franzliszt
Üye
ben boş zamanlarda takılıyorum cihazla genelde filmde izliyorum oyunda oynuyorum , film izlemek için kurduğum 127 ekranlık led tv artı 5.1 den tut amfisine kadar benim de evimde sistemim mevcut olay bu değil olay cihazların yetenek kapasiteleri ben ne dedim 5800 dan farkı yok dedim çünkü yenilik yok yabancı forumlarda lumia 900 alanlarının yorumlarını girip oku adamlar cihazdan değil marketden şikayetçi market yok c7 kullananda angry birds oynuyor lumia kullananda , n8 alanda 720p film izliyor lumia 900 alanda , demişsinizki lumiayı internet performansı için aldım e evde internetiniz yokmu gözünüzü bozmyın 4 inç ekranda evden girin olay bu değil işlevsellik istiyor insan illaki gün içinde sana internet bana video lazım olmuş. bilmem anlatabildim vs vs şuan windows yatırımcıları dahi nokiadan şikayetçi para yatırdık diyor adamlar bizi kandırdılar diyorlar cihaz başına 100dolar geri ödedikleri gibi birde kendi yatırımcıları nokia ya dava açıp kazandı bumu kendini ispatlamış cihaz ? windowsun bu alemde apple ve androide kafa tutamayacaklarının kesin olarak görülmesi,windows program ürettiriyor diyorlar iyide üretenin hakkını koruyan ne itunes gibi bir sistem mevcut sıkı denetlenen nede android gibi çok alıcısı olan bir platform çünkü hem htc hem samsung hem sony android kullandığı için program yazıcıları bu noktalarda takılıyorlar, ben moskovada elinde lumialı adam daha göremedim herkezin elinde samsung(galaxys serileri note - nexus- sony (arc s )-apple iphone 4s . burada bir ara şu nokia standının fotosunu çekimde yollim bir kişi bile nokiaya girmiyor kievskayada en kalabalık noktası bir şirket realet yönetilirse böyle olur. bu ispatlamak değil çöküş.lumianın tasarımı alıcı bulur ama o yazılım program desteği ve donanımla bu seferde tutturamadı benden söylemesi başka bir şey başarması samsung kullanıcısını tanıyan bir sistem çıkardı mesela en dandik örnek ? .Valla bu tercih meselesi sen anlasilan telefonu sadece film izlemek icin kullaniyorsun ve buna anormal kullanim diyorsun film izlemek icin uc dort tane 4s parasi verip evime sonynin ev sinema sistemini kurdum oradan seyrederim 3.5" ekranda gozlerimi kor edemem. Lumia yi kamerasi internet performansi stabilligi hizi ve kusursuz tasarimi icin aldim. Bu gune kadar da hicbir yerdeki yorum beni tereddute dusurmedi. Zaten abd de satisa ciktigi ilk gunden itibaren de kendisini ispatlamis bir telefon.