Öneri Max 2000-2200 TL Notebook Önerisi (ALINDI)

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
Max 2000-2200 TL Notebook Önerisi (ALINDI)
Arkadaşlar bugün veya yarın yani bu hafta içinde yeni bilgisayar alacağım 3-4 senedir bilgisayar dünyasını takip etmiyorum bana şöyle birkaç ağır oyunu kaldıracak watch dogs gta 4 battlefield 3 gibi oyunları kaldıracak bir bilgisayar lazım. çok fazla oyun oynamam ama kurdummu da kasmasın oyunlar. ayrıca sağlam bir bilgisayar istiyorum mesela dell olmasa güzel olur sürekli sorun çıkartıyor çünkü. yinede siz bilirsiniz kriterleri yazdım yukarıya

EDİT: Acer Aspire V3-772G aldım

Son düzenleme:

aeercan66

aeercan66

Üye
bu ara araştırdım bayağı bi 2000 lira civarı 3 laptop var bu 3ünden birisi en iyisi daha iyisi için bütçeyi 3'e çıkarman lazım asusun var bi tane çok güzel neyse. Ama buda yeni oyunları kaldırır rahat sorun yok.
1-)
2-)
3-)
fiyat olarakta en uygun bulabileceğin siteler bunlar muhtemelen ama yinede araştır tabi sen

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hocam bende sizinle aynı durumdaydım. 1 ve 3 arasında kalmıştım. 3'ün ekran kartının daha iyi olması nedeniyle ve lenovo ya güvenemediğimden dolayı ASUS X550LN-XO007 yi tercih ettim.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
ekrsn kartı çok önemli tabi oyun için. @osmanmert94 hocam.memnunmusunuz tercihinizden

aeercan66

aeercan66

Üye
Hocam bende sizinle aynı durumdaydım. 1 ve 3 arasında kalmıştım. 3'ün ekran kartının daha iyi olması nedeniyle ve lenovo ya güvenemediğimden dolayı ASUS X550LN-XO007 yi tercih ettim.
Hocam ekran kartında tam bir üstünlük bulamadım ben o yüzden kafam karıştı bazı noktalarda biri iyi bazı noktalarda diğeri. Birde 3 çoğu sitede satılmazken 2 hemen hemen her yerde var acaba tutulmuyor mu sorusu geldi aklıma. Memnun musunuz şuan oyunlarda kasma felan oluyor mu hiç denediniz mi?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi

4 tane ürün buldum arkadaşlar ürünü mediamarkt'dan alacağım hangisini tavsiye edersiniz acill

4 tane ürün buldum arkadaşlar ürünü mediamarkt'dan alacağım hangisini tavsiye edersiniz acill

ismail

ismail

Üye
Monsterin sitesine bak derim. Ama araştır mutlaka monster nasıl bi marka diye.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Maalesef belirlediğiniz bütçe ile şu an piyasada ki hiç bir laptop WD ya da GTA4'ü ulturada açmaz. Çünkü hepsi standart 740-750m grafik kartı ile geliyor. Size uygun bir Monster pc üretiyor oda malum 2.500'den başlıyor.

ismail

ismail

Üye

hocam 2380 lira ama özellikler güzel gerçekten. ama senin bütçeden 180 fazla. sadece seçenek olarak dursun

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi

hocam 2380 lira ama özellikler güzel gerçekten. ama senin bütçeden 180 fazla. sadece seçenek olarak dursun

böyle cihazları teknomarketlerde bulmak zor hocam. sen benim verdiğim 4 cihazdan hangisi en iyisi bir baksana değerlendirme yapayım ona göre

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
böyle cihazları teknomarketlerde bulmak zor hocam. sen benim verdiğim 4 cihazdan hangisi en iyisi bir baksana değerlendirme yapayım ona göre
dediğim gibi hocam acer ve lenova iyi. acerin ekrn kartı lenovanınsa işlemcisi iyiama @L-LumieRe nin dediğine göre oyunu işlemci değil ekran kartı oynatır.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi hocam acer ve lenova iyi. acerin ekrn kartı lenovanınsa işlemcisi iyiama @L-LumieRe nin dediğine göre oyunu işlemci değil ekran kartı oynatır.

asus nasıldır hocam ? 6 sene acer aspire kullandım gerçekten çok iyi cihazdı 7.senesinde ciddi sorunlar çıkarmaya başladı parçalayıp çöpe attım bende şuan beni 5 sene sorunsuz götürecek bir laptop arıyorum pişman olmak istemioyurm max bütçe dediğim gibi 2.300. önerilerin nelerdir Asus acer veya lenovo arasından ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Gayet iyi bence.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
aldım bile kelepir fiyata aldım detaylari paylaşırim acer aldım

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve -Börteçine-