Topluluk Oylamaya Dayalı Yeni Jetonları Listelemek İçin Kripto Değişim ABCC'si

Sponsorlu Bağlantılar

tipper

Üye
    Konu Sahibi
Topluluk Oylamaya Dayalı Yeni Jetonları Listelemek İçin Kripto Değişim ABCC'si
Halihazırda bir avuç yüksek kaliteli kripto para kazandıran Cryptocurrency exchange ABCC, en kaliteli blockchain projelerini belirlemek ve kullanıcılara iyi çeşitlendirilmiş kripto yatırım fırsatları sağlamak için bir ' Listeyi Listeleme Topluluk Oylama'sını yayınladığını duyurdu .

özel yapılan madeni para değerlendirme sistemini kullanarak listeleme için alınan tüm başvuruları değerlendireceğini ve başvuruları hakkında alınan kararların başvuranlara yanıt vereceğini .

ABCC, alınan tüm başvuruların ayrıntılı bir değerlendirmesini takiben, oylamanın başlangıç tarihini topluma bildireceğini belirtti.

ABCC, listeleme kurallarını şöyle açıkladı:

OYLAMA TALİMATI
Oylama Dönemi
3.2 KURALLAR
  • ABCC, topluluk oylamaya uygun her bir blockchain projesi için bir ödeme adresi açacaktır. Katılmak için, kullanıcıların proje paralarını bu para yatırma adresine yatırmaları gerekmektedir.
  • Her bir oylama için asgari depozit miktarı, ilgili proje madalyonunun 0.05 ETH değeri olacaktır. Projenin madeni para biriminde yer alan her proje için asgari depozit tutarı, oylama için kısa listeye giren projeleri açıkladığımızda resmi olarak teyit edilecektir.
  • Bir oylama, yalnızca depozito tutarı belirtilen asgari tutarı aştığında geçerli sayılacaktır. Herhangi bir kullanıcı için birden fazla blockchain projesi için oylama yapılmasına izin verilir.
  • Seçmen, belirli dijital varlıkların ticaretinin yerel yasalar ve yönetmelikler tarafından yasa dışı sayıldığı bir ülke / yargı alanından olursa, oy geçersiz sayılır.
  • ABCC, kısa listeye eklenen her bir blockchain projesi için geçerli oy sayısını sayar. ABCC bu projeleri geçerli oy sayısına göre sıralayacak ve ABCC'de listelenecek sıralamanın en üstündeki projeleri düzenleyecektir.
3.3 İNCELEME
ABCC, oylama sonuçlarını, veri analizi ve örneklem araştırması dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, yöntemlerin tamamlanmasıyla gözden geçirecektir.

ABCC, herhangi bir hile faaliyeti tespit edildiyse hemen listeleme için blockchain projelerini diskalifiye edecektir.

3.4 DUYURU
ABCC, oylama sonuçlarını oylama sonuçlarımızın tamamlanmasından sonra iki iş günü içinde ilan edecektir.

3.5 ÇEKİLME
Oylama sonuçları resmi olarak ilan edildikten sonra bu yuvarlak oylamada başarılı olmayan blok projeleri için çekime izin verilecektir.

LİSTELEME
ABCC, ABCC'de listelenmek üzere bu turda başarılı paralar ayarlayacaktır.

Projeye Özel Oylama Teşvikleri
  • Seçmenleri oy kullanmaya teşvik etmek için ön değerlendirmemizde başarılı olan bazı projeler için oylama teşvikleri verilecektir.
  • ABCC, ön değerlendirmemizde başarılı olan blok zinciri projeleriyle birlikte oy kullanma teşviklerini açıklayacak.
  • Blockchain proje ekipleri, oylama teşvik planlarına göre, oylama tamamlandığında ödül dağıtacaktır.
  • Seçmenler, ödül dağıtılıncaya kadar proje madeni paralarını saklı tutmalıdırlar.
Kripto para birimi değişim ekibi belirtti

“Herhangi bir şüpheli kayıt veya depolanma faaliyeti tespit edilirse, bu Topluluk Listesinde Yapılacaklar Listesi için uygun görülmeyecektir. ABCC, bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, bu programa katılmaya uygunluğunu diskalifiye etme, kişinin ödüllerini geri çekme, hesabını kısıtlama veya hesabına son verme gibi aşağıdaki eylemleri gerçekleştirecektir. Ciddi olaylar tespit edilirse yasal işlem yapabiliriz. ABCC bu program için nihai yorumlama hakkını saklı tutar. ”
 
  • Beğen
Tepkiler: kadsavra

kadsavra

Üye
bilgilendirme için teşekkür
 

Benzer Konular

Albert Einstein
Cevap
0
Görüntüleme
494
Albert Einstein
Albert Einstein
Cevap
0
Görüntüleme
519
Albert Einstein
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez


Üst Alt