arkadaşım kullanıyor bir senedir monster, 4700hq işlemcili ve gtx960lı idi sanırım. en son konuştuğumda memnundu. ama lintekinde sadece ssd var galiba di mi?
msiye de göz atabilirsin bazı modeller ciddi az ısınıyor yutupta izlemiştim.
arkadaşım kullanıyor bir senedir monster, 4700hq işlemcili ve gtx960lı idi sanırım. en son konuştuğumda memnundu. ama lintekinde sadece ssd var galiba di mi?
msiye de göz atabilirsin bazı modeller ciddi az ısınıyor yutupta izlemiştim.
Ya arkadaslar o monster cok fazla parmak izi yapiyomuss yaa inceleme izledim resmen dokundugun heryer gorunuyo ustunde cok kotu bi goruntu ortaya cikiyo v6.1 inde bu v6.2 acaba parmak izi birakirmi buda???
Ya arkadaslar o monster cok fazla parmak izi yapiyomuss yaa inceleme izledim resmen dokundugun heryer gorunuyo ustunde cok kotu bi goruntu ortaya cikiyo v6.1 inde bu v6.2 acaba parmak izi birakirmi buda???
nasıl alacaksan al sana tavsiyem windowssuz al internetten de ucuza key alırsın hem lisanslı olur hem de daha daha ucuza gelen paraya daha iyi pc alırsın
Simdi adini unuttugum mukemmel bi asus vardi yeni nesil fiyati maximum 3000 uzerinden i7 6700Hq Gtx 950m 4 gb birde 12 gb ram istersen sen bildirirsin yarin linki atarim
bendeki bılgisayarin yeni versiyonu
ayrica icinde 940m bulunan bir casper bilgisayar bu bilgisayar kadar performans verebiliyor 1-2 ufak ayarla
950m ddr3 olursa eger onerim 1366*768dir. fhdye gddr5 lazim.
bendeki kasa plastik oldugu icin hafif isinma sorunlarida mevcut yazin 65-70 goruyorum. WoW ultra da acabiliyosam daha bir sey beklemem.(ultra demek bütün dünyayı yükleyip işleyebilmek ve ekrana yansitmak demek suanda)