Öneri Max 2000-2200 TL Notebook Önerisi (ALINDI)

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo da çok iyi bilgisayar. Lenovoda aradığım kriter olsaydı alırdım. bu makine de süper ama suan piyasadaki tüm oyunlaro kaldirir

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
ByKatre

ByKatre

Üye
haklısın bi makalede okumuştum ısınıyor diye bende hiç değerlendirmeye almadım ;)katsam mı değerlendirmeye ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
adamla dalga mı geçiyon hocam :) Hp nedir ya ısınmanın kralı :)
Yok hocam bayağı araştırdım son çıkan modellerde çözdüler ısınmayı. Malzeme de zaten kaliteli. Asus, Toshiba candır. Bazıları Dell çok iyi diyor ama ben kaliteli bulmuyorum.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
HP kullandım Pavilion serisi feci ısınıyor ama tabi şimdi duzelmismidir bilmem ben gayet memnunum şuanki pcmden 5 saniyede açılıyor

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam bayağı araştırdım son çıkan modellerde çözdüler ısınmayı. Malzeme de zaten kaliteli. Asus, Toshiba candır. Bazıları Dell çok iyi diyor ama ben kaliteli bulmuyorum.

dell en dandik markadır malzemeden düşüyorlar donanımi arttiriyorlar ama hiç iyi performans vermiyor kullandım

ismail

ismail

Üye
Hocam Hp mağazasına gittim ısınıyo mu hala dedim. Yok dedi şehir efsanesi artık o dedi. Sonra bilgisayarlara baktım biliyosun sadece açık göstermelik duruyo pcler. O halde bile hafif ısınması vardı :)Bende toshiba satellite c855-155 var ancak hafiften ısınmaya başladı pike üzerinde oynuyorum. Yalnız pc 1.5 yıllık. İçi muhtemelen Toz dolmuştur..

The Shadow

The Shadow

Üye
Hocam Hp mağazasına gittim ısınıyo mu hala dedim. Yok dedi şehir efsanesi artık o dedi. Sonra bilgisayarlara baktım biliyosun sadece açık göstermelik duruyo pcler. O halde bile hafif ısınması vardı :)Bende toshiba satellite c855-155 var ancak hafiften ısınmaya başladı pike üzerinde oynuyorum. Yalnız pc 1.5 yıllık. İçi muhtemelen Toz dolmuştur..
Gercekten isiniyo mu hala diye mi sordun ? :kop2:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

MaxipmaN

Üye
32gb ram mi var bunda ya