Maxicep 2012'nin En İyi Akıllı Telefonu'nu Seçiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Akıllı Telefon Sizce Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    150
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
2012 teknoloji fuarıda 808i secti ama burda hala inat edenler var :s

franzliszt

franzliszt

Üye
konu başlığı değiştirilsin bence nokia üyeleri en iyi cihazını seçiyor diye :D lumia 900 iyi hoş cihazda s3 daha iyi arkadaş şimdi komikleşmeyelim :)) bir kere ordaki android babaları ve 4s kesinlikle lumiadan daha başarılı daha yetenekli cihazlar bence ilginç olmuş bu seçiminiz nokiacılar :)

• Beğen
Tepkiler: 61semih, m.murat.95 ve Amaru Shady
aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşım herkezin seçimi farklıdır iyice tuhaflaştınız haa. Bak ben hem one x in donanımını istiyorum hem de lumia 900 ün carl zeiss lensini işletim sistemini ve de dış görünüşünü ama yok. Bu sebebten hala 2 si arasında kaldım. Ama bazıları ikisinden birini seçer ve ona en iyi der. Bu forumun çoğunluğu lumia 900 diyor. O zaman nokia cılar oy kullanmazsa ne olacak s3 en iyi seçildi alkııış:alkis

saruman_me

saruman_me

Üye
gs3 şu an görünen o umarım oda fiyasko çıkmaz..

franzliszt

franzliszt

Üye
böyle testleri yaparken yani oyverenler için söylüyorum hep gönüllerine göre ulaşabilecekleri cihazlara göre oy kullanıyorlar halbuki objektif davranıp gerçekten tartsalar sonuçlar apayrı çıkar bence. windowsada karamsar olmim diyorum nokiayayada ama ne olacağı belli ücretli uygulama kısıtlı market düşük donanım halen güzel bir atak yok şuana kadar sony gibi kısa sürede atak yapsalar ( ki şu xperiaların gelişim sürecine bakın ve en son donanımlara , aynı atak samsungdan geldi) adam olacak. bu adamlar niye meego yada lünux çekirdeği üzerine yoğunlaşmadılar halbuki görselleride iyidi maemonun gelişimi falan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ücretli uygulama kısıtlı market derken iphone uygulamaları ücretsiz mi veya android uygulamaları ücretsiz mi hayır ikisi de ücretli hatta symbiana ücretsiz yüklenebilen sygic aura 70tl idi android markette ama jailbreak dersen unlock olayı var windows phone da androidde apk dosyası yükleyebildigin gibi xap dosyaları yükleniyor wp de

---------- Eklendi @ 00:33:52 ---------- Yazıldı @ 00:28:38 ----------

ama bir gerçek var ki meego gelişime en uygun ve en açık sistemdi yazık oldu şimdi intel samsungla tizeni geliştiriyor ve meego cihazlar tizene geçebilecek diye bir haber okumuştum biryerde

aleranol

aleranol

Üye
böyle testleri yaparken yani oyverenler için söylüyorum hep gönüllerine göre ulaşabilecekleri cihazlara göre oy kullanıyorlar halbuki objektif davranıp gerçekten tartsalar sonuçlar apayrı çıkar bence. windowsada karamsar olmim diyorum nokiayayada ama ne olacağı belli ücretli uygulama kısıtlı market düşük donanım halen güzel bir atak yok şuana kadar sony gibi kısa sürede atak yapsalar ( ki şu xperiaların gelişim sürecine bakın ve en son donanımlara , aynı atak samsungdan geldi) adam olacak. bu adamlar niye meego yada lünux çekirdeği üzerine yoğunlaşmadılar halbuki görselleride iyidi maemonun gelişimi falan

alsana objektiflik: lumia ve one x daha iyi aldınmı? Yav şöyle bir sorun var ki o da nokianın yaptığı tellerde hayvan donanımlara ihtiyaç yok. Ve markete bakıyom da sanki herşey beleş. Ben arkasında microsoft olan birşeyi arkasında google olan bişiye tercih ederim.

franzliszt

franzliszt

Üye

alsana objektiflik: lumia ve one x daha iyi aldınmı? Yav şöyle bir sorun var ki o da nokianın yaptığı tellerde hayvan donanımlara ihtiyaç yok. Ve markete bakıyom da sanki herşey beleş. Ben arkasında microsoft olan birşeyi arkasında google olan bişiye tercih ederim.
ne diyorsun sen :) ne donanıma ihtiyaç yok angrt birds oynayıp duruyorsunuz 1080p lumia 900 800 çekemiyor bilmem farkındamısın . lumiada one x de beş para etmez benim gözümde üst segmentde ! normal alıp kullanılacaksa ok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Normal alip kullanmak derken anormal kullanim da mi var. :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Normal derken heralde alıp alo demek ve mesaj atmak face e girmek için kullanmaktan bahsetti :hmmm

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Renkler zevkler işleri bunlar Furkan ım ;)

franzliszt

franzliszt

Üye
Normal alip kullanmak derken anormal kullanim da mi var. :)
normal alıp kullanmak demek bir 5800 alıp kullanmakla aynı demek , o lumia serisinin benim gözümde 5800 dan farkı yok ekstra ne oyun acabiliyor nede yüksek cözünürlüklü (1080) video çekebiliyor . normal alo alo mp3,internet,video .
ben sana anormal telefonu anlatim , bluray atıp ,dts ses açıp , her türlü uygulamaları açabilen cihazlar (şuan nova3 1.57gb ben 2gb lık gps programıda gördüm ) bilmem anlatabildimmi. bu anormaller arasına sony xperia s ide sokabilirsniz , samsung galaxys 3 üde üst segmentleride . hani baba cihazları.ben cihazımda mpeg 2 gibi formatı kısa sürede avi gibi formatlara cevirebiliyorsam bu anormal kullanıma giriyor normal kullanıcı yapmaz bunları, heleki lumia serisi tek çekirdek cpu ve adreno 205 ile bir 1080p yi kaç dakikada çevirir bilemiyorum ama şunu biliyorum ben iphone4s le 10 dakikdalık 1080p çekip çevirip hatta ayrıntılı düzenleyip çok kısa bir sürede hemen face yada youtube a yükleyebiliyorum aynısını galaxys2 im varkende hızlı bir biçimde yapıyordum .

• Beğen
Tepkiler: 61semih
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla bu tercih meselesi sen anlasilan telefonu sadece film izlemek icin kullaniyorsun ve buna anormal kullanim diyorsun film izlemek icin uc dort tane 4s parasi verip evime sonynin ev sinema sistemini kurdum oradan seyrederim 3.5" ekranda gozlerimi kor edemem. Lumia yi kamerasi internet performansi stabilligi hizi ve kusursuz tasarimi icin aldim. Bu gune kadar da hicbir yerdeki yorum beni tereddute dusurmedi. Zaten abd de satisa ciktigi ilk gunden itibaren de kendisini ispatlamis bir telefon.

Üst Alt