The Shadow
Üye
Benim Acer, Asus ve LenovoBenim çevremdekilerde öyle dedi. Üretim teknolojisindenmiş. En az ısınanda favorim ASUS ve Toshibalardır..

Benim Acer, Asus ve LenovoBenim çevremdekilerde öyle dedi. Üretim teknolojisindenmiş. En az ısınanda favorim ASUS ve Toshibalardır..

Asus, Toshiba,HP den şaşma hocam.haklısın bi makalede okumuştum ısınıyor diye bende hiç değerlendirmeye almadımkatsam mı değerlendirmeye ?
adamla dalga mı geçiyon hocamAsus, Toshiba,HP den şaşma hocam.
Hp nedir ya ısınmanın kralı 
Yok hocam bayağı araştırdım son çıkan modellerde çözdüler ısınmayı. Malzeme de zaten kaliteli. Asus, Toshiba candır. Bazıları Dell çok iyi diyor ama ben kaliteli bulmuyorum.adamla dalga mı geçiyon hocamHp nedir ya ısınmanın kralı
![]()
Yok hocam bayağı araştırdım son çıkan modellerde çözdüler ısınmayı. Malzeme de zaten kaliteli. Asus, Toshiba candır. Bazıları Dell çok iyi diyor ama ben kaliteli bulmuyorum.
Hocam Hp mağazasına gittim ısınıyo mu hala dedim. Yok dedi şehir efsanesi artık o dedi. Sonra bilgisayarlara baktım biliyosun sadece açık göstermelik duruyo pcler. O halde bile hafif ısınması vardıYok hocam bayağı araştırdım son çıkan modellerde çözdüler ısınmayı. Malzeme de zaten kaliteli. Asus, Toshiba candır. Bazıları Dell çok iyi diyor ama ben kaliteli bulmuyorum.
Bende toshiba satellite c855-155 var ancak hafiften ısınmaya başladı pike üzerinde oynuyorum. Yalnız pc 1.5 yıllık. İçi muhtemelen Toz dolmuştur..Gercekten isiniyo mu hala diye mi sordun ?Hocam Hp mağazasına gittim ısınıyo mu hala dedim. Yok dedi şehir efsanesi artık o dedi. Sonra bilgisayarlara baktım biliyosun sadece açık göstermelik duruyo pcler. O halde bile hafif ısınması vardıBende toshiba satellite c855-155 var ancak hafiften ısınmaya başladı pike üzerinde oynuyorum. Yalnız pc 1.5 yıllık. İçi muhtemelen Toz dolmuştur..

hp ısınıyor idye duymuştumAsus, Toshiba,HP den şaşma hocam.
Gercekten isiniyo mu hala diye mi sordun ?![]()

Bana 15 demiştin ???HP kullandım Pavilion serisi feci ısınıyor ama tabi şimdi duzelmismidir bilmem ben gayet memnunum şuanki pcmden 5 saniyede açılıyor
login ekranı geldikten sonra açılış süresi 5 saniyeBana 15 demiştin ???
Neyde?32gb ram mi var bunda ya
LaptoptaNeyde?
sordum tabiGercekten isiniyo mu hala diye mi sordun ?![]()
nasıl bi cevap vereceklerini merak ettim 
Yaniyo dicek halleri yok heraldesordum tabinasıl bi cevap vereceklerini merak ettim
![]()

Bende 2 saniyelogin ekranı geldikten sonra açılış süresi 5 saniye