Ben gelmiyorum :nono:
elmyra Üye Kuzen' Alıntı: Neden evden izin mi alamadın Genişletmek için tıkla ... belki babası izin vermemistir
JaNbErG Emekli Yönetici Ben gidicem eger gelmek ısteyen olursa pmden haberleselım ozanda caydı zaten neden anlamadım gitti
Ozan Admin JaNbErG' Alıntı: Ben gidicem eger gelmek ısteyen olursa pmden haberleselım ozanda caydı zaten neden anlamadım gitti Genişletmek için tıkla ... Buluşma buluşmalıktan çıkmış
JaNbErG' Alıntı: Ben gidicem eger gelmek ısteyen olursa pmden haberleselım ozanda caydı zaten neden anlamadım gitti Genişletmek için tıkla ... Buluşma buluşmalıktan çıkmış
dreamgirls Üye Negative' Alıntı: Buluşma buluşmalıktan çıkmış Genişletmek için tıkla ... aaaaa ndn öle diyosun ozan??
Negative' Alıntı: Buluşma buluşmalıktan çıkmış Genişletmek için tıkla ... aaaaa ndn öle diyosun ozan??
Kuzen Üye Negative' Alıntı: Buluşma buluşmalıktan çıkmış Genişletmek için tıkla ... Buluşma buluşmalıktan çıkamaz, Buluşma buluşma olmaktan çıkar
Negative' Alıntı: Buluşma buluşmalıktan çıkmış Genişletmek için tıkla ... Buluşma buluşmalıktan çıkamaz, Buluşma buluşma olmaktan çıkar
JaNbErG Emekli Yönetici Negative' Alıntı: Buluşma buluşmalıktan çıkmış Genişletmek için tıkla ... nasıl yani bulusma bulusmalıktan cıkmıs açık açık konus bizde bilelim neye gücendiğini ozan
Negative' Alıntı: Buluşma buluşmalıktan çıkmış Genişletmek için tıkla ... nasıl yani bulusma bulusmalıktan cıkmıs açık açık konus bizde bilelim neye gücendiğini ozan
Ozan Admin dreamboys69' Alıntı: ozanın derdi başka Genişletmek için tıkla ... Neymiş derdim söyle bakayım yeter bu kadar yanlış anlaşılma
dreamboys69' Alıntı: ozanın derdi başka Genişletmek için tıkla ... Neymiş derdim söyle bakayım yeter bu kadar yanlış anlaşılma
Kuzen Üye Negative' Alıntı: Neymiş derdim söyle bakayım yeter bu kadar yanlış anlaşılma Genişletmek için tıkla ...
Negative' Alıntı: Neymiş derdim söyle bakayım yeter bu kadar yanlış anlaşılma Genişletmek için tıkla ...
Ozan Admin Kuzen' Alıntı: Buluşma buluşmalıktan çıkamaz, Buluşma buluşma olmaktan çıkar Genişletmek için tıkla ... Benim edebiyat bilgimde çıkar
Kuzen' Alıntı: Buluşma buluşmalıktan çıkamaz, Buluşma buluşma olmaktan çıkar Genişletmek için tıkla ... Benim edebiyat bilgimde çıkar