MaxiCep e Özel Açılış Ekranı ve Animasyonu (custom boot screen poweron-poweroff)

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Acaba buna birde modifiye edilmiş Bada 2.0 yapsanız içine de navigasyon eklenmiş bi halde olmazmı??

Veya bada 2.0 için güncel anlatım navigasyon programı yokmu?

ndrive 11 var konulari arastirabilirsin

mstf_l

mstf_l

Üye
tebrikler beyler :tşk:

Bana da bi fikir verdiniz açıkçası

hcx21

Üye
Acaba O Fikri kim verdi :D

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Helal olsun (:

kajal3636

kajal3636

Üye
saol dostum ama vawe 2 ıcınde yapın :)

baby_face_

baby_face_

Üye
Emeğinize sağlık çok güzel görünüyor

01firtina

01firtina

Üye
bunun bayraklısını yapamazmısınız?Emeğinizin eline sağlık bence yaptığınız iş süper birde geliştirebildinizmi yemede yanında yat misali olur.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bunun bayraklısını yapamazmısınız?Emeğinizin eline sağlık bence yaptığınız iş süper birde geliştirebildinizmi yemede yanında yat misali olur.

bazı tasarımlar olucaktır elbette ama çalışma lazım bunlar için biz acele etmiyoruz ki ortaya iyi şeyler cıksın diye

----------Eklendi @ 09:37:20 ---------- Yazıldı @ 09:36:53 ----------

Emeğinize sağlık çok güzel görünüyor

teşekkürler dostum sagol

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Yeni animasyonu bitirdim deneme sürecinde

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu sadece deneme aşamasında olan animasyonlar bunları en iyi hale getirdigimiz zaman kendi isimiz yazılı olmayacak ve nasıl yapıldıgı hakkında gerekli tüm bilgiler konu içersinde verilecektir sizlerde böylelikle kendi animasyon ve csc edtlerinizi yapabileceksiniz

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizinde 480x800 boyutlarındaki tasarımlarınızı bekliyoruz :)

mos07

Üye
Evet arkadaşlar ne oldu sonuç nedir? Nasıl yapıldığını anlatırsanız ortaya çok güzel çalışmalar çıkartabilirim .

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar ne oldu sonuç nedir? Nasıl yapıldığını anlatırsanız ortaya çok güzel çalışmalar çıkartabilirim .

yeni üyeye göre biraz hızlısın dostum daha önce nasıl çalışmaların oldu kaynak gösterebilirsen yardımcı olmaya çalışalım editleme konusunda

mos07

Üye

yeni üyeye göre biraz hızlısın dostum daha önce nasıl çalışmaların oldu kaynak gösterebilirsen yardımcı olmaya çalışalım editleme konusunda
Editleme için youtube a koymuş olduğunuz videodan yola çıkarak
Wave Remaker 0.2.7 Firmware Editor csc edit programını kullanmaya çalıuşıyorum ama bir sonuca varabilmiş değilim , orginal animasyonu oynatıyorum ama kendi hazırladığımı yapamadım sanırım .img dosyası oluşturmayı bilmediğimden , resimlerin uzantılarını .img olarak değiştirmek yeterli olmadı.
burada android açılış animasyon örnekleri ve gerekli dosyalar verilmiş :
, Umarım nasıl yapılacağını anlatırsınız :) , Saygılarımla . . .

mos07

Üye
Youtube a koymuş olduğunuz videoları gördükten sonra
Wave Remaker 0.2.7 Firmware Editor csc edit i kullandığınızı anladım , elimde android cihazlar için yapılmış açılış animasyonlarının resimleri de var .jpeg formatında , ancak bunların uzantılarını .img yapmam yeterli olmuyor ki zaten wave remaker de open altından dosyaları seçtikten sonra play e bastığımda oynamıyor. Ancak orjinal açılış animasyonunu oynatabiliyorum . Kısacası işlem nasıl yapılacağı hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Youtube a koymuş olduğunuz videoları gördükten sonra
Wave Remaker 0.2.7 Firmware Editor csc edit i kullandığınızı anladım , elimde android cihazlar için yapılmış açılış animasyonlarının resimleri de var .jpeg formatında , ancak bunların uzantılarını .img yapmam yeterli olmuyor ki zaten wave remaker de open altından dosyaları seçtikten sonra play e bastığımda oynamıyor. Ancak orjinal açılış animasyonunu oynatabiliyorum . Kısacası işlem nasıl yapılacağı hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var :)

konu hakkında bi çalışmamız var anlatım yapmayı planlıyoruz dilimiz döndüğünce hazır eder etmez ceyhun kardeşimle birlikte konuyu açaçagız img dosyalarına çeviri yapmada o benden daha iyi o yüzden boş vakti yok sınavlar filan

msty131

Üye
kardeşim multiloader'ı açıp port search'e tıkladığımda PORT 5 Ready yazıyor. Ama resimde PORT 10 yazıyor. Hata neden kaynaklanıyor acaba? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Üst Alt