Maxicep Galaxy S3 Mini Hediyeli Yarışma Kazananlar

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
Yarışma olmuş bitmiş birşey diyemem kazananlar ödüllerini almış Birinci Olan Arkdaşımı ve Üçüncü olan Aras abimi tebrik ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve x-scarface

Metin MF

Metin MF

Üye
Yarışma olmuş bitmiş birşey diyemem kazananlar ödüllerini almış Birinci Olan Arkdaşımı ve Üçüncü olan Aras abimi tebrik ediyorum.

Bana küs müsün?

- - - Eklendi - - -

Ben o hediyeyi kazanmak için hiçbir haksızlık etmedim bunu yorumlara bakarak da anlayabilirsin herkes harika olmuş diyor.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
serif55

serif55

Üye
Yanlış anlaşılmasın forum yönetimine saygısızlık yapmak istemem ama böylesine maddi değeri yüksek hediye verilirse bi yarismada sanal ortam olduğu için mutlaka kötü düşünceler ureyecektir. Zaten yavaştan başlamış inşallah uzamadan biter tartışmalar bakalım

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
MrExpert

MrExpert

Üye

Bana küs müsün?

- - - Eklendi - - -

Ben o hediyeyi kazanmak için hiçbir haksızlık etmedim bunu yorumlara bakarak da anlayabilirsin herkes harika olmuş diyor.

Hayır Bu forumda kimseye küsdeğilim olmamda sadece kişisel fikrim kimseye haksızlık yaptında demiyorum tamamen kişisel değerlendirmem Ama şunuda belirteyim tartışma çıkarmak kesinlikle istemiyorum.

Eklemem gerekirse bu yarışmada Ne ön elemede nede finalde Oy kullanmadım Ayrıca yarışmaya hiçbir şekilde katılmadım.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve x-scarface
cancan59

cancan59

Üye
çok da uzatmak istemiyorum sessiz sakin takip ediyorum bu işi günlerdir ama vardığım kanı şu; bu tür adminlerin vs yaptığı yada buna benzer oylamalarda çevre ve arkadaşlık bağlarının etkili olduğunu gördüm... ne olması gerektiğini bilmiyorum ama farklı bir oylama sisteminin daha açık ve tatmin edici olacağı kanaatindeyim...

• Beğen
Tepkiler: MrExpert ve Umur dağlar
x-scarface

x-scarface

Üye
Hocam dediğinizle bunun hiçbir alakası yok size katılmıyorum şöyle ki;

Ben öyle adminlerle arası çok iyi olan biri değilim muhabbetimiz kısıtlıdır yani artı beni geçtim birinci arkadaşı daha önce forumda hiç görmedim.
Burada yarışma formatına göre seçim yapıldığı kanaatideyim çünkü olaya emek vs durumundan bakarsanız herkesin emeği var lakin format neydi maxi sevgisini göstermekti öyle değil mi? Sözlerim tartışma yaratmak vs için değil saygı duyuyorum lakin yanlış hatılamıyorsam eğer sizin hazırladığınız videoyla maxi sevgisinin bi alakası varmıydı mesela? başkalarına maxi yazan kağıt tutturulmuştu haksızmıyım. Ama bakın birinci arkadaş şarkı sözü yazmış söylemiş ikinci arkadaş kendi şiir yazmış ve ben kendim oyun modu yaptım.
Yani bu tür şeyler genelde olur kaybedenler üzülür ve üzüntüsünü başka şeylere yönelerek çıkarır.
Ha bana diyeceksiniz sen kazanamasaydın sende böyle yapardın hayır ben yapmazdım çünkü ben bunun bi yarışma olduğunu ve hırs yapmanın bir alemi olmadığını biliyorum.

Sözlerim sizi kırmasın çünkü istediğim bu değil keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, MrTech, Süleyman ve 3 diğerleri
cancan59

cancan59

Üye
Öncelikle hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Bekli hediyeler sahiplerini buldu konuşulmasının pek bir anlamı yok ama yinede fikirlerimizi beyan edelim. Sözlerinizin doğruluk payı olabilir hocam asla haksızlık etmek istemem bakış açısına göre değişir ama bir de şu açıdan bakmanı isterim. Şöyle ki tema maxicepe olan sevgimiz idi ilk 3 e baktığımda metin arkadaşımızın şiiri hariç diğer yapılanların hayranlık değil de sanki maxicep reklamı yapılmış gibi değil mi sizcede? Kırgınlık olmasın diye dile getirmek istememiştim ama madem konuyu açtın ben de bir kaç yorum yapıyım. Emeğine saygıda kusur etmem, saygım sonsuz ellerine sağlık hediyeniz de helali hoş olsun ama düşüce olarak bakıldığında evde pc başında oturulup belki iki üç saat belki bilen kişi için bir saat yarım saat alabilecek modlama işi ile, yurtdışında turistlere maxicep sevgisinin dilleri döndükçe oralara kadar ulaştığını söylemesini ironik bir şekilde gösteren bir videoyu bir tutmak sana göre de hak mıdır elini vicdanına koyarak söyle hocam. Lakin adminlerin takdiridir daha çok emek verildiğine inanmışlar ona yönelik oy kullanmışlar saygı duyarım... Dile getirdiğim gibi bunun da önceki yazdığım cevaptaki konuyla alakalı buluyorum, şahsi düşüncem bu yönde.
Birinci olan şarkıya gelecek olursak. Onda da sanki yarışmanın tarzı değil de maxicepin enlerinin yapıldığı hissine kapıldım yada kazanılanların sunum şekli beni buna itti bilemiyorum... Vel hasıl kelam durum böyle.

Ayrıca "kaybettiği için çirkefe yatan" konumunda olmak istemiyorum. Forumdan siteden üyelik tarihimden bu yana çok bilgi/veri aldım çok yararlandım ne kadar kaliteli bir portal olduğunu gayet iyi biliyorum. Sadece medeni bir biçimde düşüncemi dile getirmek istedim. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
najanaja

najanaja

Üye
sanırım bunun sonu yok :) bence bida böle yüksek meblağlı bi yarışma yapılmasın olay oluyo :) aslında bu konuyuda kilitleyin bence yoksa birileri birilerinin kalbini kıracak istemeden de olsa :) zaten olan olmuş neden hala bu kadar uzatıyosunuz ki bunun bi dönüşü yok tamam düşüncelerinizi dile getiriyosunuz ama genelde bu dile getirmelerin sonu tartışmaya kadar gidebiliyo bence herkes artık sussun uzatmak anlamsız sadece tebrik msj ları gelsin :oke: bu tarz davranışlarla yöneticiler bi daha böle bi yarışma uygulamak istemeyecek :) belki bida yaparlar o zaman biz kazanırız :) Bu arada yöneticiler eğer bi daha bu tarz bi yarışma yapacak olursanız 1. nin ödülü xperia Z olsun :) ben o cihazı istiyom yaa ama çok pahalı :) hangi konuda olursa olsun yarışma o zaman 1. liğe oynarım :)

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
Beyler tebrikler.Güle güle kullanın. :alkis:

- - - Eklendi - - -

Ek olarak diyeceğim gördüğüm kadarıyla bi "Hazmedememek" var bazı arkadaşlarda.Burada hakeden arkadaşlarımız,kardeşlerimiz,abilerimiz ödüllerini hakkıyla almıştır.Adaletsizlik felan da söz konusu değildir.

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
Olmuş bitmiş neden hala konuşuyorsunuz ki?
Tebrikler arkadaşlar :)

Metin ilk 3'e gireceğini adım gibi biliyordum :pro:

• Beğen

Kcx

Üye
Ayılana gazoz bayılana limon :-)

dj-betaniye

Üye
pardon ama bu telefonlarin parasi kimin cebinden gidiyo

ismail

ismail