Yeni Yönetici adayları olumlu olumsuz görüşleriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Yönetici adayları olumlu olumsuz görüşleriniz.
Arkadaşlar yönetici eksikliği ve bazı aktifliklerde düşmeler yaşadığımız için yenilemeler gerekmekte ve bazı eksik bölümleri, boşlukları doldurucak hevesli gönüllü vakit ayırabilecek yöneticiliğe aday olabilecek 3 arkadaşımız bulunmakda ve sizlerde görüşlerinizi belirtirseniz seviniriz.. olumlu olumsuz eleştirilere açıktır ve bu üyelerden daha iyi, foruma daha faydalı olabilecek yöneticilerde var diyorsanız onuda belirebilirziniz.
https://www.maxicep.com/forum/#diger-sistemler-destek-dosyalari bölümünden üste doğru eksik ve ihtiyaç olan yerlerde yetki verilecektir.
CanKartaL
CanKartaL' Alıntı:
Öncelik teklifiniz için çok teşekkür ederim. 28 yaşındayım. Bir şirkette muhasebe departmanında çalışıyorum. İş gereği günün yaklaşık 9-10 saati bilgisayar başında olduğumdan gün içinde yoğun olmadığım sürece ilgilenme şansım var. Şuanki üyeliğimde mümkün olduğunca arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Yönetici kadronuzda şahsıma verilecek görevleri de elimden geldiğince yerine getirmeye hazırım.

Daha önce hiç böyle bir görevde bulunmadım. Yapılacaklar ile ilgili açıkcası fazla bilgim yok. Ama 14 yıldır meraklı bir şekilde bilgisayarlar ile uğraştığımdan kolaylıkla alışabileceğimi tahmin ediyorum :) Tabi biraz destek almaktan kimseye zarar gelmez :)

Zaman zaman iş, aile veya özel hayat dolayısıyla internetten uzak kalabiliyorum. Bu gibi dönemlerin hepimizin yaşamında olduğunu tahmin ediyorum. Tabi bu gibi zamanlarda sizlerin de bilgisi dahilinde birkaç günlük aralar vermem gerekebilir. Eğer sizler için de uygunsa teklifinizi seve seve kabul ediyorum :)

Teklifiniz için tekrar teşekkür ederim. Maxicep ailesinde olmak, diğer arkadaşlar ile birşeyler paylaşabilmek benim için yeterince keyifliydi. Şimdi bu ailede yönetici konumunda olmaya layık görülmek beni gururlandırıyor. Umarım ailemize faydalı olabilirim.

alici-35
alici-35' Alıntı:
Yardımcı olabilirsem çok sevinirim kardeşim o zaman akşamları bir veya iki saatten fazla yardımcı olabilirim ayrıyetten çok sevinirim böyle güzel bir forum da ve böyle güzel bir konumda olmaktan çok mutlu olurum takıldığım yerlerde yardımcı olursanızda çok sevinirim elimden gelenide yaparım ayrıca çok teşekkür ederim sizden haber bekliyorum.....İyi forumlar

yaren_dede

yaren_dede' Alıntı:
asıl yaşım 29 düzelttirecektim ama bu ara çok fazla istekte bulunduğum için yüzüm olmadı

aslında bu ay ayın üyesi olmayı bekliyordum ama bu kararınızda sevindirdi beni, aynı zamanda birazda korkuttu ne yalan söyliyim

normalde zevk için yaptığım bir şeyi şimdi bir sorurumluluk taşıyarak yapıcam, tabiki sorumluluk almak isterim yönetimde, yalnız yine önceden olduğu gibi sıkıştığımda sizlerden yardım alabilecekmiyim
ne yazıcam diye düşünüp duruyorum 1 saattir tabiki kabul ediyorum umarım altından kalkabilirim bu işin...
beni aranızda görmeye layık bulduğunuz için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Benim bildiğim önce burda tartıştıktan sonra teklif yapılmıyor muydu arkadaşlara ?

Tuba

Tuba

Üye
benim görüşüm 3'üde olumludur deneyelim derim yaren_dede ile alici-35 'in yaşlarını merak ettim ama :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet olumlu olumsuz sonuçta teklif edildi, yapacam demedim.
Yönetim olarak değerlendirilip geri dönüş yapacağımı belirttim.
Arkadaşlarda kaç gündür güzel bir aktiflik görüyorum değişiklikleri görebilmek için ilk başta teklifi sundum ve yönetici kadromuzun son kararına bakarak geri dönüş yapacağımı belirttim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yarendede ve cankartal bana gore olumlu ama alici35 hakkinda bilgim yok. Takip edebilen arkadaşlar daha saglam referanslar verebilir.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaren dede geri dönüş yaptı

Tuba

Tuba

Üye
Yaren dede geri dönüş yaptı

Ne yalan diyim alici-35 işin yaş 30 gibi düşünüyordum
ama yaren-dede içinde 17-18 dir filan demiştim ama mantık olarak hareketleri olgun geliyordu forum içersinde yaren-dede içinde görüşüm olumludur deneyelim derim ben :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Evet olumlu olumsuz sonuçta teklif edildi, yapacam demedim.
Yönetim olarak değerlendirilip geri dönüş yapacağımı belirttim.
Arkadaşlarda kaç gündür güzel bir aktiflik görüyorum değişiklikleri görebilmek için ilk başta teklifi sundum ve yönetici kadromuzun son kararına bakarak geri dönüş yapacağımı belirttim.

Yanlış anlama abim yaptığın işi eleştirmiyorum :)
Üye psikolojisini düşünüyorum..
Biz burda olumlu olarak görmediğimiz zaman arkadaşımızı yönetime almayınca bir küskünlük olacaktır bence foruma.. Aktifliği düşecektir..
Rütbeyi gösterip elletmiyoruz çünkü :D
Mesela benimle beraber yönetime giren Necmati vardı. Kendisi yönetime uygun görülmeyip rütbesi alınınca forumdaki aktifliği de anında düştü...
Benim anlatmak istediğim şey bu tartışma aşamasında arkadaşları gizliden incelemek, olumsuz düşündüğümüz zaman arkadaşın ruhunun bile duymamasını sağlamak :)
Yani aktif üyeleri bu şekilde kaybetmeyelim derim ben :)

Tuba

Tuba

Üye

Biz burda olumlu olarak görmediğimiz zaman arkadaşımızı yönetime almayınca bir küskünlük olacaktır bence foruma.. Aktifliği düşecektir..
Mesela benimle beraber yönetime giren Necmati vardı. Kendisi yönetime uygun görülmeyip rütbesi alınınca forumdaki aktifliği de anında düştü...
Benim anlatmak istediğim şey bu tartışma aşamasında arkadaşları gizliden incelemek, olumsuz düşündüğümüz zaman arkadaşın ruhunun bile duymamasını sağlamak :)
Necmati'nin aktfifliği bu yüzden düşmedi bence onun olayı farklı idi :)
Hem bu şekilde şu yönden iyiliği var ben yapamam diyecek kişi için fazlaca düşünüp vakit harcamıyız benim için sakıncası yok :)

Düşündüğün aday varsa söyleyebilir Şehriyar üst yönetim adayları biz sunuyoruz kabul edin demiyor ki aday önerebilirsin
onlar düşünür inceler olumlu yanı varsa teklif gider cevaba göre burada tartışırız yine :D

Bu odada senin dile getirdiğin seçim ile yönetici atanmadan öylece kalan konular oldu bu sistemle daha hızlı yönetici atanıyor çünkü yolun yarısı yarılanmış oluyor :)

Revengeful

Emekli Yönetici

Admine kızdılar ve kendi forum sitelerini açtılar :ehe Orada değilde burada yönetici olduğum için triplere girmişlerdi :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
CanKartaL olabilir diyorum :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Profil bilgileri: nsekiz - MaxiCep.Com içinde düşünceleriniz varsa belirtiniz bana göre olumlu biri açtığı konular ve şikayetlerine bakarsak tecrübeli, bada os içinde yetki verebiliriz,

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaren_ dede - can kartal - nsekiz ) olumludur vasıflarını yerine getirebilecek uyumlu üyeler olarak görünüyor ve alici-35 sadece aktiflik konusunda sıkıntı olur demişti ama sonra durumu anlatınca düzeltti ve yorumuna bakarsak oda vakit ayırıp zamanla alışacaktır.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nsekiz' Alıntı:
Merhaba, sizede iyi bayramlar.

Söyledikleriniz beni mutlu etti teşekkür ederim. 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Aktiflik konusunda okul başlayınca belki düşüş olur fakat bunun pek etkileyeceğini sanmıyorum. En az 3-4 saat forumda olurum yine. Şuan 7 buçuk saat oldu hala forumdayım :)

Kendime güveniyorum tabi bu benim için ilk olacak bu yüzden sizlerin yardımlarına ihtiyacım olabilir...

Umarım güveninizi boşa çıkarmam tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
aday olarak uygun görmüştük zaten kendiside uygun görüyorsa görüşüm hala denenmesinden yanadır :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
OttomaN Tiger var biliyorsunuz. Gayet seviyeli bir üye. Zaten geçen Ay ayin üyesi seçilmişti. Acaba onada bir bölüm verilebilir mi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
nsekiz hakkında bende olumlu düşünüyorum..
açıklama yapmama gerek yok sanırsam genel olarak forumun birçok bölümünde aktif. herkes tanıyor :)

ottoman tiger tanırım gökçen abimdir. hangi bölüm için düşünüyoruz ?

KayraBey

KayraBey

Üye
nsekiz hakkında bende olumlu düşünüyorum..
açıklama yapmama gerek yok sanırsam genel olarak forumun birçok bölümünde aktif. herkes tanıyor :)

ottoman tiger tanırım gökçen abimdir. hangi bölüm için düşünüyoruz ?

Aday benden bölüm senden olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt