Öncelikle hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Bekli hediyeler sahiplerini buldu konuşulmasının pek bir anlamı yok ama yinede fikirlerimizi beyan edelim. Sözlerinizin doğruluk payı olabilir hocam asla haksızlık etmek istemem bakış açısına göre değişir ama bir de şu açıdan bakmanı isterim. Şöyle ki tema maxicepe olan sevgimiz idi ilk 3 e baktığımda metin arkadaşımızın şiiri hariç diğer yapılanların hayranlık değil de sanki maxicep reklamı yapılmış gibi değil mi sizcede? Kırgınlık olmasın diye dile getirmek istememiştim ama madem konuyu açtın ben de bir kaç yorum yapıyım. Emeğine saygıda kusur etmem, saygım sonsuz ellerine sağlık hediyeniz de helali hoş olsun ama düşüce olarak bakıldığında evde pc başında oturulup belki iki üç saat belki bilen kişi için bir saat yarım saat alabilecek modlama işi ile, yurtdışında turistlere maxicep sevgisinin dilleri döndükçe oralara kadar ulaştığını söylemesini ironik bir şekilde gösteren bir videoyu bir tutmak sana göre de hak mıdır elini vicdanına koyarak söyle hocam. Lakin adminlerin takdiridir daha çok emek verildiğine inanmışlar ona yönelik oy kullanmışlar saygı duyarım... Dile getirdiğim gibi bunun da önceki yazdığım cevaptaki konuyla alakalı buluyorum, şahsi düşüncem bu yönde.
Birinci olan şarkıya gelecek olursak. Onda da sanki yarışmanın tarzı değil de maxicepin enlerinin yapıldığı hissine kapıldım yada kazanılanların sunum şekli beni buna itti bilemiyorum... Vel hasıl kelam durum böyle.
Ayrıca "kaybettiği için çirkefe yatan" konumunda olmak istemiyorum. Forumdan siteden üyelik tarihimden bu yana çok bilgi/veri aldım çok yararlandım ne kadar kaliteli bir portal olduğunu gayet iyi biliyorum. Sadece medeni bir biçimde düşüncemi dile getirmek istedim. Saygılar.