dreamboys69
Üye
1 ay var dahaKuzu kulağının mevsimi varmıydı siz iyi bilirsiniz ona göre gelirim buluşmaya.![]()
1 ay var dahaKuzu kulağının mevsimi varmıydı siz iyi bilirsiniz ona göre gelirim buluşmaya.![]()
Kuzu kulağımı oda neyin nesi yeniyo mu ?

Kuzu kulağımı oda neyin nesi yeniyo mu ?

bizim burda yeni doğan kuzuların kulaklanı kesip yemek yaparlar.çok süper olur,hatta bunun müdavimleri var
evet olabilirolabilirr
bideee
bide böcümm eğerr gündüz gelcekler yaa turistik yerlere götürürüss ağlayan kayaya yürüyerek çııkarırıss bide hani dağda varyaa muşambanın yani borunun içi manzarayıı izlettiririss ama önce wallfes gidipp tatlı yiyip enerji almak lasım
çok heycanlı gördüm senişakamı bubizim burda yeni doğan kuzuların kulaklanı kesip yemek yaparlar.çok süper olur,hatta bunun müdavimleri var
![]()

BİZİM BURALARDA KUZU KULAĞI DİYE Bİ BİTKİ VAR AMA ONDAN MI BAHSEDİYOLAR ANNAMADIMM..şakamı bu![]()

çaktırmaaaBİZİM BURALARDA KUZU KULAĞI DİYE Bİ BİTKİ VAR AMA ONDAN MI BAHSEDİYOLAR ANNAMADIMM..![]()

walla her ne kadar belli etmemeye çalışsamda anlamışş...çaktırmaaa![]()

tatlım pazar günü beraber düşünür, karar veririz, plan yaparız...han kafe olabilir,waffle olabilir,boss olabilir![]()

eminim çok güzel bi buluşma olcak...
yawruuu kimse yok burda
--------------- Ekleme ---------------
çoook soğukk buralarrr
--------------- Ekleme ---------------
gelinn manisaya böcümm nereye götürelimm maxi arkadaşlarını manisaya gelincee eğer soğuk olmassa tabii![]()

pek bi sevinçli gördüm seni FerreT...Bence buluşmaya giden herkes donup ölecek..maxicebin nufüsü azalacak

İİ sen işkence çekiyon biz ne yapalım yaa.şu buluşma bitsede kurtulsam
hep görüyorum
ama erken olduğu için gelemiyorum
ne zaman bu konuyu görsem işkence çekiyorum:2agla: