Skaptan
Emekli Yönetici
Acaba buna birde modifiye edilmiş Bada 2.0 yapsanız içine de navigasyon eklenmiş bi halde olmazmı??
Veya bada 2.0 için güncel anlatım navigasyon programı yokmu?
ndrive 11 var konulari arastirabilirsin
Acaba buna birde modifiye edilmiş Bada 2.0 yapsanız içine de navigasyon eklenmiş bi halde olmazmı??
Veya bada 2.0 için güncel anlatım navigasyon programı yokmu?
tebrikler beyler
Bana da bi fikir verdiniz açıkçası
Helal olsun (:
saol dostum ama vawe 2 ıcınde yapın![]()

bunun bayraklısını yapamazmısınız?Emeğinizin eline sağlık bence yaptığınız iş süper birde geliştirebildinizmi yemede yanında yat misali olur.
Emeğinize sağlık çok güzel görünüyor
Yeni animasyonu bitirdim deneme sürecinde

Evet arkadaşlar ne oldu sonuç nedir? Nasıl yapıldığını anlatırsanız ortaya çok güzel çalışmalar çıkartabilirim .
Editleme için youtube a koymuş olduğunuz videodan yola çıkarak
yeni üyeye göre biraz hızlısın dostum daha önce nasıl çalışmaların oldu kaynak gösterebilirsen yardımcı olmaya çalışalım editleme konusunda
, Saygılarımla . . .
Youtube a koymuş olduğunuz videoları gördükten sonraWave Remaker 0.2.7 Firmware Editor csc edit i kullandığınızı anladım , elimde android cihazlar için yapılmış açılış animasyonlarının resimleri de var .jpeg formatında , ancak bunların uzantılarını .img yapmam yeterli olmuyor ki zaten wave remaker de open altından dosyaları seçtikten sonra play e bastığımda oynamıyor. Ancak orjinal açılış animasyonunu oynatabiliyorum . Kısacası işlem nasıl yapılacağı hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var