Maxicep Galaxy S3 Mini Hediyeli Yarışma Final Heyecanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicep Galaxy S3 Mini Hediyeli Yarışma Final Heyecanı
Merhaba değerli maxicep takipçileri, Galaxy S3 Mini hediyeli yarışmamızın sonlarına yaklaşmış bulunmaktayız. Olağanüstü bir katılım, olağan üstü içerikler ve olağanüstü bir oylamanın ardından finale kalacak isimler sizlerin oylarıyla belirlenmiş oldu. Yarışmamızın oylama konusuyla sizlerden finale kalacak 5 ismi belirlemenizi istemiştik ancak alt sınırda bulunan iki üyemizin eşit oylar alması sebebiyle bu sayıyı 6'ya çıkarmak zorunda kaldık.

Finale çıkan 6 kişi arasından, hediye almaya hak kazanacak ilk 3'ü bildiğiniz gibi yönetim kadromuz kendi arasında değerleme yaparak belirleyecek. 4 Haziran'a kadar süresi bulunan yönetim kadromuz, bu sürenin sonunda Samsung Galaxy S3 Mini, Piranha Business 2 Tab 9.0 ve iPod Shuffle MP3 çalar hediyelerinin sahiplerini belirlemiş olacaklar.

Yarışmayı kazanan isimleri açıklayacağımız 5 Haziran tarihli "Kazananlar" konusunda tekrar görüşmek üzere. Keyifli forumlar.

Finale kalanlar:
  • balcolu
  • cancan59
  • Metin
  • najanaja
  • x-scarface
  • ysssf

Özellikle belirtmeliyim ki finale yükselememiş ancak yarışma için fazlaca emek harcamış arkadaşlarımız var. Yarışmaların doğası gereği kazananlar olduğu gibi kaybedenler de olmak zorunda. Ben her birinize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Metin MF, achambo, -Akıncı ve 2 diğerleri

cancan59

cancan59

Üye
Oylamaya katılan, yarışan ve bu yarışmayı hazırlayan herkesin ellerine sağlık. Merakla beklemeye devam :)

Ayrıca Türkiye'nin en büyük ve en kaliteli teknoloji portalının oluşmasında emeği geçen yöneticilere ve uğraş verenlere canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız! Sonuna kadar Maxicep!

• Beğen
Tepkiler: Metin MF ve najanaja
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Katılan emeğin geçen tüm üyelerimize tekrar teşekkürler.Finaldeki arkadaşlarada başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Metin MF, najanaja ve cancan59
Metin137

Metin137

Üye
finale kalamasam da maxicep ailesine teşekkürler hak eden kazansın :)

• Beğen
Tepkiler: Metin MF, najanaja, cancan59 ve 1 kişi daha
Akıncı

Akıncı

Üye
Finale kalan herkese başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: Metin MF, najanaja ve cancan59
achambo

achambo

Üye
herkese başarılar:)

• Beğen
Tepkiler: cancan59, Metin MF ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
way be açıkçası aklımın ucundan geçmemişti ilk 5 e kalabileceğim şimdi cidden heyecan yaptım bak :) öncelikle tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum bu tür düzenlemeler yaptığı için, bu tür aktiviteler daha da renk katıyor forumumuza. ve oy veren bütün arkadaşlara teşekkürler. :yuru FOREVER MAXİCEP :yuru Gerçektende Türkiye'nin 1 numaralı teknoloji platformu. Artık heyecanla beklemesi kaldı 5 haziran'ı :)

• Beğen
Tepkiler: cancan59 ve achambo
achambo

achambo

Üye
way be açıkçası aklımın ucundan geçmemişti ilk 5 e kalabileceğim şimdi cidden heyecan yaptım bak :) öncelikle tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum bu tür düzenlemeler yaptığı için, bu tür aktiviteler daha da renk katıyor forumumuza. ve oy veren bütün arkadaşlara teşekkürler. :yuru FOREVER MAXİCEP :yuru Gerçektende Türkiye'nin 1 numaralı teknoloji platformu. Artık heyecanla beklemesi kaldı 5 haziran'ı :)

abi s3 miniyi alırsan el koyarım ona göre:ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Metin MF

Metin MF

Üye
:oha:

- - - Eklendi - - -

şaşkınım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve cancan59
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Başarılar arkadaşlar iyi olan hak eden kazansın :good:

• Beğen
Tepkiler: tguzel7 ve Metin MF
Akıncı

Akıncı

Üye
Sohbet yok semih:) gereksizer ya da gönüldaşa beklerim

• Beğen
Tepkiler: achambo
cancan59

cancan59

Üye
Finale kalanlara başarılar :)

balcolu

balcolu

Üye
Dört gözle sonucu bekliyorum :)

ysssf

Üye
inşAllah bir müzikle bir resmi karşılaştırırken bence buna daha fazla emek verilmiş denmez sonuçta calligraphy öğrenmek 2 senemi aldı yanlış anlamayın ben maxicepe güveniyorum ama bu yazının bilgisayar yazısı olduğunu düşünenler oldu ve olabilir bu yüzden ufak bir endişe vardı içimde ancak artık içim rahat :)

barak1071

barak1071

Üye
bukadar kötü bi işmiydi ki kimse Oy vermedi :) Neyse herkese iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

Ama yinede oylama neden anket tarzı yapılmadı diye takılıyo kafama herkes nekadar Oy aldığını görmüş olurdu ?

kuzeyfirtinasi

kuzeyfirtinasi

Üye
Her ne kadar finale kalamasamda finaldekilere başarılar.Umarım doğru ve adaletli bi oylama olur.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
musti843

musti843

Üye
Finale çıkanlara tebrikler :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt