MaxiCep Ailesi Hangi Microsoft Windows İşletim Sistemi Sürümünü Kullanmaktadır... ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiCep Ailesi Hangi Microsoft Windows İşletim Sistemi Sürümünü Kullanmaktadır... ?

• Kullanılan toplam oy
    891

batuone

Üye
xp sp2 + vista görünümü xp den başka işletim sistemi kullanmam :spr
laptopta win 7 starter var o ayrı ona dokunmak istemiyom :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
XP Kullanıyorum Ve Eğer PC'm Güzel Olsaydı Windows 7 Kullanırdım ;) :oke:

Aesir

Aesir

Üye
Win 7 64 Bit iyidir hoştur kullanımı, performansı.

omer1230

omer1230

Üye
win 7 ultimate tavsiye ederim gün geçtikçe hızlanıyor:D

maxirıdvan

Üye
XP VE WİN 7 x64 Ultimate Birde Microsoftun donanım için yazılımlarını ayarladın mı tadından yenmior :D

bberkan

bberkan

Üye
ileri düzeyde bir Pc kullanıcısı (program yada Hack işeleri) iseniz XP yok bn sadece nette gezinirim dersenniz Mac yada Win7
Vistayı asla tavsiye etmiyorum Çok fazla güvenlk var ama çabuk çöker bazı oyunları açma&yüklemez....

Adilx05

Adilx05

Üye
Xp Kullanıyorum Ve Xp Güncellendikçe Kullanmayada Devam Ederim Şu Anda Ultra XP Kullanıyorum Güncellemeye Devam Eder İnşallah Bende Wİn7ye Geçmek Zorunda Kalmam :oke:

Paranoya

Paranoya

Üye
windows 7 ultimate 32 bit :oke:

TheLastOttomans

TheLastOttomans

Üye
en güzel ve en rahatı xp bence...

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Bence Win7'dir Ama İnternetle Uğraşan Kişiler Linux Mac filan kullanabilir ;)

kalkan3434

Üye
en iyisi win 7 bence :)

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Masaüstü bilgisayarım Windows Xp, netbookum Windows 7

ussaygrees

ussaygrees

Üye
ustatlarım microsoft latin cebirinde duabbal kessirinde hata var google google kiss me ninde bu hata yok neden micro mu büyük yoksa google mu micro bilgisayar mühendislerine cezzel aritmetigini kıssa yalpa yaptı dıojerin dogum tarihini bildiler bilgisayarada acemi olmama ragmen google tadı başka google kendi yazılımını bilgi taba entegre etmeli bence micro çogu konularda ezberci kalıyor google mühendisleri kendini yetiştirmesini biliyor nede olsa google made ın israel saygılar

ussaygrees

ussaygrees

Üye
ustatlarım microsoft altyapısının veri tabanı niye zayıf mec dosya açmada google lı kullanıyor neden google bunu biliyormu

--------------- Ekleme ---------------

anlamadım google mı büyük yoksa microsoft mu bing in sözlük arayışı çaktırmadan google dan kopya yapıyor google bilgisayar mühendisleri microsoft la kaynaşmış ınter expoler microsoft un merkez uyuşuklugundan parazit virusu taşıyor bilgisayar yazılım ana felsefesi hata eror diyabantı aşması için ne gerekli bu kadar ultra beyinlerin çökuşümü microsoft amotör bilgisayar kullanıyorum microsoft un beyin mercegine ulaşmak için dıyaliz eksi artı 234 mix euxcula 76 yapmak her amatör bilgisayar kullanıcı için açık arena basitmi microsoft cephesinde

[H]ouse

[H]ouse

Üye
Win7

Samsun55''

Samsun55''

Üye
artık vistayım :D

casannova

casannova

Üye
Ölümüne "XP" !

--------------- Ekleme ---------------

ustatlarım microsoft latin cebirinde duabbal kessirinde hata var google google kiss me ninde bu hata yok neden micro mu büyük yoksa google mu micro bilgisayar mühendislerine cezzel aritmetigini kıssa yalpa yaptı dıojerin dogum tarihini bildiler bilgisayarada acemi olmama ragmen google tadı başka google kendi yazılımını bilgi taba entegre etmeli bence micro çogu konularda ezberci kalıyor google mühendisleri kendini yetiştirmesini biliyor nede olsa google made ın israel saygılar
Konu nedir hemşerim:evet:

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Windows XP

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
vista - 32 bit :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
forumdaki çogu kişi xp kullanıyordur heralde.ama ben şimdilik xp kullanamadıgım için linuxtayım.linuxu da begendim.xpde kurdugum programların bir kısmı direk geliyor.ayrıca virüs geçirmiyor.

Üst Alt