Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR kendi belirlediğiniz bir saatte meçınızı oynayabilirsiniz... maçın odası saati we gününü konuya pmle atarsanız sewinirim...
athirsizi41
Üye
eşleşmeler nerede hojam ben göremedim ?
--------------- Ekleme ---------------
rEsme bakmak hiç aklıma gelmemişti
Consul9
Üye
Konu Sahibi
ilk 4lü yukarıda we konu ana bölümündedir karışıklık yaşanmaması açısından eşleşmeler teker teker werilecektir
athirsizi41
Üye
tmm hojam kaptım şimdi hadi hayırLısı
Consul9
Üye
Konu Sahibi
anlaşılmayan yeer olursa profilime yazabilirsiniz
aLLbiNo
Üye
bnm nickim Deişti artık aLLbiNo
--------------- Ekleme ---------------
Bu Arada Ben rapozan
C01aY
Üye
Şimdi bişey soracam, ben Amiral Battı turnuvasında iki rakibi karşı karşıya zor getiriyorum, 4 kişi nasıl aynı anda bulunacak,
Eğer ki 4 kişide maçın saatini vs. herşeyi ayarladıktan sonra birinin işi çıkar veya herhangi bir nedenden dolayı gelemezse 3kişiyle maç başlamıycaktır.Turnuvanın organize edilmesi bakımından sıkıntı yaşanacaktır
kralxxx
Üye
hakıısın bence bi tarih ve saat belirleyelim herkezin online olacağı bi tarih bu şekilde sorun çıkmaz
Consul9
Üye
Konu Sahibi
tmm o zaman brutal hariç hepinizin msn si war size ulaşmaya çalışacağım
bugün saat:22.00 sanırım herkes için uygun olur.
oda:yıldızlar(en alt kısımlarda)
hepinize özel mesaj atıorm...
kralxxx
Üye
olur bana uygun
Consul9
Üye
Konu Sahibi
s3locan ve bassay isimli arkadaşların kayıtları uzunsüre çewrim içi olmadıkları için silinmiştir
kralxxx
Üye
maça az kaldı herkez hazırmı bakalım
Consul9
Üye
Konu Sahibi
ARKADAŞLAR İLK MAÇTA seytan_07 arkadaşımız bana bir mazaret bildirerek gelemeyeceğini söyledi onun için o başka bir grupla tkrr yarışacak c01ay ise mazaretsiz maça gelmedi!!! dolayısıyla c01ay ELENDİ!!!! BRUTAL WE KRALXXX Arkadaşlarımız bir üst tura çıkmaya hak kazandı... Resimler herşeyi iyi açıklıor:
C01aY
Üye
Saat 10-11 arası online olamadım, keşke mazeretimi bildirseydim, yarışmacı arkadaşlardan çok özür diliyorum.Herkese başarılar ...
athirsizi41
Üye
sonuçlandı mı başlık da ne diyo yaw
kralxxx
Üye
ilk oyun sonuçlandıda bu yarışma bu hızla nasıl bitecek
athirsizi41
Üye
bu yarışma bitmez hocam yani baslaması da güzeldi katılmak da güzeldi diyeLim :P
kralxxx
Üye
evet arkadaşlar 2. karşılaşmamız 10.08.2020 saat 22:00 de final karşılaşmamızıda 2050 yılında mars'da yapmayı düşüyoz