MaxiCep Ailesi Hangi Microsoft Windows İşletim Sistemi Sürümünü Kullanmaktadır... ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiCep Ailesi Hangi Microsoft Windows İşletim Sistemi Sürümünü Kullanmaktadır... ?

• Kullanılan toplam oy
    891
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
win7 de tek bir sıkıntı gördüm acaba benim pc denmi kaynaklanıyor 2 gb ram var intel pentium dual core 2,00 ghz işlemcim var ama pc den usb yada harici diske 1 gıgabytelık bir veri koplayadıgım zaman 2 dk felan sürüyor daha hızlı olması gerekmezmi acaba?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu tür bir durumda USB Belleğinizin veri aktarım hızı ve takmış olduğunuz USB Portun veri aktarım hızı önemlidir. Bunları göz önüne alaraktan gayet normal...

arslansem

arslansem

Üye
Windows 7 yi tavsiye eder misiniz?:hmmm

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kesinlikle evet...

Ayrıca bilgisayarınızın özelliklerini yazarmısınız...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Üstad pc nin içindeki disklerdeki verileri kopyalarkende aynı şeyle karşılaştım veri transferinde xp ye göre biraz daha yavaş geldi xp kurulu bir pc ile win7 kurulu aynı özellikle 2 pc de denemek lazım ama her şeye rağmen win7 den vazgeçmem artık görüntü kalitesi ve pc güvenliği donanım sürücülerini güncellemesi ile vazgeçilmez bence

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
Vista

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Windows7 süper Vistayı tavsiye etmiyorum.Vistaya karşıyım!

starsss

starsss

Üye
Pc niz 64 bit desteği varsa hiç düşünmeden 64 bit win7 indirip kurun, abimin net kafesine hep 64 bit win7 kurduk pc ler hızdan ıçuyolar resmen...

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
Windows vista starter kullanıyorum

izmirligenc

izmirligenc

Üye
vistadan xp ye ondan da suan
win 7 64 bit

futbol123

futbol123

Üye
windows vista

baspinar

baspinar

Üye
Millet Vista' dan kurtlmak için Se7en' a geçer. Sen ise Viste' ya geçtin diye göbek atıyorsun. :hmmm Ayrıca okadar ilginçsin ki Burak. Biryerde Vistaya sövdüğün bir yazı okudum burada ise Vistayı övüyorsun. :hmmm
:D:D:D:D:D:D olur böle vakalar Ue-Gazi yakalar :D:D:D:D:d::d::d::kop::kop::kop::aha::aha::aha::aha:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilk çıktığından beri windows yedi..gerisi hikaye..

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
vista sp2 yidi windows 7 ultumate

delikanli006

delikanli006

Üye
en kralı xp vista hikaye windows 7 yide daha denemedim ama buyuk ihtimalle hayal kırıklıgı olacak gene.takip ettigim kadarıyla her seye ragmen tum geliştirmelere ragmen yapılan arastırmalarda windows 7 de hala msdos tan kalma virusun bulastıgı görulmus:) SU AN İÇİN EN İYİSİ WİNDOWS XP hem her turlu oyunu rahatlıkla yukleyebilirsiniz hiçbir hata vermeden :) birde her dakka bası eminmisin son kararınmı bak silecem gibi sorularla kafa utulemiyor :)

merty24

merty24

Üye
ooooooooooooof oooooooooooooof win 7 cdsini cizdirince mecburen XP:off:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
vista ultimate

Üst Alt