ismail
Üye
belki dürüst bi satıcıya denk gelirim dedimYaniyo dicek halleri yok heralde![]()
samsubgta olmuştu almam dedim bunları o da bana katılmıştı 
belki dürüst bi satıcıya denk gelirim dedimYaniyo dicek halleri yok heralde![]()
samsubgta olmuştu almam dedim bunları o da bana katılmıştı 
Hic oyle saticiya rastlamadimbelki dürüst bi satıcıya denk gelirim dedimsamsubgta olmuştu almam dedim bunları o da bana katılmıştı
![]()

cidd misin sen yaBende 2 saniye![]()

Tam kapalıyken açılış süresi değil, kapak kapalı konumundan açık konuma getirilirken ki açlış süresicidd misin sen ya![]()
Tam kapalıyken açılış süresi değil, kapak kapalı konumundan açık konuma getirilirken ki açlış süresi![]()

bende 5 saniyeden kisa bir sürede kapaniyor bilfisayar yemin ederimBende 2 saniye![]()
Çek fişi 0.10 saniyebende 5 saniyeden kisa bir sürede kapaniyor bilfisayar yemin ederim

SSD kullanıyordur belkide windows 8 de baya etkiliyor.Arkadaşlar Asus X550LN-XO007D de 2 saniye gibi bir sürede açılıyor, çok şaşırdım valla.
SSD LENOVO Z510 da vardı 8gb bunda yok sanırım.SSD kullanıyordur belkide windows 8 de baya etkiliyor.
Böyle birşeyi de ilk defa senden duyuyorumArkadaşlar laptop arabanın arkasında dursa sorun olurmu bagajda ? hava baya sıcak ya cihaza zarar verirmi ? dün bagajta bıraktım maus bozulmuştu eve gelince şimdi ofiste tutuyorum klimalar felan çalışıyor

Böyle birşeyi de ilk defa senden duyuyorum![]()

Biliyorum söylemiştin.
bu arada maus bozulmamış. usb ucu başka birininkiyle karışmış o yüzden çalışmamış