Yeni Yönetici adayları olumlu olumsuz görüşleriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuba

Tuba

Üye

İnternet hızım bu şuan benim :D
Vodafone cepnet :d:
Ben bilmem onu adminlere sormak lazım :D
Ben bana denileni bilirim denetimdeki bir konuyu bırakmıştım Ozan 'a sormak için ilk dediği dosyayı çekip eklenti yapsana oldu sonra konuda sorun yok dedi :kıskıs: ( bende Ozan tabiki eklenti yapacağım dedim :D)
20 Mb 'dan fazlası eklenti olmuyor onları o şekilde onaylıyorum linkli bir konuyu bekleme süresinden dolayı onaylasamda sonra geri dönüp bir eklenti yapıyorum bi ara tabi tek başıma idim konu onayda kalmasın diye düşünüyordum modlar arttığına göre aynı siteye 2.kez indirmede 30dk bekletiyorsa artık onaylamam diğer bölüm modları bakar :)

Tuba

Tuba

Üye
yaren_dede ye olan desteğimi çekeceğim birde beni suçlamış konuda ?
pm de farklı odada farklı konuşuyor...Anlamış değilim çok rahatsız ise kendi haline bırakıyorum ben uyarmıycam direkt adminlere size havale edeceğim...Test modlar dedik yardımcı olayım dedim her test modda yaptığım gibi ilgimi eksik etmedim
Kurtuluş abi ve nextman 'de yaptığım gibi böyle bir konu yoktu pm ile msn ile uyarıyordum anlatıyordum ama kimse tepki göstermedi tamam dediler dinlediler...Tek test mod aldık hep pm ve msn yetiyordu ama 3 test mod var bölümde birinin hatası diğerine örnek olsun dedik kimseyi ezdiğimi rencide ettiğimi de düşünmüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Hangi konu bu? Merak ettim...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaren_dede' Alıntı:
kolay gelsin şu ana kadar bana destek olduğunuz için teşekkür etmek istiyorum ama ben bu görevi daha fazla sürdüremeyeceğim test modluk ünvanımı geri alırsanız sevinirim

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Üstüne çok gidildi,

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaslar yaren_dede arkadasa ben bir pm yazayim gercekten iyi biri ve bu iside yapicaktir sikilmistir biraz belki.ben konusayim gitmemesinden yanayim kaybetmiyelim kazanalim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Mustafa istegini yerine getirme ben mesaj attim cevap gelsinde bakariz.

Tuba

Tuba

Üye
Bana bugün pm attı ayrıcada davranışım yanlış olduğunu abisi araba sürerken bağırdığını bir daha araba sürmek istemediğini filan söyledi bir kaç pm attı bende O'na

Benden tavrımdan hoşnut olmadı ise adminlerin ilgilenceğini söyledim...

KayraBey

KayraBey

Üye
Bunu bekliyordum...

Tuba

Tuba

Üye
Yaren_dede gitmiyor kalıyor rütbesinin alımasına gerek yok pmleştik kararından vazgeçti kalıyor..Bilginize...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yaren_dede

http://cep team.net/

Burada da aktifmiş. Anıl baran söyledi, daha bugünde konu açmış, 2 Eylülde üye olmuş. Bu durumdan haberin varmı Mustafa abi.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Şu an online

Burada da online :hmmm

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Telefonu da c6 01
------------

http://adf.ly/CzboB

qwerty34 benim oltayı attım bekliyorum. Hayır gelmedi falan diyecek mi bakalım :D

Evet benim dedi :hmmm

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Onun oldunu zannetmem konularini inceledim bilgisi var fakat bizim yaren kadar degil yinede guvenemeyiz insanlar cig sut emdigi icin guvenemeyiz belkide odur ben bir pm attim bakalim ne gibi bir cevap vericek.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kendisi ile konuştum geri dönüş yapacaktır.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaren_dede' Alıntı:
şu anda herhangi bir sorunum yok sadece nur ablamla aramızda ufak ir kırgınlık oldu birbirimizi yanlış anlamamız sebebi ile ama bu sorunu yine kendi aramızda çözdük
yönetim bölümündede bu konu hakkında kısa bir açıklama yaptım...

şimdi diğer sitedeki üyeliğe geleyim benimle alakası olmadığını bilmenizi isterim...

benim paylaşım yaparken bir düşüncem ve tarzım var zaten buradanda anlaşılır,
gereksiz ve devamlı paylaşım yerine hoşuma giden ve paylaşılıp geri planda kalmış faydalı bilgileri ve paylaşımları ön plana çıkarmak hoşuma gidiyor...

100 konu açacağıma bir konu açıp, 100 konu ile alamayacağım hiti bir konu ile almayı tercih ederim yani bu benim için daha önemli, zaten uzun süredir başka bir siteden herhangi bir paylaşım araklamadım bizim sitedeki paylaşımları derleyip ön plana çıkarmak ile ilgileniyorum ve daha basit anlatımlarla üyelere ve ziyaretçilere siteyi sevdirmek daha önemli benim için... neyse biraz uzun oldu ama bu sitede küçük düşürülüp aşağılanmadığım sürece normal üye yada yönetici farketmez, aktifliğim devam edecek.
ve söylemezsem içim rahat etmez; size biraz kırıldım açıkçası bu soruyu soracağınızı düşünmemiştim.... 100 tane benim adımla hesap açılabilir "ama"... benim kişiliğim bellidir başka bir siteye gitsem!!! buranın reklamını yapacak kadar geri kafalı olamam ve olmamda işte bunu düşünemeyen bir karakter oradaki kişi ve benim üyelere olan ilgim ve sabrımı zaten taklit edemez, o yüzden bu konuda rahatım...
yine belirtiyim paylaşım yapmak önemli değil benim için ben bu siteye hoşuma gittiği için giriyorum ve bu sitede azda olsa seviliyorum buda bana yeter burda bir geçmişim var ve bir ismim, bu isim bir kız ismi ama hiç değiştirmedim niye olduğunu hiç düşündünüzmü bilmiyorum...
ben yinede söyliyim öylesine açtığım bir hesaptı sonra üzerime bir "elbise gibi bunu giydiğimi" farkettim ve o yüzdende değiştiremiyorum ve değiştirmemde

iyi akşamlar görüşmek üzere

yaren_dede' Alıntı:
evet o elemanı gördüm oranın bir yöneticisi vardı burda mesut aktaş ona söyledim ama elimden birşey gelmez dedi, acaba bir konu açsammı tek aktif olduğum site burasıdır diye çünkü birkaç tane pm geldi bu konuda uyuz oldum açıkçası muhattap olmakta istemiyorum elemanla sonuçta telif hakkı olan bir isim değil yani ama oranın Yönetim ile gôrüşeceğim belki ilgilenirler

Gelen pm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt