Reşwan
Emekli Yönetici
Yeni Yönetici adayları olumlu olumsuz görüşleriniz.
Arkadaşlar yönetici eksikliği ve bazı aktifliklerde düşmeler yaşadığımız için yenilemeler gerekmekte ve bazı eksik bölümleri, boşlukları doldurucak hevesli gönüllü vakit ayırabilecek yöneticiliğe aday olabilecek 3 arkadaşımız bulunmakda ve sizlerde görüşlerinizi belirtirseniz seviniriz.. olumlu olumsuz eleştirilere açıktır ve bu üyelerden daha iyi, foruma daha faydalı olabilecek yöneticilerde var diyorsanız onuda belirebilirziniz.
https://www.maxicep.com/forum/#diger-sistemler-destek-dosyalari bölümünden üste doğru eksik ve ihtiyaç olan yerlerde yetki verilecektir.
CanKartaL
alici-35
yaren_dede
https://www.maxicep.com/forum/#diger-sistemler-destek-dosyalari bölümünden üste doğru eksik ve ihtiyaç olan yerlerde yetki verilecektir.
CanKartaL
CanKartaL' Alıntı:Öncelik teklifiniz için çok teşekkür ederim. 28 yaşındayım. Bir şirkette muhasebe departmanında çalışıyorum. İş gereği günün yaklaşık 9-10 saati bilgisayar başında olduğumdan gün içinde yoğun olmadığım sürece ilgilenme şansım var. Şuanki üyeliğimde mümkün olduğunca arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Yönetici kadronuzda şahsıma verilecek görevleri de elimden geldiğince yerine getirmeye hazırım.
Daha önce hiç böyle bir görevde bulunmadım. Yapılacaklar ile ilgili açıkcası fazla bilgim yok. Ama 14 yıldır meraklı bir şekilde bilgisayarlar ile uğraştığımdan kolaylıkla alışabileceğimi tahmin ediyorumTabi biraz destek almaktan kimseye zarar gelmez
Zaman zaman iş, aile veya özel hayat dolayısıyla internetten uzak kalabiliyorum. Bu gibi dönemlerin hepimizin yaşamında olduğunu tahmin ediyorum. Tabi bu gibi zamanlarda sizlerin de bilgisi dahilinde birkaç günlük aralar vermem gerekebilir. Eğer sizler için de uygunsa teklifinizi seve seve kabul ediyorum
Teklifiniz için tekrar teşekkür ederim. Maxicep ailesinde olmak, diğer arkadaşlar ile birşeyler paylaşabilmek benim için yeterince keyifliydi. Şimdi bu ailede yönetici konumunda olmaya layık görülmek beni gururlandırıyor. Umarım ailemize faydalı olabilirim.
alici-35
alici-35' Alıntı:Yardımcı olabilirsem çok sevinirim kardeşim o zaman akşamları bir veya iki saatten fazla yardımcı olabilirim ayrıyetten çok sevinirim böyle güzel bir forum da ve böyle güzel bir konumda olmaktan çok mutlu olurum takıldığım yerlerde yardımcı olursanızda çok sevinirim elimden gelenide yaparım ayrıca çok teşekkür ederim sizden haber bekliyorum.....İyi forumlar
yaren_dede
yaren_dede' Alıntı:asıl yaşım 29 düzelttirecektim ama bu ara çok fazla istekte bulunduğum için yüzüm olmadı
aslında bu ay ayın üyesi olmayı bekliyordum ama bu kararınızda sevindirdi beni, aynı zamanda birazda korkuttu ne yalan söyliyim
normalde zevk için yaptığım bir şeyi şimdi bir sorurumluluk taşıyarak yapıcam, tabiki sorumluluk almak isterim yönetimde, yalnız yine önceden olduğu gibi sıkıştığımda sizlerden yardım alabilecekmiyim
ne yazıcam diye düşünüp duruyorum 1 saattir tabiki kabul ediyorum umarım altından kalkabilirim bu işin...
beni aranızda görmeye layık bulduğunuz için teşekkürler
Tabi biraz destek almaktan kimseye zarar gelmez 
Orada değilde burada yönetici olduğum için triplere girmişlerdi