepkiler: HacKLess
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bunu bir şikayet olarak değerlendirip olayla ilgili detayları öğrenmek üzere konuyu kilitliyorum. Sonucu buradan öğrenebilirsiniz.
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar

Öncelikle bu konuyu gündeme getirmek yerine şikayet panelini kullanabilirdiniz yada özelden iletişime geçebilirdiniz yanlış anlamayın biz bunu art niyet olarak görmesekte üyelerin biz yöneticileri yanlış anlamalarına yada yönetimin çalışma biçiminin yanlış olduğunu düşünmelerine sebebiyet çıkarıyor.

Konuyu saat 08:33 de açmış saat 14:00 da onaylandığını söylüyorsunuz sanki aradan günler geçmiş gibi durumu ifade etmenizi anlamadım halbuki çoğu üyemizi iyi bilirler konuların bazen geç onaylandığını tabi bu günler sonra değil gün içinde biraz zaman geçmiş olabilir.
Özellikle Konu onayları için "Burada bir hususu açığa kavuşturnak istiyorum. Sizlerin sosyal hayatı, günlük yaşantınız nasılsa Yöneticilerin de sosyal hayatının aynısı olduğunu belirteyim. Bu husus'u defalarca konuştuk, açıkladık fakat hala aynı şekilde üsteliyor, onayların anında olmasını istiyorsunuz. Burda hiç bir yönetici sizin deyiminizle "kendi kafasına göre, aktifliğine göre iş yapmıyor, herşey nizami işliyor olması gerektiği gibi.

- Benzer konular (mesaj yazılmış ise diğer konuya link verilerek kilitlenir, yazılmamış ise çöpe alınır.
- Sürümlerin aynı olması, konu detayının eksik olması, resimlerin olmaması vs durumlarda kilitlenir yada çöpe alınır.

konu 10 dk değil 30 dk değil 1 saat değil 3 saat değil tam 6 saat sonozamana kadar millet yanlış dosyalar indiriyor başka sitelerden anlatım , apk , sd dosya arıyorlar
Her konu 1 saat içinde onayalanacaktır diye bir kaide yoktur. Bu 1 saat'te olabilir, 1 günde olabilir, 5 - 6 saat'te olabilir.

Size siz haksızsınız, hatalısınız diye bir iletimiz lafımız olmadı bu konuda dikkatinizi çekerim ön yargılarınız sizi yanlışlığa sürüklemiş, tıpkı burda tüm üyelerin yanlış düşünmesine sebebiyet verdiğiniz gibi.

Konuya gelince; teşekkür ettimiğimi onayladığımı biliyorsunuz bu emeğinizin karşılığıdır, konuyu çöpe almadım buda emeğinize sagımdandır, benzer konu olduğunu bildiğim halde onayladım halbuki onaylamaya bilirdimde zira her iki sürümde aynı farkı sadece anlatım eksikliği ufak bir eksiklik yapmış olamasıdır.
Konu sahibinin ilgisizliğinden dolayı sizin konu açık kalabilirdi, diğer konunun düzenlenmesi durumunda konunuzu kapattığım için bu durumu şikayet ederek çözebilirdiniz diğer konudaki değişiklerin nasıl olduğunu araştırıp buna göre hareket ederdik.

Burdaki yanlışım konuyu onaylamak oldu - konu onaylamadan önce ben101 ile iletişime geçip konuda düzenme yapıp yapmayacağını sormam gerekirdi konu düzenlenmediği taktirde sizin konuyu onaylayıp diğer konuyu kapatacaktım böylece kimse kimseyi boş yere suçlamış olmayacaktı.
Konunuzu kapatmamdaki diğer bir hususta aynı sorunların yaşanmasıdır.

Sonuç; diğer konudaki bir takım sorunların sonradan düzetilmesine dayanarak yine konunuzu aktifleştiriyorum lakin bu prensiplerimizin değiştiği anlamına gelmez, yukarda belirttiğim gibi burdaki yanlış benim yanlışımdır onaylamadan önce diğer konunun gidişatını araştırıp sormam gerekirdi.
Yaşanan sorunlar için bunca açıklamayı yapmak zorunda değildik, bunu özelden yada şikayet sistemindede halledebilirdik zira burası kişisel sorunların dile getirildiği bir alan değildir, site hakkındaya açılan konuların onaya düştüğünü bildiğiniz için konu dışına açmış olduğunuz bu konuyu buraya taşımak mecburyetinde kaldık.
Sizden ricamız anlayışlı olmanız,
Sabırlı olmanız,
Sistemin çalışma biçimine göre hareket etmenizdir.
Bizlerinde hataları olabilir bizi bize şikayet edebilir yada üst yönetime bildirebilirsiniz fakat yöneticilerimizi karalamak amaçlı, yönetimi küçük düşürmeye yönelik öyle ulu orta konu açamazsınız.
Bundan sonrada bu gibi konuların "Site hakkında, yada konu dışında fark etmez, onaylanmayacağını belirtmek isterim.
Ufak bir tavsiyem, bugüne kadar hangi yöneticimiz siz üyelerden herhangi biri için küçük düşürücü, karalayacı bir konu açmıştır, hiç gördüğünüz oldumu? sizden ricam bugüne kadar size nasıl yaklaştıysak sizde aynı biçimde yaklaşın.
Keyifli forumlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve MrCommanDTr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt