Tavsiye Max. 1500 liraya laptop önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
pcdepoda yazan özellik şu

Sistem Belleği : 8GB
Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
Max Bellek : 8 GB

Buna göre arttırılamıyo

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Oyunlarda ısınıyo yazmışlar dhde dediğin gibi. Eğer oyun oynamayacaksan alınır gibi. Fan sesi çıkıyomuş bunada dikkat et. Sessiz değilmiş tam, keşke deneme olanağın olsa

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlarda ısınıyo yazmışlar dhde dediğin gibi. Eğer oyun oynamayacaksan alınır gibi. Fan sesi çıkıyomuş bunada dikkat et. Sessiz değilmiş tam, keşke deneme olanağın olsa
Evet bu fan sesi işi bozdu. Maximum bu fiyata bu ozellikli asus bulabilir mıyım acaba? Fan ve ısınması tereddüte bıraktı benı

ismail

ismail

Üye
Bu fiyata bu özellikli asus bulamazsın

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Ben yine araştırayım.. olmadı mecbur bunu alacağım
Araştır tabi önceki mesajıma baktım baya kesin konuşmuşum :)bi indirim falan bulursun yada benim görmediğim bi modeli vardır.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Araştır tabi önceki mesajıma baktım baya kesin konuşmuşum :)bi indirim falan bulursun yada benim görmediğim bi modeli vardır.
İnşAllah bulurum .:) acil değil zaten. Ayın 16sına kadar sürem var. Eğer bu süre zarfında sizin de gözünüze güzel bir pc çarparsa benimle paylaşırsanız memnun olurum doğrusu :)Şuna bakar mısınıız. MSI ile kıyasladığımızda bu laptop nasıl ?

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
İnşAllah bulurum .:) acil değil zaten. Ayın 16sına kadar sürem var. Eğer bu süre zarfında sizin de gözünüze güzel bir pc çarparsa benimle paylaşırsanız memnun olurum doğrusu :)Şuna bakar mısınıız. MSI ile kıyasladığımızda bu laptop nasıl ?

MSI'ın işlemcisi daha iyi. İkisinde de GT740M var zaten.

ismail

ismail

Üye
hp ısınma konusunda daha kötü pclere sahip eski pcleri ekstra bi soğutucu kullanılmadan adam akıllı soğumuyodu ama yeni pcleri nasıl bilmiyorum

ismail

ismail

Üye
  • Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
hp ısınma konusunda daha kötü pclere sahip eski pcleri ekstra bi soğutucu kullanılmadan adam akıllı soğumuyodu ama yeni pcleri nasıl bilmiyorum
Bilgisayarın özellikelrinde soğutucu vs birşeyler yazıyordu. Şu pc nasıl peki kardeşim
bütceye uygunsa bunu alın ekran kartı ve ses sitemi cok iyi
Bütçemi aşar .:)

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Bilgisayarın özellikelrinde soğutucu vs birşeyler yazıyordu. Şu pc nasıl peki kardeşim
Bütçemi aşar .:)
İşlemcisinin sonu U ve K ile biten işlemciler hakkında bilgim yok ama pek tavsiye edilmiyorlar. Sen işlemcinin sonu M(çift çekirdek) ve HQ-QM-MQ(4 çekirdekli) yazanlara yönel

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
İşlemcisinin sonu U ve K ile biten işlemciler hakkında bilgim yok ama pek tavsiye edilmiyorlar. Sen işlemcinin sonu M(çift çekirdek) ve HQ-QM-MQ(4 çekirdekli) yazanlara yönel
Bu ufak tüyon için eyvAllah :) Ayrıca hp markanın ısınma problemi olduğunu söyleldiniz. Casper, acer, dell, gıgabyt, bu markalar nasıl ?

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Bu ufak tüyon için eyvAllah :) Ayrıca hp markanın ısınma problemi olduğunu söyleldiniz. Casper, acer, dell, gıgabyt, bu markalar nasıl ?
Bi konuda tartışmıştık. Sonu erler bitenlerden uzak durmalı demiştik(acer-exper-casper) :D ama acer çokta kötü sayılmaz :) iyiler ise toshiba-asus-sony-samsung-dell-msi-monster bulmuştuk sanırım :) ama tam emin olamadım. Gigabyte markasını yeni duydum araştıramadım hiç...

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bi konuda tartışmıştık. Sonu erler bitenlerden uzak durmalı demiştik(acer-exper-casper) :D ama acer çokta kötü sayılmaz :) iyiler ise toshiba-asus-sony-samsung-dell-msi-monster bulmuştuk sanırım :) ama tam emin olamadım. Gigabyte markasını yeni duydum araştıramadım hiç...
Erlerden uzak durmalı demek :) Mantıklı :)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence o modelin ramine mai sitesinden bakın çünkü pcdepo bazen hata yapabiliyor bundan 2–3 yıl önce pcdepo yine msi'ın bi modelinde 1333 mb rami 1600 olarak yazmış ve almışlar halbuki ram 1333 mhz bu sitenin hatası ama kullanıcılar şikayet edince sitenin hatası olmasına rağmen msi pcleri toplayıp 1600 mhz ram taktı. Ben kullanıyorum servisinden çok memnunum. Ayrıca eğer ram desteği fazlası varsa kendin takabilirsin ben ssd takarken mail attım. Kasayı açarsam garanti dışı kalır mı diye biz mai kuralları olarak kullanıcıların hdd ve ram terfilerine izin veriyoruz kapağı açabilirsiniz diye mail attılar. Söktüm içini taktım ssdyi. Aynı şekilde ssd takıp garantiye gönderenler var hatta sorun yapmıyorlar

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve -Börteçine-

Üst Alt