MaxiCep Ailesi Hangi Microsoft Windows İşletim Sistemi Sürümünü Kullanmaktadır... ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiCep Ailesi Hangi Microsoft Windows İşletim Sistemi Sürümünü Kullanmaktadır... ?

• Kullanılan toplam oy
    891
embulshow

embulshow

Üye
Ben XP Pack 3

osnakli

osnakli

Üye
eylül ayından beri 7kullanıyorum başka sistem kullanmam daha.xp falan hikaye:)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
W7 ULTIMATE 32-BIT TR OEM
Bazı uyumsuzluk sorunları dışında süper İşletim sistemi

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
xp yakında bitcek

marjisalih

marjisalih

Üye
ben vista kullanıyorum ama en kısa zamanda windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
windows wista home premium 64 bit :)

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
xpnin ömrü w8 (windows 8) çıkınca bitecek gibi geliyor bana. eskiden vista kullanana "eski köye yeni adet mi getirmek istiyorsun hıııı" :ehe diyerek sinirlenilirdi artık "ya olm vistaya geç yaaa, medeniyete gel!" denilmeye başlandı er yada geç bir xp kullanıcı olarak acı gerçeklerin farkındayım :S

bu arada nereeyse maxicep'in yarısı xp kullanıyormuş. :ehe:ehe:ehe YALNIZ DEĞİLİM =)=)=) :halay3:

zeus41

Üye
windows7 ultimate dene...

TheHoc

TheHoc

Üye
her türlü Windows Xp ama vistada olabilir En çok xp seviyorum lakin vistada sadece başlattaki arama kolaylığı çok cazip geliyor.O yüzden xp de vista teması kullanıyorum.Çok pratik bi çözüm!:d

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
her türlü Windows Xp ama vistada olabilir En çok xp seviyorum lakin vistada sadece başlattaki arama kolaylığı çok cazip geliyor.O yüzden xp de vista teması kullanıyorum.Çok pratik bi çözüm!:d

dikkat et ya sistemi kasıyor bir süre sonra yada virüs geliyor. :S bende olmuştu zor kurtuldum :oke:

512512

512512

Üye
xp den windows 7 ultimate ....geçiş yaptım

win7 mütişşşşşşşşşş...........

fnldstntn

Üye
Mecburiyetten Xp kullanıyorum...

Perfect!

Üye
şuanda xp ama win 7 geçerse elime nenden olmasın

Revengeful

Emekli Yönetici
win7 en iyisi

azsxd

azsxd

Üye
İyi bir pc kullanıcısı ne kullandığını bilir.

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
Wista

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Vista home premium dan windows 7 ye geçtim ama Laptop daha fazla ısınmaya başladı. Pes 2009 oynadığımda eskiden Home premiumda hiç kasmazdı ama windows7 de pc ısınınca kasıyor? Neden acaba tek şikayetim bu:hmmm

Burak

Üye
windows xp

AlpReis

AlpReis

Üye
Windows7 Ultimate

Üst Alt