Eyvallah hocampcdepoda yazan özellik şu
Sistem Belleği : 8GB
Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
Max Bellek : 8 GB
Buna göre arttırılamıyo
Bilgilendirme için teşekkürler. Son olarak bu pc orta seviyede ki bir kullanıcıyı 2-3 yıl idare eder değil mi?
Oyunlarda ısınıyo yazmışlar dhde dediğin gibi. Eğer oyun oynamayacaksan alınır gibi. Fan sesi çıkıyomuş bunada dikkat et. Sessiz değilmiş tam, keşke deneme olanağın olsaEyvallah hocam
Evet bu fan sesi işi bozdu. Maximum bu fiyata bu ozellikli asus bulabilir mıyım acaba? Fan ve ısınması tereddüte bıraktı benıOyunlarda ısınıyo yazmışlar dhde dediğin gibi. Eğer oyun oynamayacaksan alınır gibi. Fan sesi çıkıyomuş bunada dikkat et. Sessiz değilmiş tam, keşke deneme olanağın olsa
Ben yine araştırayım.. olmadı mecbur bunu alacağımBu fiyata bu özellikli asus bulamazsın
Araştır tabi önceki mesajıma baktım baya kesin konuşmuşumBen yine araştırayım.. olmadı mecbur bunu alacağım
bi indirim falan bulursun yada benim görmediğim bi modeli vardır.İnşAllah bulurum .Araştır tabi önceki mesajıma baktım baya kesin konuşmuşumbi indirim falan bulursun yada benim görmediğim bi modeli vardır.
acil değil zaten. Ayın 16sına kadar sürem var. Eğer bu süre zarfında sizin de gözünüze güzel bir pc çarparsa benimle paylaşırsanız memnun olurum doğrusu
Şuna bakar mısınıız. MSI ile kıyasladığımızda bu laptop nasıl ? İnşAllah bulurum .acil değil zaten. Ayın 16sına kadar sürem var. Eğer bu süre zarfında sizin de gözünüze güzel bir pc çarparsa benimle paylaşırsanız memnun olurum doğrusu
Şuna bakar mısınıız. MSI ile kıyasladığımızda bu laptop nasıl ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hangisini almak daha mantıklı olur ? Birinde 8 GB Ram diğerinde 12GB ram varMSI'ın işlemcisi daha iyi. İkisinde de GT740M var zaten.
Hangisini almak daha mantıklı olur ? Birinde 8 GB Ram diğerinde 12GB ram var
Hacı adam 1500 dedi sen 3000 liralık önermişsinbütceye uygunsa bunu alın ekran kartı ve ses sitemi cok iyi

Bilgisayarın özellikelrinde soğutucu vs birşeyler yazıyordu. Şu pc nasıl peki kardeşimhp ısınma konusunda daha kötü pclere sahip eski pcleri ekstra bi soğutucu kullanılmadan adam akıllı soğumuyodu ama yeni pcleri nasıl bilmiyorum
Bütçemi aşar .bütceye uygunsa bunu alın ekran kartı ve ses sitemi cok iyi

İşlemcisinin sonu U ve K ile biten işlemciler hakkında bilgim yok ama pek tavsiye edilmiyorlar. Sen işlemcinin sonu M(çift çekirdek) ve HQ-QM-MQ(4 çekirdekli) yazanlara yönelBilgisayarın özellikelrinde soğutucu vs birşeyler yazıyordu. Şu pc nasıl peki kardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bütçemi aşar .![]()
Bu ufak tüyon için eyvAllahİşlemcisinin sonu U ve K ile biten işlemciler hakkında bilgim yok ama pek tavsiye edilmiyorlar. Sen işlemcinin sonu M(çift çekirdek) ve HQ-QM-MQ(4 çekirdekli) yazanlara yönel
Ayrıca hp markanın ısınma problemi olduğunu söyleldiniz. Casper, acer, dell, gıgabyt, bu markalar nasıl ?Bi konuda tartışmıştık. Sonu erler bitenlerden uzak durmalı demiştik(acer-exper-casper)Bu ufak tüyon için eyvAllahAyrıca hp markanın ısınma problemi olduğunu söyleldiniz. Casper, acer, dell, gıgabyt, bu markalar nasıl ?
ama acer çokta kötü sayılmaz
iyiler ise toshiba-asus-sony-samsung-dell-msi-monster bulmuştuk sanırım
ama tam emin olamadım. Gigabyte markasını yeni duydum araştıramadım hiç...Erlerden uzak durmalı demekBi konuda tartışmıştık. Sonu erler bitenlerden uzak durmalı demiştik(acer-exper-casper)ama acer çokta kötü sayılmaz
iyiler ise toshiba-asus-sony-samsung-dell-msi-monster bulmuştuk sanırım
ama tam emin olamadım. Gigabyte markasını yeni duydum araştıramadım hiç...
Mantıklı