Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ozaman hdmi hic gerek yok benim teli hdmi tvye bağlayinca kumanda ile hersey yapıyorsun
caydin19
Üye
Kardeşim N8 oyunlarda donuyor ama diğer özellikleri güzel internet fln hızlı.. Maxi pro 5 de güzel ve fiyatı hesaplı..
Bir sitede görmüştüm ben bilmiyorum iyi mi o kadar ama konu şuydu '' Maxi pro 5 S2 den daha iyi''
Ben Nokia dan vazgeçmem
Kardeşim N8 oyunlarda donuyor ama diğer özellikleri güzel internet fln hızlı.. Maxi pro 5 de güzel ve fiyatı hesaplı..
Bir sitede görmüştüm ben bilmiyorum iyi mi o kadar ama konu şuydu '' Maxi pro 5 S2 den daha iyi''
Ben Nokia dan vazgeçmem
bence maxipro5,nokia sadece multimedia cihazı olduğu için kazanıyor
abandonware
Üye
ikisinide önermem...
EneSismanoglu
Üye
Bence ikisinide alma. Neden dersen. N8 eski. Turkcell telefonları sorunlu arkadaşım turkcellden telefon aldı. 1 hafta sonra cihaz turkcell servisinde. 3 ayda aldı sonra. Başka cihazlara yönel.
Bence ikisinide alma. Neden dersen. N8 eski. Turkcell telefonları sorunlu arkadaşım turkcellden telefon aldı. 1 hafta sonra cihaz turkcell servisinde. 3 ayda aldı sonra. Başka cihazlara yönel.
N8 şu anda teknosa da peşin 900 tl... Demek bu kadar verebiliyorsun.... O zaman android istersen ( bi klasik ama ) neo v ya da xperia neo ( aradaki fark kamera ve internet hızı ) galaxy ace 2 , xperia sola olabilir nokia istersen direk 701 derim
CasuS_87
Üye
N8 eskide kaldi artik maxi pro 5 al
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
avcitalip
Üye
hocam her türlü maxipro5
boyabatlı
Üye
Hocam daha ne duruyorsun maxi pro 5 al kamera iyi benim nerdeyse kullanmadığım model kalmadi şimdi maxi pro kullanıyorum kim ne derse desin benden 10 üzerinden 8 orjinal yazilimi olsa 10 üzerinden 10 kendi katagorisinde yani eş değer cihazlarda