ceycey111
Üye
MaxiCep e Özel Açılış Ekranı ve Animasyonu (custom boot screen poweron-poweroff)
ceycey111 : Telefonunuz MaxiCep logosuyla Açılsın (Deneme Sürecinde) skaptan kardeşimle birlikte yaptığımız bir çalışma
skaptan : konuya ekleme olarakta bende birkaç şeyden bahsetmek isterim şu anda csc edit ve bootscren ve poweron,poweroff çalışması devam etmektedir tam kapasiteli bir çalışma için şu anda ceycey111 arkadaşımla birlikte bir ortak çalışma sürdürüyoruz sizlerinde kendinize ait tasarımlarınız varsa bu konu üzerinde paylaşabilirsiniz ve paylaşımlar şu anda sadece rsc2 olarak verilecektir daha sonra kapsamlı bi konu üzerinde hazırlıklar devam ederken sadece maxicep e özel olarak yapılacaktır..
ceycey111 : Bu başlangıç daha kapsamlı çalışmalrımız sürüyortelefon açılırken gördüğünüz bada animasyonunu değiştirmeye çalışıyoruz herşey hazır img dosyalarını oynatmayı başardım yakında animasyonu yapmaya başlıyorum
skaptan ve ceycey111 ortak çalışmasıdır
İşte MaxiCep Açılış Animasyonu (poweron)
Video
[video=youtube;t6TK4MRg_Dw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t6TK4MRg_Dw[/video]
Giriş Ekranı
İndirmek isteyen olursa link aşağıda (wave s8500 için)
telefona atmak için
1) Telefonu kies modunda bilgisayara bağlayın
2) MultiLoader programını açın
yoksa indirin
3) İndirdiğiniz dosyayı ml ye sürükleyerek atın ve lsi yi seçin
4) port search e basın ready diyince download diyin
Hiç bir veriniz silinmez ama yinede hafıza kartını çıkartıp yapın
Alttaki gibi
skaptan : konuya ekleme olarakta bende birkaç şeyden bahsetmek isterim şu anda csc edit ve bootscren ve poweron,poweroff çalışması devam etmektedir tam kapasiteli bir çalışma için şu anda ceycey111 arkadaşımla birlikte bir ortak çalışma sürdürüyoruz sizlerinde kendinize ait tasarımlarınız varsa bu konu üzerinde paylaşabilirsiniz ve paylaşımlar şu anda sadece rsc2 olarak verilecektir daha sonra kapsamlı bi konu üzerinde hazırlıklar devam ederken sadece maxicep e özel olarak yapılacaktır..
ceycey111 : Bu başlangıç daha kapsamlı çalışmalrımız sürüyortelefon açılırken gördüğünüz bada animasyonunu değiştirmeye çalışıyoruz herşey hazır img dosyalarını oynatmayı başardım yakında animasyonu yapmaya başlıyorum
skaptan ve ceycey111 ortak çalışmasıdır
İşte MaxiCep Açılış Animasyonu (poweron)
Video
[video=youtube;t6TK4MRg_Dw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t6TK4MRg_Dw[/video]
Giriş Ekranı
İndirmek isteyen olursa link aşağıda (wave s8500 için)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefona atmak için
1) Telefonu kies modunda bilgisayara bağlayın
2) MultiLoader programını açın
yoksa indirin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3) İndirdiğiniz dosyayı ml ye sürükleyerek atın ve lsi yi seçin
4) port search e basın ready diyince download diyin
Hiç bir veriniz silinmez ama yinede hafıza kartını çıkartıp yapın
Alttaki gibi