Mat ve Normal Ekran koruyucu :)

Sponsorlu Bağlantılar

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında normal olanda iyide elim biraz nemli gibi olunca takılıyo işte bide çok el izi oluyo .. siliyorum gene iz :D Deli oluyorum ya :D

15097

15097

Üye
ya aslında normal olanda iyide elim biraz nemli gibi olunca takılıyo işte bide çok el izi oluyo .. siliyorum gene iz :D Deli oluyorum ya :D
bir şey sorucam.ekranda parlak jelatin varken bir de yokken bir şey farketmiyor değil mi? farkı mat jelatin yaratıyor.yanılıyor muyum? :hmmm

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Ben 2 gün önce aldım mat ekran koruyucusu S3 'e, on numara bence kardeşim..Asla parmak izi kalmıyor,elin çok çok rahat hareket ediyor ekranda,Çizik falan olmuyor..Daha önce parlak da kullandım ama üzerinde çok iz kalıyor ve çizikler inanılmaz derecede belli oluyor üzerinde..O yüzden parlak değil, mat almanı öneririm.

- - - Eklendi - - -

bende de s2 de mat var ama alıştığımdan mıdır nedir bozulma olayına hiç dikkat etmedim :bilmm

Aynen görüntü olayına bende hiç takılmadım nedense baya iyi geldi bana mat :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Arkadaşin dediği gibi başta kötü oluyor ama alışınca pek sorun olmuyor ben kullanıyorum şuan gerek elinin takılmamasi gerekse iz bırakmamasi çok iyi oluyor bence alsan iyi olur :oke:

Aynen iz bırakmaması çizik olmaması ve elin çok rahat hareket etmesi falan çok iyi oluyor..Çok fazla bi bozulma olmadı bende görüntüde..

- - - Eklendi - - -

Elinin terli olduğu halde rahat hareket etmesini istiyorsan mat al kısacası :D he bide parmak izi kalmasını istemiyorsan :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi

bir şey sorucam.ekranda parlak jelatin varken bir de yokken bir şey farketmiyor değil mi? farkı mat jelatin yaratıyor.yanılıyor muyum? :hmmm

Doğru :)

- - - Eklendi - - -

Elinin terli olduğu halde rahat hareket etmesini istiyorsan mat al kısacası :D he bide parmak izi kalmasını istemiyorsan :D

ya mat alcamda pixeller sayılıyo felan diyo arkadaşlar kafam 1 milyon oldu :D

- - - Eklendi - - -

Aynen görüntü olayına bende hiç takılmadım nedense baya iyi geldi bana mat :D

o zaman herkesin gözüne pixeller farklı geliyo demekki kimi takmıyo siz gibi .. kimi en incesini bile görüyo :D

15097

15097

Üye
Ekranda hep parmak izin kalıyor güneş altında lekeden ekranı goremiyorsun ve kaygan değil az daha dursun da ben de mat alcam
ekranda jelatin olmasada kalacaktı sonuçta böyle kalması daha iyi.en azından ekranı koruyor :)

-Emre

-Emre

Üye
Ekran görüntüsünü feci şekilde bozuyor mat önermem.arkadaşımın S2'sinde var ekranı e7 gibi piksel piksel gözüküyor.sanki telefonun ppi değeri 100-150 gibi :s

o cok kalitesiz bi jelatin o zaman abi :) bende de vardı ekranda kırmızı yeşil noktalar oluşturuyordu bugün ttec marka mat jelatin aldım uyguladım tam ortada toz kalmış açtım tekar yapıştırdım hiç bir sorun yok kaliteli alırsan görüntü bozulmuyor :)

61semih

61semih

Üye
arkadaşımda 4s var ve mat kullanıyor.denildiği gibi ekranda fazla el izi kalmıyor ve el yağ gibi ekranda kayıyor ama ekran parlaklığını çok etkiliyor.denildiği gibi piksellerin görünme gibi bir sorun yaratamaz zaten. ben ise parlak kullanıyoorum çokça el izi kalıyor ve el ekranda kaymıyor.ama ekran aydınlığından ödün vermemek için bu tercihim.
okadar süperAmoled+ ekran felan tırt olmasın.
tercih senin tabi.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Yerinde olsam mat almam.Mat buğulu ve renk canlılığını kaybettiriyor.Atıyorum 1080p video izliyorsun 360 p gibi gözüküyor.Ama parmak izi bırakmaz. Karar senin

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
Polymath

Polymath

Üye
mat koruyucunun görüntüyü bozduğunu ne kadar çok abartanlar var. 1 senedir mat kullanıyorum görüntüde bozulma var ama arkadaşların dediği kadar değil. Çok az. Adamlar nerdeyse tek tek sayacam diyecek pikselleri:) mat al kardeşim rahat edersin. İyisini al ve görüntu cok bozulmayacağına emin olabilirsin:)

Üst Alt