Maxicep 1. Manisa buluşması....02/03/2008 pazar

Sponsorlu Bağlantılar

mervecan

mervecan

Üye
sizi özel çağırmadımm die kıskanmayınn lütfen arkadaşlarr şaka bi yana maxide dışardan tanıdığım ve muhabbetim olan bi janberk var ogün akşam bu muhabbeti yapmıştıkk ve bende dedimm sana bi güsellik yapayımm ve davet edeyimm zaten geliceğini biliodumm bi jest yaptımm okadar ama dreamgirsl çok kırıldım sana ousahinle birlik oldunuzz üzdünüss beni:( neyse arkadaşlar hepinizi bekliyorumm daha acemi maxi üyesiyimm anlayınn :utan

dreamgirls

dreamgirls

Üye
sizi özel çağırmadımm die kıskanmayınn lütfen arkadaşlarr şaka bi yana maxide dışardan tanıdığım ve muhabbetim olan bi janberk var ogün akşam bu muhabbeti yapmıştıkk ve bende dedimm sana bi güsellik yapayımm ve davet edeyimm zaten geliceğini biliodumm bi jest yaptımm okadar ama dreamgirsl çok kırıldım sana ousahinle birlik oldunuzz üzdünüss beni:( neyse arkadaşlar hepinizi bekliyorumm daha acemi maxi üyesiyimm anlayınn :utan
amacımız üzmek deildiiii...;) buna tepki gelmedise herkes bildiği içindir...:oke:
dediğin gibi acemi olduğun için, alıştıkça ortama bizleri daha iyi anlıcaksın...

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
yaww tamam üzmeyin kızı :):):islik

ouSahin

ouSahin

Üye
amaç espriydi..özür dilerim üzdüysem seni;)

mervecan

mervecan

Üye
kıyamamm size yaa takıldımm valla önemli değil dedim yaa bi jest yaptımm işte hepinis gelinn maxicanlarım benim:)

Nazy

Nazy

Üye
kıyamamm size yaa takıldımm valla önemli değil dedim yaa bi jest yaptımm işte hepinis gelinn maxicanlarım benim:)
ozaman banada bir jest yap Herkesi ikna et ve Tarihi 23 üne ertelettir:ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
görcez bakalım izmirden gelenleri:ehe

mervecan

mervecan

Üye
ya nazy gerçektenn öyle bişi yapmak isterdimm ama bütün herşeyy hazırr vee bide 21 gün daha beklemek acı dimii gel işte sende 1 gün yaa geliverr hadi keşke en başından hbrim olsa senin içinde bi kampanya yapardık ::ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Manisa buluşmasına kimler geliyor?
:megafon:elleri göreyim...:pro:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
tabi kiiiii sen, ben ve asil kuzenimde aramızda;):naughty:
başka gelen?

Kuzen

Kuzen

Üye
:heyo:

mervecan

mervecan

Üye
bendee geliyorummmmmm:kop:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
merve zaten senin gelcegini herkes ögrendi:ehe
mervenin resmini görmek isterseniz tıklayın
ortadaki mervecan:ehe

handsome

handsome

Üye
arkadaşalr bende gelebilirim :oke:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
gelmesemmi acaba dusunup durdum hep:islik

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
sinemaya gidermiyiz?recep ivedik mesala:naughty:

mervecan

mervecan

Üye
yaaa uğurrr nie uğraşıonn yaww sen benlee gelmiomm bee buluşmaya falannn gıcıkk nolcakk böcümm iyi bi fotomuz düşmüş elinee kullann bakalımm evet ortadakii pala benim recepivediğinn sevgilisi palamerveivedik:) ben gittim recebinn geldiği günn nede olsa benim adamımm yani ben gelmemm artıkınnnnn:kop:

Üst Alt