Nokia 3310 :thumbup:
Amaru Shady Üye bu arada One S'e oy gelmemiş ---------- Eklendi @ 14:41:19 ---------- Yazıldı @ 14:40:34 ---------- LG'ye ve BB'ye gelmemesini anladım da neden S'e yok keşke oy verseydim, üzüldüm şimdi, yazık ağlamasın
bu arada One S'e oy gelmemiş ---------- Eklendi @ 14:41:19 ---------- Yazıldı @ 14:40:34 ---------- LG'ye ve BB'ye gelmemesini anladım da neden S'e yok keşke oy verseydim, üzüldüm şimdi, yazık ağlamasın
Amaru Shady Üye MrCommanDTr' Alıntı: hemen yeni üyelik al s ye oy ver Genişletmek için tıkla ... banlatacak mısın beni
MrCommanDTr' Alıntı: hemen yeni üyelik al s ye oy ver Genişletmek için tıkla ... banlatacak mısın beni
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: banlatacak mısın beni Genişletmek için tıkla ... olmaz bişey
Amaru Shady Üye MrCommanDTr' Alıntı: olmaz bişey Genişletmek için tıkla ... ikinci üyelik ban sebebi, bkz: forum kuralları
MrCommanDTr' Alıntı: olmaz bişey Genişletmek için tıkla ... ikinci üyelik ban sebebi, bkz: forum kuralları
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: ikinci üyelik ban sebebi, bkz: forum kuralları Genişletmek için tıkla ... şaka yaptım yahu
Pondusss' Alıntı: ikinci üyelik ban sebebi, bkz: forum kuralları Genişletmek için tıkla ... şaka yaptım yahu
Cihanî Sultan Üye Türe' Alıntı: Tartışmaya gerek yok 4S Genişletmek için tıkla ... iPhone 5 çıkarsaDikkat 2012 diyor...
Türe' Alıntı: Tartışmaya gerek yok 4S Genişletmek için tıkla ... iPhone 5 çıkarsaDikkat 2012 diyor...
Rıza Soylu Üye Konu Sahibi Cihanî Sultan' Alıntı: iPhone 5 çıkarsaDikkat 2012 diyor... Genişletmek için tıkla ... Zaten Yeni telefonlar ve iphone 5 çıkınca yeni bir anket daha açıcam bu anket 2012'nin 2. çeyreğini kapsayan bir anket
Cihanî Sultan' Alıntı: iPhone 5 çıkarsaDikkat 2012 diyor... Genişletmek için tıkla ... Zaten Yeni telefonlar ve iphone 5 çıkınca yeni bir anket daha açıcam bu anket 2012'nin 2. çeyreğini kapsayan bir anket
Cihanî Sultan Üye Türe' Alıntı: Umarım beklentileri karşılar iPhone 5 Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle karşılar.Mobil oyun dünyasında tekrar çığır açacak.
Türe' Alıntı: Umarım beklentileri karşılar iPhone 5 Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle karşılar.Mobil oyun dünyasında tekrar çığır açacak.
AHMED... Üye 2012 daha ilk yarısındayiz henüz anket için çok erken bir tarih 2012 bitene kadar daha çok cihaz çıkar
2012 daha ilk yarısındayiz henüz anket için çok erken bir tarih 2012 bitene kadar daha çok cihaz çıkar