Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Abi Rakibim Oluyorsun Hee Korktum Valla Şimdi Hee Yarışmayı Kazanamazsam Genişletmek için tıkla ... pek zannetmiyom kazancağımı ama senin imza benden daha güzel hakan
©The_Gespenst©' Alıntı: Abi Rakibim Oluyorsun Hee Korktum Valla Şimdi Hee Yarışmayı Kazanamazsam Genişletmek için tıkla ... pek zannetmiyom kazancağımı ama senin imza benden daha güzel hakan
Kobra_FighterTR Üye Necmati™;3048838' Alıntı: pek zannetmiyom kazancağımı ama senin imza benden daha güzel hakan Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum Abi
Necmati™;3048838' Alıntı: pek zannetmiyom kazancağımı ama senin imza benden daha güzel hakan Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum Abi
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Sanmıyorum Abi Genişletmek için tıkla ... o zaman herşey senin olur ben yarışmanın ödülünde değilim yani o kadar emeğin geçti bana
©The_Gespenst©' Alıntı: Sanmıyorum Abi Genişletmek için tıkla ... o zaman herşey senin olur ben yarışmanın ödülünde değilim yani o kadar emeğin geçti bana
Kobra_FighterTR Üye Necmati™;3048867' Alıntı: o zaman herşey senin olur ben yarışmanın ödülünde değilim yani o kadar emeğin geçti bana Genişletmek için tıkla ... Yok Abi Geçen Emeğimde Birşey Yokki Hem Benim Yaptıgım Signature İle Katılacaksın Onun İçin Mutluyum
Necmati™;3048867' Alıntı: o zaman herşey senin olur ben yarışmanın ödülünde değilim yani o kadar emeğin geçti bana Genişletmek için tıkla ... Yok Abi Geçen Emeğimde Birşey Yokki Hem Benim Yaptıgım Signature İle Katılacaksın Onun İçin Mutluyum
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Yok Abi Geçen Emeğimde Birşey Yokki Hem Benim Yaptıgım Signature İle Katılacaksın Onun İçin Mutluyum Genişletmek için tıkla ... Kardeşim yaa
©The_Gespenst©' Alıntı: Yok Abi Geçen Emeğimde Birşey Yokki Hem Benim Yaptıgım Signature İle Katılacaksın Onun İçin Mutluyum Genişletmek için tıkla ... Kardeşim yaa
X-LifeHard Üye Katılmak istiyorum; Bizim Galatasaraylılığımız Kulağımıza Okunan Ezanla Başladı. Arkamızdan Okunan Sela İle Biter..! Kimse beni sevmiyor; Çünkü ben farklıyım. Ben de kimseyi sevmiyorum; Çünkü hepsi aynılar.!
Katılmak istiyorum; Bizim Galatasaraylılığımız Kulağımıza Okunan Ezanla Başladı. Arkamızdan Okunan Sela İle Biter..! Kimse beni sevmiyor; Çünkü ben farklıyım. Ben de kimseyi sevmiyorum; Çünkü hepsi aynılar.!
madalimert Üye bende katılıyorum... Kimine göre yalanım, Kimine göre kralım, Ben adamına göre Adamım...
greenmile Üye bende katılıyorum "Aşk Bazen Yeni Çıkan Bir Filmin Fragmanı Gibidir. Görebileceğin Tüm Güzellikler Yalnızca Tanıtımda Verilir."
bende katılıyorum "Aşk Bazen Yeni Çıkan Bir Filmin Fragmanı Gibidir. Görebileceğin Tüm Güzellikler Yalnızca Tanıtımda Verilir."
Kobra_FighterTR Üye Tuba_erva' Alıntı: katılanlara basarılar (: Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Sende Katılsana Çok Cix Duruyor İmzan
Tuba_erva' Alıntı: katılanlara basarılar (: Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Sende Katılsana Çok Cix Duruyor İmzan
Reşwan Emekli Yönetici katılanlara başarılar bende yaparsam güzel birşeyler katılırım. konu için teşekkürler enes
Tuba.Erva Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Teşekkürler Sende Katılsana Çok Cix Duruyor İmzan Genişletmek için tıkla ... tesekkürler bu sefer katılasım yok
©The_Gespenst©' Alıntı: Teşekkürler Sende Katılsana Çok Cix Duruyor İmzan Genişletmek için tıkla ... tesekkürler bu sefer katılasım yok
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi ©The_Gespenst© imzasını değiştirdiğinden dolayı elenmiştir ...
Kobra_FighterTR Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: ©The_Gespenst© imzasını değiştirdiğinden dolayı elenmiştir ... Genişletmek için tıkla ... Ama Hangi İmza İle Katılacağımı Belirttim Abi :S
TuRkiShCowboy' Alıntı: ©The_Gespenst© imzasını değiştirdiğinden dolayı elenmiştir ... Genişletmek için tıkla ... Ama Hangi İmza İle Katılacağımı Belirttim Abi :S
zaza Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Ama Hangi İmza İle Katılacağımı Belirttim Abi :S Genişletmek için tıkla ... kurallarda var: Oylama süresine kadar imzasını değiştiren arkadaş elenecektir, bilginize ...
©The_Gespenst©' Alıntı: Ama Hangi İmza İle Katılacağımı Belirttim Abi :S Genişletmek için tıkla ... kurallarda var: Oylama süresine kadar imzasını değiştiren arkadaş elenecektir, bilginize ...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi zaza' Alıntı: kurallarda var: Oylama süresine kadar imzasını değiştiren arkadaş elenecektir, bilginize ... Genişletmek için tıkla ... İşin esprisi o zaten, imzayı değiştirmemek
zaza' Alıntı: kurallarda var: Oylama süresine kadar imzasını değiştiren arkadaş elenecektir, bilginize ... Genişletmek için tıkla ... İşin esprisi o zaten, imzayı değiştirmemek
Kobra_FighterTR Üye Farketmemişim Neyse Önemi Yok :S Yarışmalarda Hep Sorun Çıkıyor Zaten :S Hiç Bir Yarışmada İstenmemem Sebebinden Olsa Gerek ...
Farketmemişim Neyse Önemi Yok :S Yarışmalarda Hep Sorun Çıkıyor Zaten :S Hiç Bir Yarışmada İstenmemem Sebebinden Olsa Gerek ...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi ©The_Gespenst©' Alıntı: Farketmemişim Neyse Önemi Yok :S Yarışmalarda Hep Sorun Çıkıyor Zaten :S Hiç Bir Yarışmada İstenmemem Sebebinden Olsa Gerek ... Genişletmek için tıkla ... İstenmemek ile alakası yok ki bunun, kurallar gereği böyle Bir başkası da değiştirirse onu da eleyeceğiz Gözden kaçsa bile oylama süresinde elenir
©The_Gespenst©' Alıntı: Farketmemişim Neyse Önemi Yok :S Yarışmalarda Hep Sorun Çıkıyor Zaten :S Hiç Bir Yarışmada İstenmemem Sebebinden Olsa Gerek ... Genişletmek için tıkla ... İstenmemek ile alakası yok ki bunun, kurallar gereği böyle Bir başkası da değiştirirse onu da eleyeceğiz Gözden kaçsa bile oylama süresinde elenir