maxicep en güzel desktop(masaüstü) yarışması oylama!!!

Sponsorlu Bağlantılar

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ok tamamdir:ehe:ehe:oke: fazla varsa ben alabilirim:d::d:

zx6r

zx6r

Üye
!!!MotorHead!!! 10 üzerinden 10 yani diğerlerine gerek yok (bence)
bişey daha sölicem :D
!!!MotorHead!!! duvar kağıdını istiyorum haberin olsun
linkini koy

cortex47

cortex47

Üye
bu da benim masaüstüm, nasıl katılındığını bilmiyorum ama işe yarar sanıyorum :);

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Generaller ve cogu mod arkadaslar neden halen oy kullanmadi acaba son andami patlama yapacaklar nedir:ehe

--------------- Ekleme ---------------

guzelmis masaustun ama katilim bitti ve yarin oylama bitiyor

Aziz™

Üye
bu da benim masaüstüm, nasıl katılındığını bilmiyorum ama işe yarar sanıyorum :);

katılımlar 6 gün önce bitti.bu oylama konusu olduğu için sadece oy kullanabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

Generaller ve cogu mod arkadaslar neden halen oy kullanmadi acaba son andami patlama yapacaklar nedir:ehe

onların yapacak daha önemli işleri vardır benim konumda ne işleri olur:)

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
!!!MotorHead!!! adlı üyeye 10 puan
merty24 adlı üyeye 8 puan
psu adlı üyeye 6 puan
herkese başarılar

arkadaşlar bu arkadaşımızda 50 msj ı geçmiş o zaman oyu kabul olacaktır

Aziz™

Üye
arkadaşlar bu arkadaşımızda 50 msj ı geçmiş o zaman oyu kabul olacaktır

hayır kardeşim o oy kullanıldığı zaman kabul edilmedi yani geçersiz. o zaman kabul etmedim şimdi 50 mesaj oldu diye nasıl kabul edeyim diğer herkese haksızlık olur o yüzden saymayacağım

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
ama o oyu atan kardeşimiz zamanında 50 mesaj sınırlaması yazmıyordu.50 mesaj sınırlaması sonradan geldi. eee şimdi ne olacak bakalım ???

Aziz™

Üye
arkadaşım ısrar edip konuyu dağıtma istersen o arkadaş oy kullandığı zaman gerekli şartları sağlamıyordu oyları geçersiz şimdide öyle tamam mı.50 mesaj sınırını geçti diye eski oyları kabul edemem

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
o zaman ki şartlarda sadece mart üyeleri konuya katılamaz yazıyorudu ki 50 mesaj sınırlaması yoktu

Aziz™

Üye
arkadaşım o kuralı yazmayı unutmuştum arkadaşlarım hatırlattı ve düzelttim.konuyu gereksiz yere tartışmaya çevireceksin.hem bir dakika ya sen o üyenin mesaj sayısını takip ediyorsun heralde burnuma hile kokusu geldi çünkü

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
hayır bana gelen oyları hesaplarken baktım ki 50 msj ı geçmiş onun için bildirdim

Aziz™

Üye
kusura bakma kardeşim o zaman geçersiz sayılan oy şimdi geçerli sayılamaz.yarışmaya hile ve üçkağıt karışır.dürüst bir yarışma olmaz ve bunu asla kabul edemem

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
tamam kardeşim daha fazla uzatmayacağım yarışmayı hak eden kazansın deyip geçiyorum

Aziz™

Üye
hem zaten üye demişki !!!motorhead!!! 10 gerisi ik puan bunda bile üçkağıt var kuralları bile okumamışki kurallara göre her üye üç oy kullanabilir bu herkese oy vermiş ve en yüksek olan seninki hemen arkasından kuraldışı başka bir üye gene sana tam puan vermiş .zaten o sayfayı okuduysan herkes kıllandı o durumda.başka biri seni yarışmadan elerdi bu durumda ama ben es geçtim

izmirligenc

izmirligenc

Üye
oylama basladigindan beri belirtilen kurallar vardi

Aziz™

Üye
neyse şimdiden itibaren kimse oy kullanmaz ben sonuçlar konusunu hazırlayıp onaya göndereyim

Üst Alt