Maxicep.com Yöneticiligim Artık Son Buldu!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep.com Yöneticiligim Artık Son Buldu!!
Evet başlıktan belli oldugu gibi Yöneticiligim artık bitti..

Yönetici oldugum Süre içerisinde öncelikle diger yönetici arkadaşlarım ve abilerim gibi görevimi en üst düzeyde yapmaya çalıştım...Kimilerin belki sevgisini topladım Kimilerinde nefreti..Ama herzaman görevimi yapmaya çalıştım...

ndn bitii sorusu eminim sorulcaktır kimse konu açmadan ben söyliyiyim;

Bunun böyle olması gerekiyordu...Ve olması Gerektigi gibi oldu bunu bende kabul ederek zaten yarışma sonunda bırakacaktım kısmet bugüneymiş böyle oldu..Benim içinde üzücü birşey ama öle gerekliydi

Yönetici olmak gerçekten zor ve sıkan birşey Maxicep.com gibi büyük sitede yöneticilik daha da zordur...

Görevimi en güzel şekilde yapmaya çalıştım yeri geldi sıcak kanlı olarak aranıza girdim yöneticinin yapmaması gerekn bişeydi güzel geyikler şakalar yaptık tartışmalarımız oldu

olur böyle şeyler artık bende sizler gibi sadece üyeyim...

Yönetimdeki Herkeze Tşk ederek kırgın ve kızgın olmadıgımı belirtim çnkü hepsi çok degerli benim için..

Herkeze İyi Geceler...Saygılarımla ouSahin

kurt bey

kurt bey

Üye
:@hayırlısı olsun oğuzum

Nazy

Nazy

Üye
ne diyelim hayırlısı:)

thebora

Üye
umarım aramızda kalmaya devam edersin

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
umarım aramızda kalmaya devam edersin

burada ben ilk üyeligimden beri yöneticilik yapmadım eskiden de üyeydim şimdide üyeyim rütbem düştü diye gidicek degilim ki

hayırlısı olsun ne diyelim..

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlısı olsun böylesi senin için daha özgürce ve sorumluluk sahibi olmadan daha rahat olacaktır. :oke:

mservank

mservank

Üye
Üzüldüm görevini gerçekten iyi yaptığına inanıyorum ama kendin için en doğru tabiki kararı kendin verirsin.Hayırlısı olsun ne diyelim.:)

Salihyet

Salihyet

Üye
rütben değişmiş olması seni ilgilendiriyor, ama aramızda olman hepimizi ilgilendiren bi konu ;) aramızda olduğun sürece sorun yok :ehe iyi bir yöneticilik örneği gösterdin umarım ileriki görevlerinde, yada site hayatında hiç bi sorunla karşılaşmassın..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gerçekten üzüldüm buna.Ama kararına saygı duyarım..güzel emeklerin için çok teşekkür ederim.BaşarıLar oğuz kardeşim.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
Allah bi kapı kapatır bi kapı açar

iremm

iremm

Üye
kararını vermişsin kendine göre demekki haklı sebeblerin vardı ne diyelim hayırlısı neyse o olsun

leiche

leiche

Emekli Yönetici
dostum...
benim için cok değerli bi yöneticiydin
inan en az senin kadar üzüldüm
ama herşeyde hayır wardır
hayırlısı olsun diyorum
benim gözümda hala yöneticisin
eğer yanlısım olursa uyarı ve tavsiyelerini gene beklerim
bu arada, her konuda yanındayım LEİCHE

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
dostum...
benim için cok değerli bi yöneticiydin
inan en az senin kadar üzüldüm
ama herşeyde hayır wardır
hayırlısı olsun diyorum
benim gözümda hala yöneticisin
eğer yanlısım olursa uyarı ve tavsiyelerini gene beklerim
bu arada, her konuda yanındayım LEİCHE

tşk ederim dostum çok iyisin:oke:

kararını vermişsin kendine göre demekki haklı sebeblerin vardı ne diyelim hayırlısı neyse o olsun

kararı ben vermedim onayı verdim sadece

Allah bi kapı kapatır bi kapı açar

haklısın:oke:

Gerçekten üzüldüm buna.Ama kararına saygı duyarım..güzel emeklerin için çok teşekkür ederim.BaşarıLar oğuz kardeşim.

ben teşkkür ederim yanınızda olmaya çalıştım gerçekten saolasın

rütben değişmiş olması seni ilgilendiriyor, ama aramızda olman hepimizi ilgilendiren bi konu ;) aramızda olduğun sürece sorun yok :ehe iyi bir yöneticilik örneği gösterdin umarım ileriki görevlerinde, yada site hayatında hiç bi sorunla karşılaşmassın..

tşk ederim salih yorumun için...

Üzüldüm görevini gerçekten iyi yaptığına inanıyorum ama kendin için en doğru tabiki kararı kendin verirsin.Hayırlısı olsun ne diyelim.:)

saolasın servan:)

Hayırlısı olsun böylesi senin için daha özgürce ve sorumluluk sahibi olmadan daha rahat olacaktır. :oke:

:oke:haklısın

ne diyelim hayırlısı:)
:oke:

:@hayırlısı olsun oğuzum

sinirlenmene gerek yok abi olması gerekn oldu:oke:

umtt

Üye
herşeyde hayır vardır umarı tekrar olursun gne

omayra

Üye
Sanal dünyada sanal rütbelerin elinden alınmasına sakın üzülme. Verilen paye de alınan da sanaldı. Bazen genç arkadaşlarımız sanal aleme ve burada verilen değerlendirmelere, gerçek hayattaymışçasına önem ve anlam yükleyebiliyor. Sen öyle yapıyorsun diye demiyorum, onlardan biri olmadığını da anlıyorum ama sanırım yine de bir burukluk var; hiç burulmasın için diye söylüyorum. :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
her şey için hayırlısı arkadaslar

FirstClasss

FirstClasss

Üye
bence iyi bir yöneticiydin ama artık diilsin napalım sağlık olsun :)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Sanal dünyada sanal rütbelerin elinden alınmasına sakın üzülme. Verilen paye de alınan da sanaldı. Bazen genç arkadaşlarımız sanal aleme ve burada verilen değerlendirmelere, gerçek hayattaymışçasına önem ve anlam yükleyebiliyor. Sen öyle yapıyorsun diye demiyorum, onlardan biri olmadığını da anlıyorum ama sanırım yine de bir burukluk var; hiç burulmasın için diye söylüyorum. :)

her şey için hayırlısı arkadaslar

bence iyi bir yöneticiydin ama artık diilsin napalım sağlık olsun :)

herkeze tşk ederim omayra abla saolasın :) burukluk olur tabi yöneticiyken biranda düşmek burukluk yaptı aldıgım şikayet en çok üzdü ama saglık olsun :)

FirstClasss öncelikle tşk ederim ama burda yöneticilerin hepsi iyi ben biraz daha yakındım size yönetici degilde sade bir üye gibiydim:) sorunlarınıza daha iyi yaklaşımlar saglamaya çalışıyordum evet saglık olsun..:oke:

leiche sana katılıorum:oke:

manyak!

manyak!

Üye
aaaaaa ben yokken neler olmuş yaaa:( ouss çok üzüldüm yaaa ama sakın gidiim deme sonucuna katlanmak zorunda kalırsın;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...