15097
Üye
Ben şeffaf aldım pişman oldum mat al
Neden pisman oldun ki yahu?
Ben şeffaf aldım pişman oldum mat al
bir şey sorucam.ekranda parlak jelatin varken bir de yokken bir şey farketmiyor değil mi? farkı mat jelatin yaratıyor.yanılıyor muyum?ya aslında normal olanda iyide elim biraz nemli gibi olunca takılıyo işte bide çok el izi oluyo .. siliyorum gene izDeli oluyorum ya
![]()

bir şey sorucam.ekranda parlak jelatin varken bir de yokken bir şey farketmiyor değil mi? farkı mat jelatin yaratıyor.yanılıyor muyum?![]()
bende de s2 de mat var ama alıştığımdan mıdır nedir bozulma olayına hiç dikkat etmedim![]()

Arkadaşin dediği gibi başta kötü oluyor ama alışınca pek sorun olmuyor ben kullanıyorum şuan gerek elinin takılmamasi gerekse iz bırakmamasi çok iyi oluyor bence alsan iyi olur![]()
ya aslında normal olanda iyide elim biraz nemli gibi olunca takılıyo işte bide çok el izi oluyo .. siliyorum gene izDeli oluyorum ya
![]()
he bide parmak izi kalmasını istemiyorsan 
bir şey sorucam.ekranda parlak jelatin varken bir de yokken bir şey farketmiyor değil mi? farkı mat jelatin yaratıyor.yanılıyor muyum?![]()

Elinin terli olduğu halde rahat hareket etmesini istiyorsan mat al kısacasıhe bide parmak izi kalmasını istemiyorsan
![]()

Aynen görüntü olayına bende hiç takılmadım nedense baya iyi geldi bana mat![]()

Neden pisman oldun ki yahu?
Ekranda hep parmak izin kalıyor güneş altında lekeden ekranı goremiyorsun ve kaygan değil az daha dursun da ben de mat alcam

ekranda jelatin olmasada kalacaktı sonuçta böyle kalması daha iyi.en azından ekranı koruyorEkranda hep parmak izin kalıyor güneş altında lekeden ekranı goremiyorsun ve kaygan değil az daha dursun da ben de mat alcam

ekranda jelatin olmasada kalacaktı sonuçta böyle kalması daha iyi.en azından ekranı koruyor![]()

dalga geçmiyorsun değil mi
e tabi sende haklısın![]()

Ekran görüntüsünü feci şekilde bozuyor mat önermem.arkadaşımın S2'sinde var ekranı e7 gibi piksel piksel gözüküyor.sanki telefonun ppi değeri 100-150 gibi![]()
bende de vardı ekranda kırmızı yeşil noktalar oluşturuyordu bugün ttec marka mat jelatin aldım uyguladım tam ortada toz kalmış açtım tekar yapıştırdım hiç bir sorun yok kaliteli alırsan görüntü bozulmuyor 
dalga geçmiyorsun değil mi![]()

iyi madem öyle olsun
yok ya valla haklısın![]()

iyi madem öyle olsun![]()

mat al kardeşim rahat edersin. İyisini al ve görüntu cok bozulmayacağına emin olabilirsin