L-LumieRe
Üye
bir an düşündüm..
Aday benden bölüm senden olsun![]()

hiç bir fikrim yok

bir an düşündüm..

OttomaN Tiger var biliyorsunuz. Gayet seviyeli bir üye. Zaten geçen Ay ayin üyesi seçilmişti. Acaba onada bir bölüm verilebilir mi
Konu dışında aktif. Ama oraya ben dahil 4 mod, 1 çakma mod ve 4 admin bakıyor.
Yöneticilik yapabilecek ondan başka daha çok üye var ama hepsini yönetici yapsak bir anlamı kalmaz. İhtiyaç olunduğunda alınıyor.Çakma modBence yöneticilik yapabilecek birisi.Dediğin gibi aktif olduğu özel bir bölüm yok.(İşletim Sistemi, cep telefonları vs gibi)...
Aynen onu yazmayı unuttum oysa aklımdaydı.. Ciddi anlamda taraflı mesajları mevcut. Din, siyasi ya da diğer konularda.. Ben ihtiyaç olduğunu düşünmesemde konu dışında mod olursa sıkıntı yaşanır.gokcen iyi hoşdur ama bazi konularda bir yoneticide olmasi gereken tarafsizligini koruyamiyor. Artik birkac konuda acikca taraf olarak tartişmaya girdigi icin yonetici olmasi ueler arasinda maxicep yonetiminin tarafsizligina şuphe duşurur.
Aynen onu yazmayı unuttum oysa aklımdaydı.. Ciddi anlamda taraflı mesajları mevcut. Din, siyasi ya da diğer konularda.. Ben ihtiyaç olduğunu düşünmesemde konu dışında mod olursa sıkıntı yaşanır.
OttomaN Tiger var biliyorsunuz. Gayet seviyeli bir üye. Zaten geçen Ay ayin üyesi seçilmişti. Acaba onada bir bölüm verilebilir mi
, Aynen oke, haklısınız vs..... mesajları görülmekte. Daha geri sayfalara bakmaya korkuyorum.
OttomaN Tiger'in son yazmış olduğu mesajlara baktım şimdi, ilk iki sayfa sadece :tsk: üçüncü sayfada bazı yorumları var hakkını yemeyelim. Dördüncü sayfaya geldiğimizde ise, Aynen oke, haklısınız vs..... mesajları görülmekte. Daha geri sayfalara bakmaya korkuyorum.
Benim 8 bin küsür mesajım bulunuyor. Bu mesajlarım arasında 1 tane post kasmaya yönelik mesaj bulamazsınız. Bizler Maxicep İnternet Hizmetlerini temsil ediyoruz. Büyük kararlar haricinde siteyi bizler yönetiyoruz. Hal böyle olunca kendimize çeki düzen vermek, yazdığımız mesajların her birine dikkat etmek, üyelere karşı genel tavırlarımıza dikkat etmek bir zorunluluk oluyor.
Kısacası gereksiz mesajlarla forumu çöplüğe çeviren, mesaj sayısını arttırma kaygısıyla anlamsız bir çok mesaj yazan üyemizi Maxicep yönetimi içine dahil etmek, bana göre diğer yöneticilere yapılmış en büyük saygısızlıktır.![]()

http://www.maxicep.com/symbian-3-wa...01-09-2012-guncellendi-sayfa-13-a-667267.html
yöneticimiz kural ihlali ( büyük harfle yazım ) yapıyor![]()

rica ederim
Bildirdim teşekkürler tuba![]()

Teoman'la ilgili PM atmıştım. Cevap verdi mi ?Profil bilgileri: alici-35 - MaxiCep.Com Aktiflik konusunda sorun yaşıyor iş yoğunluğu nedeninden dolayı ve bunun yanı sıra her hangi bir yönetim eylemi henüz gerçekleştirememiş olması, ayrıca deneme yönetim kadrosuna dahi uğramamış olması arkadaşımızın bu yöneticiliği yerine getiremiyeceğini gösteriyor.
Sizinde görüşleri üzere yönetim rütbesini alalım.
Konu onaylarında eklenti yapmak zorunlu mu kinsekiz ve yaren_dede konulara eklenti yapmıyor http://www.maxicep.com/deneme-yonetici-toplanti-alani/konu-onaylari-692902.html
konu açtım bilginiz olsun....

symbian bölümünde ben eklenti yapıyorum eski modlardan da onu gördüm Ozan 'da öyle istiyor zaten mantıklı olanı da eklenti olması çünkü linkler ölür ama site serverın da kalıcı olur link öldü diye konu kapatılmaz bu şekilde...
Konu onaylarında eklenti yapmak zorunlu mu ki![]()
Biliyorum da yapan var yapamayan var yanisymbian bölümünde ben eklenti yapıyorum eski modlardan da onu gördüm Ozan 'da öyle istiyor zaten mantıklı olanı da eklenti olması çünkü linkler ölür ama site serverın da kalıcı olur link öldü diye konu kapatılmaz bu şekilde...

nasıl yani
Biliyorum da yapan var yapamayan var yani![]()