maxi pro 5 mi n8 mi kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
ozaman hdmi hic gerek yok benim teli hdmi tvye bağlayinca kumanda ile hersey yapıyorsun

caydin19

Üye
Kardeşim N8 oyunlarda donuyor ama diğer özellikleri güzel internet fln hızlı.. Maxi pro 5 de güzel ve fiyatı hesaplı..
Bir sitede görmüştüm ben bilmiyorum iyi mi o kadar ama konu şuydu '' Maxi pro 5 S2 den daha iyi''
Ben Nokia dan vazgeçmem

Kerim.

Kerim.

Üye
Kardeşim N8 oyunlarda donuyor ama diğer özellikleri güzel internet fln hızlı.. Maxi pro 5 de güzel ve fiyatı hesaplı..
Bir sitede görmüştüm ben bilmiyorum iyi mi o kadar ama konu şuydu '' Maxi pro 5 S2 den daha iyi''
Ben Nokia dan vazgeçmem

Oha abartmışlar

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bence de abartmışlar ... BANA GÖRE n8 daha iyidir... Kamerası olsun dolby ses kalitesi olsun..

abandonware

abandonware

Üye
ikisinide önermem...

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
Bence ikisinide alma. Neden dersen. N8 eski. Turkcell telefonları sorunlu arkadaşım turkcellden telefon aldı. 1 hafta sonra cihaz turkcell servisinde. 3 ayda aldı sonra. Başka cihazlara yönel.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

abandonware

abandonware

Üye
Bence ikisinide alma. Neden dersen. N8 eski. Turkcell telefonları sorunlu arkadaşım turkcellden telefon aldı. 1 hafta sonra cihaz turkcell servisinde. 3 ayda aldı sonra. Başka cihazlara yönel.

aynen katılıyorum :good:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
N8 şu anda teknosa da peşin 900 tl... Demek bu kadar verebiliyorsun.... O zaman android istersen ( bi klasik ama ) neo v ya da xperia neo ( aradaki fark kamera ve internet hızı ) galaxy ace 2 , xperia sola olabilir nokia istersen direk 701 derim

CasuS_87

CasuS_87

Üye
N8 eskide kaldi artik :) maxi pro 5 al :good:

avcitalip

avcitalip

Üye
hocam her türlü maxipro5

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Hocam daha ne duruyorsun maxi pro 5 al kamera iyi benim nerdeyse kullanmadığım model kalmadi şimdi maxi pro kullanıyorum kim ne derse desin benden 10 üzerinden 8 orjinal yazilimi olsa 10 üzerinden 10 kendi katagorisinde yani eş değer cihazlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt