Telefon Tavsiyesi Max. 650TL Bütçe ile Sıfır & İkinci El Alınabilecek Cihaz tavsiyeleriniz Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Max. 650TL Bütçe ile Sıfır & İkinci El Alınabilecek Cihaz tavsiyeleriniz Nelerdir ?
Arkadaşlar geçen aldığım 16GB Discovery'de şarj soketi ve kulaklık girişinde problem vardı olduğu gibi iade ettim ve bu sırada bütçeyi 650TL'ye çıkarttım acaba ne tavsiye edersiniz ? Note 2 düşünüyorum ve arıyorum ama çok pahalılar 750-850 hatta 950 TL isteyeni bile gördüm acaba ne alabilirim ?

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
L925

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
eski gelebilir fakat hala nexus 4ü öneririm :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
100 daha koya nexus 5 vereyim sana :)

lazye

lazye

Üye
Nexus 4 eklersen nexus 5

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Zenfone 5 :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
eski gelebilir fakat hala nexus 4ü öneririm :)
o cihaz dediğin gibi biraz eski,yakında nexus programının dışında kalacağından onu düşünmüyorum,teşekkürler :)
100 daha koya nexus 5 vereyim sana :)

koymadan sanalpazar'dan verir misin ? :) cebimdeki son para ile 650 TL ki 1 ay 20 TL para ile gezme durumundayım(gerçi para harcamıyorum pek problem olmaz)
yok ya onu da düşünmüyorum,teşekkürler :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
o cihaz dediğin gibi biraz eski,yakında nexus programının dışında kalacağından onu düşünmüyorum,teşekkürler :)

koymadan sanalpazar'dan verir misin ? :) cebimdeki son para ile 650 TL ki 1 ay 20 TL para ile gezme durumundayım(gerçi para harcamıyorum pek problem olmaz)
700e anında alici barda kurtarmiyo ben sana forum hayrına 750 dedim ;l

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar son olarak 4s ile discovery yi karşılaştırsam bana ne dersiniz ? iki tane cihaz var ikisi de çok temiz ve ikisini de alma gücüm var,4s'e daha sıcak bakıyorum her şeyden önce bir ismi var malzeme kalitesi var bunlardan ziyade ios 8 i alacağı kesin belki 9 u almayacaktır,ama bunların yanında discovery'ye daha ne verirler bilmiyorum fakat discovery de de 4.7 inç ekran var işimi görecek donanımda ne yapsam bilemedim cidden kararsızım arada 200 TL oynuyor
700e anında alici barda kurtarmiyo ben sana forum hayrına 750 dedim ;l

Piyasasını bilmediğim için böyle söyledim kusura bakma kardeşim,cebimden çıkabilecek max. para 650TL olduğu için bu şekilde söyledim :) yoksa doğrudur,teşekkür ederim :)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Senin kendi tercihin ama ben 4s kesinlikle almazdım. ios 8 aldı ios 9 almayacak. Ama ios 8 telefonu yavaşlattı. Arkadaşta var o yüzden biliyorum. Hele bi de seneye güncelleme almayacağı için uygulamalar uyumsuz olacak, piyasası iyice düşecek.
Ayrıca ekranı küçük ve donanım olarak geride kaldı.

emrebegen

Üye
Sanal pazarda sıfır jiayu g4s var bir incele özelliklerini derim

98farom98

98farom98

Üye
Zenfone serisi güzel neden düşünmüyorsun android 5.0 alacak kesin

Üst Alt