maxicep en güzel desktop(masaüstü) yarışması oylama!!!

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Eski fake üyeliği ile oy kullanılmasının önüne geç Aziz :D

Aziz™

Aziz™

Üye
kimin eski fake üyeliği olduğunu bilmiyorumki:hmmmsadece aktifliği olmayanların oylarını geçersiz sayacağım ancak elden bu gelir

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Oy kullanma için belli bir mesaj sınırı varsa sorun olmaz ...

Aziz™

Aziz™

Üye
katılım konusunda mesaj sınırı vardı ama oylama için düşünmedim.fakat fake üyelikler ihtimalini göz önüne alırsak sınır konulması iyi olabilir

burak9400

burak9400

Üye
sonuncuyuz yaaa :D hiç oy yok...

SlashGun

SlashGun

Üye
Allah'ım Sadece 6 Puanım var ya.. Var bu işte bir İş. Bide dikkatimi Çekti Bu Maxicep Efectliler Bilerekmi Simge Koyuyorlar. Valla ben Uğraşmadım Efectle. Ne varsa Onu Koydum. O Resmide 3 Gün Ayrıntılı Uğraştım. Kartalda Keresteden Yapılmış Bir Gemidir. Ama bende Bir efect Koysam Patlama yapardım Diye Düşünmeye Başladım.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Simge koymalari bilincli tabi ki ama onun disinda baska birsey olcagini zanetmiyorum oylama normal gidiyor

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
blackface --10
!!!MotorHead!!!---8
ucx----6
herkese başarılar

halil96

halil96

Üye
Herkeze Başarılar Arkadaşlar:oke:

Indiana Jones

Üye
Allah'ım Sadece 6 Puanım var ya.. Var bu işte bir İş. Bide dikkatimi Çekti Bu Maxicep Efectliler Bilerekmi Simge Koyuyorlar. Valla ben Uğraşmadım Efectle. Ne varsa Onu Koydum. O Resmide 3 Gün Ayrıntılı Uğraştım. Kartalda Keresteden Yapılmış Bir Gemidir. Ama bende Bir efect Koysam Patlama yapardım Diye Düşünmeye Başladım.
valla doğru söylüyon

Aziz™

Aziz™

Üye
arkadaşlar sadece kazanmak için yarışmalar yapılmıyor.şart olan kazanmak değil dürüst ve güzel bir şekilde yarışmaktır.elbette insan girdiği yarışmada kazanmak ister ama olaya bu kadar karamsar yaklaşmayın...

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim öncelikle eline emeğine sağlık kazanamasanda sağlık olsun dürüst bir şekilde yarışmak zaten asıl birinciliktir bunu unutma.ama sana verilen o 6 puan geçersiz.oylama kurallarında oy kullananların en az 50 mesajının olması gerekli sana oy veren üye ise 1 mesaja sahip dolayısıyla o puan geçersiz kusura bakma ama daha yarışmaya çok var.mutlaka puan alacaksın:oke:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
daha yeni basladi daha kac kisi oy kullandi ki sabirli olmak gerekir sonucta da bir zevk tercih meselesi herkesin goz guzeligi farklidir :oke:

Aziz™

Aziz™

Üye
aynen yunus katılıyorum hem daha vakit var hemde herkes istediğine oy verir.bana niye verilmedi diye söylenmemek daha doğru

ege970

ege970

Üye
!!!MotorHead!!! 10

gerisi 2 puan

!!!MotorHead!!! bana masaüstü resimini yollarmısın? [email protected] lütfen yolla...

singleboy

singleboy

Üye
!!!MotorHead!!! 10 puan
кεℓεвεк 9 puan
herkeze başarılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu motorcuda var bişeyler:ehe:ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
var var Allah hayir etsin :d::d: ama burdaki cogu msjlar gecersiz olacak zaten kurallara gore ki bilmiyorlar bunu:d:

Ykaraca

Ykaraca

Üye
blackface 10 puan
!!!MotorHead!!! 8 puan
DeadSiLeNCe 6 puan
Herkese başarılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Katılım konusundaki kuralları oylama konusunda da büyükçe yaz istersen Aziz olmuyor böyle üyelerle:ehe

Üst Alt