Max. 1100 liraya alınabilecek en iyi Samsung telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

OnurErtas

OnurErtas

Üye
S5 mini al kardeşim hem arayüzü güncel hemde parmak izi okuma nabız ölçer vs. varar.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Ekran büyük diye grand serisi falan alma pişman olursun. O zaman s4 al

berfo98

berfo98

Üye
Kardesim grand 2 ye goz atabilirsin ekran boyutu istiyosan yoksa s5 Mini tatmin eder...

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Grand serisi olmaz kesinlikle tavsiye etmem

berfo98

berfo98

Üye
S5 mini der geceriz bizde :)

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Aynen daha 1 ay önce bi arkadaşım alacaktı ayni seçenekler arasından s5 miniyi almıştık

berfo98

berfo98

Üye
Ayrica kardesim insan buyuk ekrandan kucuk ekrana gecince yani belli bi sure sonra insanin gozu alisiyo kucuk ekran problemini dert etme sende alisirisin rahat isini gorur zaten :)

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Ayrica kardesim insan buyuk ekrandan kucuk ekrana gecince yani belli bi sure sonra insanin gozu alisiyo kucuk ekran propblemini dert etme sende alisirisin rahat isini gorur zaten :)
Katılıyorum [emoji106]

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaslarim çıkarıyor koyuyot masaya telefonları, hepsinde note 3, s5, z3, g3 felan. Ortaya s3 mini koyunca bi degisik oluyorum. Bu yüzden büyük ekran istemistim :)

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Doğrudur kardeşim s5 mini iyi ama parmak izniyle note3 u z3u ezersin haha :D

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Bi parmak izi icinde telefon alinmaz bence :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
baby_face_

baby_face_

Üye
Senin fiyatın belli zaten S5'e çıkamadığına göre mecbur S5 mini alacaksın :) Bu arada sakın Granda Mranda bulaşma :-D

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
saolasın :) biraz düşünmek lazım, tabi diğer arkadaşlar yorumlarını kesmesse iyi olur.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Arkadaşın dediği gibi al s4 kur lolipopunuda kullan hangi telefon alırsan al akşam şarj edeceksin zaten ekranı tatmin eder performansıda eder 1-2 yıl idare eder seni

berfo98

berfo98

Üye
Fiyat gore s5 mini ;)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
s5 benim arkadaşta var ondan öncede s4 mini kullandı ben s3 - note 2 - note 3 kullandığımdan mıdır küçücük geliyor :D istekler kişiden kişiye değişir ben mini modellerden haz etmiyorum mesela mini modellerin güncelleme destekleri kötü oluyor performans açısından sıkıntı çıkarmaz ama.