Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep 2012'nin En İyi Akıllı Telefonu'nu Seçiyor!
( critical yedi iphone 4 ... sırada 4s var ama o bir efsane diyerlerde dogru söyluyor ... yakında bir zaman da iphone 5 denilen yada yeni iphone şeklinde de gelebilecek olan apple nin en yeni telefonun gelişi ile birlikte 4s 'in yiyeceği criticali merak ediyorum efsane ölecek...) ..... ankette ace 2 de olmalıydı diyorum ..
aleranol
Üye
eveet nokia tek başına anketin %60ını elegeçirmiş durumda
Normalde dünyanın en iyi telefonu yazılımsal olarak bakıldığında iphone 4s'tir. Ama konu MaxiCep olunca
Lumnia 900
Ben 4s seçtim
Türe
Üye
Nokiacilarin cogunlukta oldugu bir forum oldugu icin Lumia 900 zaten banko 1. Olacak ama tabi boyle anketler pek saglikli degil , isterse one s isterse 4s olsun yani umarim kastettigim sey anlasilmistir.
Nokiacilarin cogunlukta oldugu bir forum oldugu icin Lumia 900 zaten banko 1. Olacak ama tabi boyle anketler pek saglikli degil , isterse one s isterse 4s olsun yani umarim kastettigim sey anlasilmistir.