Tavsiye 700 TL'ye kadar bütçem var,sıfır ne alayım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
700 TL'ye kadar bütçem var,sıfır ne alayım ?
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır kendime cihaz arıyorum,iyi cihaz olsun diye 2.el e yöneldim ama 2.el düzgün cihaz bulamadığım için artık midem bulandı.Satıcıların uydurdukları yalanlar vs. gerçekten çok iticiydi

birkaç s4 baktım misal adam bir sorunu yok,sadece azcık boya atması var diyor getir bakayım cihaza diyorum cihazın ekranı değişmiş + boya atması var sonra cihazın dokunmatiği değiştirilmiş birşeyler yapılmış uğraşılmış cihazlara rastladım aynı şekilde note 2 de aradım note 2 lerde de aynı problem var sağlam satıcı bulmak zor iş gözüyle bakıyorum bu yüzden sıfır cihaz almaya karar verdim cebimde 650TL para var acaba hangi cihazı alayım 16GB GM Discovery de düşünüyorum(en başından bunu düşünüyordum zaten ama değişik fikirlere de açığım) Motorola Moto G önerdi bir arkadaşım bilemiyorum onu mu alsam diye.

Aradıklarım ; Her şeyden önce cihazın Android olması gerekiyor(IOS ta olur ama kimse bana ip6plus vermez bu paraya,WP falan kesinlikle olmaz),Ekranının Olabildiğince büyük olması gerekiyor(Note 3'ten sonra diğer telefonlar oyuncak gibi kalıyor),servisinin düzgün olması ve cihazın performans ürünü olması gerekiyor.

Bu arada SAR değeri de önemli(kısmen)
Hadi Bütçem 700 TL oldu
SIII alsam mı acaba ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
asus zenfone 6 olabilir az daha para ayarlayabilirsen hem 6 inç intel işlemci 2 gb ram f/p ürünü tamamiyle

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
700 TL'nin 5TL bile üzerine çıkamıyorum malesef :(

S3 almayı düşünüyorum şu anda,ne diyorsunuz ? Discovery ile aralarında 100-150 TL oynuyor(kabaca) diyeceksiniz ki s3'ler şişiyor doğru haklısınız fakat discovery de de 1GB ram var s3'te de 1GB ram var sorun olan bence Touchwiz ki bunu da geliştirici seçeneklerinden animasyonları kapalı konumuna alınca uçak oluyor çokta kafama takılırsa cynogenmod falan kurarım discovery ile aynı kapıya çıkar sadece elimde samsung cihazı olur bilindik cihaz olur,discovery lere bu yüzden pek sıcak bakamıyorum halan daha.yoksa 430 TL ye temiz beyaz 16GB daha bulmuştum :(

MaxipmaN

Üye
animasyon kapama da bir yere kadar 1gb ram yetmiyor,s4 mini alabilirsin 800e sıfır

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
animasyon kapama da bir yere kadar 1gb ram yetmiyor,s4 mini alabilirsin 800e sıfır
700 TL nin üzerine çıkmam mümkün değil,olmazsa stock android arayüzlü romlardan birisini atacağız çokta arayüzde hızlı olup olmaması önemli değil önemli olan performans

The SLayeR

The SLayeR

Üye
o zaman nexuslara falan bak kardeşim temiz bulursun muhtemelen

caps6

caps6

Üye
s3 neo ya bakabilirsin ram 1.5 gb ama s3 kadar custom rom bulunmaz.

98farom98

98farom98

Üye
Zenfone serilerine bak kardeşim zenfone 5 falan alabilirsin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zenfone 5.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
s3 neo ya bakabilirsin ram 1.5 gb ama s3 kadar custom rom bulunmaz.

custom rom olayından dolayı giderim yine normal s3 alırım,teşekkürler :)
Zenfone serilerine bak kardeşim zenfone 5 falan alabilirsin

Zenfone'lar güzel evet olabilir,Haftaya Bimde 600TL oluyor
Arkadaşlar başka bir forumdan 194 tane referanslı güvenilir bir abimizden temiz bir S4 aldım,Pazartesi günü elime geçmesi gerekiyor konuya yorum yazan bütün herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Zenfone 5 alacak arkadaşlar haftaya Bim'de Zenfone 5 600 TL olacak bilginize...

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt