Maxicep.com için önemli ve olumlu bir öneri yöneticiler okusunlar lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmettokmak01

ahmettokmak01

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep.com için önemli ve olumlu bir öneri yöneticiler okusunlar lütfen
maxicep.com web sitesinin altyapı olarak vbulletin forum sistemi kullandığını bir çoğumuz biliyoruz güzel bir önerim war tabi bu vbulletin forum sisteminde nekadar mümkün olur bilmiyorum şahsen ben kendi sistemimde yapamamıştım ama maxicep belki yapar.Cep Telefonu Filtresi yapmalarını istiyorum tabi mümkünse zaten çoğumuz he cep telefonundan kullanıyoruz maxicebi veya market.maxicep.com gibi bi alt domain açıp oraya android veya ovi market gibi bi sistem kurup bu işlemi gerçekleştirebilirler.benden bu kadar cevapları ve yorumları bekliyorum.Buönerim maxicep.com a sadece kazandırır kaybettirmez.

iyi günler...

• Beğen
Tepkiler: EroL ve Burak

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Neden olmasın.
Ücretli olursa hem siteye ek kaynak olur.

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
ücretli olabilir ama fiyatlar uçuk olursa kullanmam şahsen :ehe

mesela;

bir duvar kagıdına 6 lira vermek istemem yani :ehe

ALPARS™

ALPARS™

Üye
ücretli olabilir ama fiyatlar uçuk olursa kullanmam şahsen :ehe

mesela;

bir duvar kagıdına 6 lira vermek istemem yani :ehe
Duvar kağıdına koysanda alınmaz.
Ama program,oyun gibi dosyalar tutar.

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
ALPARS™;3899264' Alıntı:

Duvar kağıdına koysanda alınmaz.
Ama program,oyun gibi dosyalar tutar.

duvar kagıdı örnek olarak yazdım :D ovi de duvar kagıtları 4 liradan baslıyor. ve sinir bozucu yani yüksek fiyatlar.
oyun program herşey iyi güzel ücretini öder alırız ama tam çalısma garantisi verilicek mi ?

ALPARS™

ALPARS™

Üye

duvar kagıdı örnek olarak yazdım :D ovi de duvar kagıtları 4 liradan baslıyor. ve sinir bozucu yani yüksek fiyatlar.
oyun program herşey iyi güzel ücretini öder alırız ama tam çalısma garantisi verilicek mi ?
Program ve oyun gibi dosyalar hangi telefonlarda çalıştığı belirtiliyor her sitede.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Olumlu öneri, gerçi ben pc den giriyorum ama cepte kullanıyorum arasıra, uygulamalar sadece uygun ücretlendirilirse iyi olur. Siteye giriş ücretsiz olursa bir çok kişi girip bakabilir. Güzel öneri.

jigsaw_54

Üye
bu öneriyi bilemem de tapatalk ta maxicep yok sanırım tapatalk'a da geçilirse güzel olacağını düşünüyorum

ahmettokmak01

ahmettokmak01

Üye
    Konu Sahibi
Yani bencede zaten forumda bir sürü uygulama war o uygulama havuzunu kullanarak bir market açabilirler dosya başına ücret deilde aylık veya yıllık market kullanım ücreti alırlarsa daha bi makbule geçer ve daha iyi olur :) örnek yıllık 50 tl gibi yorumlarınız için saolun arkadaşlar inşallah maxicep göz önünde bulundurur çünkü googledede türkiyedede mobil platform olarak en büyük web sitesi değerini bilse iyi olur :D:D

ak42

ak42

Üye
her programda veya uygulamada ücretleme değil de mesela maxicep türkçe çeviri programlarda olabilir ücret ben kendi adıma konuşuyorum isime yaraya bilecek bir türkçe programa fiyat çok aşırı yüksek olmadıkça ücret öderim

pRime.

pRime.

Üye
Market olayına katılmıyorum şahsen, paylaşımları ücretsiz yaparım ve ücretsiz kalmasını isterim. Forumu da ücretsiz olduğu için kullanıyoruz zaten. Binlerce uygulama var ve çoğunun da çalışma garantisi yok ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt