MaxiCep Ailesi Hangi Microsoft Windows İşletim Sistemi Sürümünü Kullanmaktadır... ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiCep Ailesi Hangi Microsoft Windows İşletim Sistemi Sürümünü Kullanmaktadır... ?

• Kullanılan toplam oy
    891

byl82

Kapalı Hesap
tabiki windows 7 ultimate

izmirligenc

izmirligenc

Üye
64 TEN 32 ye gectim suan windows 7

yusufucan

yusufucan

Üye
se7en serisi :)

maleguard

maleguard

Üye
win 7

alixkandemir

Üye
win xp den win vista ya geçiş yaptım ama merak ediyorum elimde şu an win 7 ultimate var kurmak istiyorum ama bir yandan da endişe içersindeyim benim bilgisayar kaldırırmı
özellikler
1gb ram
1.7 tek çekirdek işlemci

bu arada vista ile resmen bilgisayar uçuyor ram ve işlemciyi harika kullanıyor. Ama xp optimize bir şekilde kullanmıyordu

Emir

Emir

Üye
Windows Vista Ultimate servis pack 1 Kullanıyorum memnunum ama tek bir sorunu var ek özellikleri çok oldugundan ramde büyük bir yer kaplıyor sorun deil benim için ama böyle olması başaka kullanıcılar için sorun olabilir benim ram 4gb ddr3 1.5 gb ı işletim sistemi kullanıyot :D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evimdeki bilgisayarda Windows Se7en Ultimate 64Bit' e geçtim. Uçak uçak (:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biraz farkımız olmasın mı yahu :ehe

haltie

haltie

Üye
XP vistada kullandım se7enda kullandım se7en gerçekten güzel.ama hız anlamında ve kullanım kolaylığı konusunda Xp fazlasıyla memnun edşyor beni.Ama artık miyadını doldurdu sanırım se7ene geçme zamanı:)

alixkandemir

Üye
Evimdeki bilgisayarda Windows Se7en Ultimate 64Bit' e geçtim. Uçak uçak (:

1gb ram ile nasıl Çalışırmı? 32 bitlik ?

--------------- Ekleme ---------------

XP vistada kullandım se7enda kullandım se7en gerçekten güzel.ama hız anlamında ve kullanım kolaylığı konusunda Xp fazlasıyla memnun edşyor beni.Ama artık miyadını doldurdu sanırım se7ene geçme zamanı:)

bence sen ilkönce vistaya geç bir süre kullan xp den win7 ye geçmek seni sudan çıkmış balığa döndürecek bence vistanın derinliklerinde bir dolaş örn. dosya sahipliği nasıl alınır filan onları bir öğren
daha sonra sonra win7 ye geç yoksa çok zor olur senin için

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çalışır. Eski sisteminde 1GB Ram vardı Se7en 32Bit kullanıyordum... Şimdi yeni sistemimde 3GB 1333MHZ O.C. Kit var uçuyorum :)

haltie

haltie

Üye
1gb ram ile nasıl Çalışırmı? 32 bitlik ?

--------------- Ekleme ---------------

bence sen ilkönce vistaya geç bir süre kullan xp den win7 ye geçmek seni sudan çıkmış balığa döndürecek bence vistanın derinliklerinde bir dolaş örn. dosya sahipliği nasıl alınır filan onları bir öğren
daha sonra sonra win7 ye geç yoksa çok zor olur senin için

vista kullandım sağol önerilerin için:oke:

SlashGun

SlashGun

Üye
Benim masaüstünde Windows Vista Home Basic var. Laptop'da da Windows Se7en Home Basic var. :)
Laptop'un RAM - 4 GB İşlemci Core 2 Dou P7800 ama genede memnun değilim. Bana Aero özelliği Lazım o zaman mutlu Olucam sanırım :) Ultimate veya Home Premium'a geç dediler ama. Bulsam bulmak Mesele. Ayrıyetten buldum diyelim benim driverler setuplar Recovery Solution'da Onları nasıl Halledeceğim bunlar Mesele..

carlos3x

carlos3x

Üye
-7-

djzeki9

djzeki9

Üye
windows vista tabiki

kullanıyorum

antalyayavu

antalyayavu

Üye
windows xp sp3 vazgecilmezim

tekbaskan

tekbaskan

Üye
Tabiki en yenisi en iyisi Windows 7 çok süper bişey!!!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Windows Vista serisini kullanıyorum.

Üst Alt