Şehriyar
Üye
nasıl yani![]()
İnternet hızım bu şuan benim

Vodafone cepnet

nasıl yani![]()

Ben bilmem onu adminlere sormak lazım
İnternet hızım bu şuan benim
Vodafone cepnet

( bende Ozan tabiki eklenti yapacağım dedim
)
http://www.maxicep.com/deneme-yonet...teskil-edecek-konu-12-693753.html#post5266135Hangi konu bu? Merak ettim...
yaren_dede' Alıntı:kolay gelsin şu ana kadar bana destek olduğunuz için teşekkür etmek istiyorum ama ben bu görevi daha fazla sürdüremeyeceğim test modluk ünvanımı geri alırsanız sevinirim

yaren_dede' Alıntı:şu anda herhangi bir sorunum yok sadece nur ablamla aramızda ufak ir kırgınlık oldu birbirimizi yanlış anlamamız sebebi ile ama bu sorunu yine kendi aramızda çözdük
yönetim bölümündede bu konu hakkında kısa bir açıklama yaptım...
şimdi diğer sitedeki üyeliğe geleyim benimle alakası olmadığını bilmenizi isterim...
benim paylaşım yaparken bir düşüncem ve tarzım var zaten buradanda anlaşılır,
gereksiz ve devamlı paylaşım yerine hoşuma giden ve paylaşılıp geri planda kalmış faydalı bilgileri ve paylaşımları ön plana çıkarmak hoşuma gidiyor...
100 konu açacağıma bir konu açıp, 100 konu ile alamayacağım hiti bir konu ile almayı tercih ederim yani bu benim için daha önemli, zaten uzun süredir başka bir siteden herhangi bir paylaşım araklamadım bizim sitedeki paylaşımları derleyip ön plana çıkarmak ile ilgileniyorum ve daha basit anlatımlarla üyelere ve ziyaretçilere siteyi sevdirmek daha önemli benim için... neyse biraz uzun oldu ama bu sitede küçük düşürülüp aşağılanmadığım sürece normal üye yada yönetici farketmez, aktifliğim devam edecek.
ve söylemezsem içim rahat etmez; size biraz kırıldım açıkçası bu soruyu soracağınızı düşünmemiştim.... 100 tane benim adımla hesap açılabilir "ama"... benim kişiliğim bellidir başka bir siteye gitsem!!! buranın reklamını yapacak kadar geri kafalı olamam ve olmamda işte bunu düşünemeyen bir karakter oradaki kişi ve benim üyelere olan ilgim ve sabrımı zaten taklit edemez, o yüzden bu konuda rahatım...
yine belirtiyim paylaşım yapmak önemli değil benim için ben bu siteye hoşuma gittiği için giriyorum ve bu sitede azda olsa seviliyorum buda bana yeter burda bir geçmişim var ve bir ismim, bu isim bir kız ismi ama hiç değiştirmedim niye olduğunu hiç düşündünüzmü bilmiyorum...
ben yinede söyliyim öylesine açtığım bir hesaptı sonra üzerime bir "elbise gibi bunu giydiğimi" farkettim ve o yüzdende değiştiremiyorum ve değiştirmemde
iyi akşamlar görüşmek üzere
yaren_dede' Alıntı:evet o elemanı gördüm oranın bir yöneticisi vardı burda mesut aktaş ona söyledim ama elimden birşey gelmez dedi, acaba bir konu açsammı tek aktif olduğum site burasıdır diye çünkü birkaç tane pm geldi bu konuda uyuz oldum açıkçası muhattap olmakta istemiyorum elemanla sonuçta telif hakkı olan bir isim değil yani ama oranın Yönetim ile gôrüşeceğim belki ilgilenirler